Правилата на щастливата жена

Само вие имате контрол над щастието си
20 авг 2015 23:00, Михаела Лазарова
4
Правилата на щастливата жена
Снимка: Reuters

Всяка жена трябва да се чувства специална. Но понякога животът ни кара да се чувстваме непълноценни, несигурни в красотата и в уменията си. Губим посоката си, лутаме се и търсим себе си, преминавайки като сенки през и без това краткия си живот.

За да се чувствате добре, дори в трудните моменти, а и за да държите женското си самочувствие на висота, следвайте тези 7 прости правила и ще се почувствате далеч по-уверени!

Усмихвайте се

Няма по-просто нещо от усмивката. Дори когато душата ни не се усмихва вътрешно, усмивката на лицето дава команда на мозъка да започне да отделя хормони на щастието. Много по-лесно се понасят трудностите с усмивка на лицето. В крайна сметка, животът винаги е по-лесен, когато някой ти се усмихне насреща в мрачен ден!

Не се сравнявайте с другите

Страшно много хора го правят – сравняват се с останалите, състезават се и това неминуемо води до негативни мисли, лоша самооценка и страдащо самочувствие.

Някои смятат, че съревнованието е полезно, защото така се самоусъвършенстваме. Истината е, че всеки трябва да е щастлив от това, което е. Когато спрете да се сравнявате с другите ще осъзнаете колко качества всъщност имате!

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
5
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 8 години
Последното,седмо...правило го мога и аз,за това съм почти...щастлив.Иначе може и да ми...завидят.
1
9
 
3
 
! Отговори
буахахаха преди 8 години
Какво и трябва на жената - "Бат Минко " три пъти на ден на гладно и ще е щастлива