Как да потиснете желанието си за изневяра

Няколко съвета, които ще ви помогнат да се справите с изкушението
14 ное 2015 22:26, Теодора Драгоева
11
Как да потиснете желанието си за изневяра
Снимка: outnow.ch

Изкушението ви зове.... но трябва ли да му се отдадете? Имате сериозна връзка, обичате партньора си, не желаете да се разделяте с него, но на хоризонта се появява друг човек.

„Обект“, от когото сте привлечени – без значение дали сте го срещнали в заведение, на работното място, в социалната мрежа или пък на улицата.

Същият този човек гъделичка вашето его, кара ви да се усмихвате, дори когато си разменяте само погледи и определено между вас има химия.

От друга страна обаче държите на своята половинка и не искате да изневерявате. Така че какво трябва да направите в тази ситуация?

Ето няколко съвета, с чиято помощ успешно да отблъснете изкушаващата изневяра:

Не се срамувайте от сексуалните си помисли
Всички сме хора и имаме желания... няма нищо лошо да мислите за друг човек (не постоянно, разбира се), стига той да остане в главата ви, а не в леглото ви. Приемете мислите си и не се срамувайте от тях. Всъщност те могат да подействат доста освежаващо на сексуалния ви живот, стига да съумеете да ги „вплетете“ успешно там.

Изяснете си по какъв начин вие и вашият партньор приемате изневярата
Разбира се, ако имате дълга връзка, вероятно вече сте обсъждали тази тема с половинката си. В случай, че все пак не сте говорили още по този въпрос – направете го. Възможно е двамата да имате различни дефиниции за изневярата. Скорошно изследване, например, показва, че жените са по-ревниви към емоционалната изневяра, докато мъжете – към сексуалната изневяра.

Цялата статия можете да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Секс до насищане с нов мъж ,така изчезва желанието за изневяра ...на новия...но само временно...това ви помага да не мислите за следващия.
2
14
 
11
 
! Отговори
Пробвала преди 8 години
Хм, защо да го потискаме? Водейки сина си на тенис за деца, се запознахме с един от татковците там. Виждаме се 4-5 пъти седмично. Започвам да горя долу 2 часа преди още да съм го видяла, а срещнем ли се - всички ограничения падат. Нещо, което със съпруга ми не се случва от години. Обичам го и държа на него, подкрепям го и се грижа за него, но другата емоция също е нужна и толкова силна!
1
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мир в къщи и малко любов на вън !