Неочакваните неща, които ще ви сполетят на сватбата ви

Няма как напълно да се поготвите за големия си ден - все ще има изненади
16 авг 2015 21:54, Теодора Драгоева
1
Неочакваните неща, които ще ви сполетят на сватбата ви
Снимка: outnow.ch

Дори да сте организирали сватбата на мечтите си и да сте открили идеалната булчинска рокля, пак няма начин да се подготвите за големия си ден напълно, поне от емоционална гледна точка.

Със сигурност сватбата ще ви донесе някои изненади, за които едва ли сте подозирали. Ето и част от тях, за които да се опитате да се подготвите:

1. Цял ден ще се чувствате, така сякаш закъснявате за някъде.

Може действително да не закъснявате за никъде – за гражданско, църква или ресторант, но цял ден ще сте в трескаво напрежение, да спазите всички часове. Дори да сте майстор в планирането, пак ще ви се струва, че не сте си оставили достатъчно време за грим, за семейни снимки, за наздравици и т.н. Просто цял ден ще бързате, за да спазите целия списък със задачи от графика, който започва рано сутрин и приключва на другата сутрин.

2. Вие няма да ядете.

Независимо, дали сте твърде развълнувани, твърде нервни, или просто твърде заети, за да седите на маса, факт е, че няма да имате време за хранене в този ден. За това поне закусете добре, за да имате енергия до вечерта. Може много да сте се вълнували от менюто на сватбения си прием, а накрая изобщо няма да му обърнете внимание.

3. Ще се чувствате като супергерой.

Никой няма да смее да каже "не" на булката за сватбения ѝ ден, така че вие ще имате много силно влияние през тези 24 часа, което си е и голяма отговорност. Внимавайте да не злоупотребите с тази власт.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари