Kaк двойките се разбират и без думи

В кои случаи разговорите са напълно излишни
19 авг 2015 21:36, Теодора Драгоева
2
Kaк двойките се разбират и без думи
Кадър от филма "The Longest Ride"; Снимка: outnow.ch

Когато срещнете правилния човек, вие го оценявате не само по външния вид, образованието, работата, финансовите възможности, чувството за хумор и всичко подобно. Вие просто го усещате. С цялата си същност.

Именно тогава се получава магията на „нямата комуникация“ или казано с други думи – феноменът, когато двама партньори успяват да се разбират и без думи. Това е присъщо само за някои двойки, които са постигнали истинска хармония и са опознали достатъчно добре човека срещу себе си.

Ако се питате какви точно са начините, по които двойките успяват да се разбират и без думи, ето ги отговорите:

1. Имат свои шеги, които единствено те разбират

Всеки път, когато партньорите чуят конкретна дума или пък думи, те започват да търсят очите на другия. Те се усмихват един на друг за кратко или пък си стискат ръцете, подбутват се или си дават знак по някакъв друг начин.

2. Моментите, в които очите им се свързват и двамата знаят, че дрехите им скоро ще изчезнат

Няма нужда от сложни тактики за убеждаване на другия партньор, няма нужда от настройка за секс. Тя просто се случва. С помощта само на един поглед и няколко красноречиви изражения или пози на тялото.

3. Нямат нужда да си казват, че са тъжни или разочаровани, защото другият веднага разбира, когато половинката му е нещастна

И това не е всичко. Другият партньор също започва да се чувства зле, защото споделя болката на половинката си. Тези именно са и хората, които умеят да се чувстват щастливи, само защото партньорът им се чувства щастлив.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ерекцията показва еднозначно, че един мъж харесва една жена.