Знаци, че мъжът до вас е несигурен в себе си

Несигурните мъже са нестабилни, склонни са да избухват от нищо
27 фев 2016 23:00, Михаела Лазарова
158
Знаци, че мъжът до вас е несигурен в себе си
Снимка: photl

Мъжете невинаги са толкова сигурни в себе си, колкото изглеждат. Има някои признаци, които издават дали вашият приятел е несигурен не само в чувствата ви, но и в самия себе си. Кои са те?

Често ви пита за разни неща

Несигурните хора често искат мнението на другите. Ако мъжът ви непрекъснато ви пита дали все още го обичате, дали одобрявате външния му вид, дали трябва да купи нещо от магазина, дали се справя добре с дадена задача, определено изпитва огромна несигурност в себе си.

Сравнява себе си с другите

Когато човек не одобрява себе си, той винаги търси сравнение с околните. Мисълта, че някой е по-добър от теб, причинява комплекси, които се проявяват в даден момент. Несигурността, че някой друг се справя по-добре от тях или изглежда по-добре от тях, кара такива мъже да реагират по негативен начин, да се смущават, да се срамуват или да се затварят в себе си.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


158
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
1
 
0
 
! Отговори
Жена преди 8 години
50, това, което най-много ни пречи не са хората или обстоятелствата около нас, а собствените ни умове, които интерпретират ситуациите по начин, по който на него му е удобно. Понякога те мята в калта, понякога те мята в небето, важното е да се осъзнае, че това, което си ти, не е собствения ти ум или това какво той мисли, а това което чувства сърцето ти. Аз вярвам, че там сме се закотвили такива каквито сме в истинската си същност. Не случайно казват, че сърцето не можеш да излъжеш.
47
1
 
4
 
! Отговори
до жена преди 8 години
Като се замисля имаш право ,човек с добра самооценка е човек които просто живее в настоящето.Настоящия момент става минало ,и по този начин му се подрежда миналото без дори да мисли за него.А за бъдещия момент може да се подготви най добре като свърши всичко в настоящето без да мисли за бъдещето.Е всеки трябва да си открие неговия начина да влезе в настоящето.
46
1
 
1
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
До 51 ЖенаДоста ме разсмя с този коментар.
45
1
 
1
 
! Отговори
Жена преди 8 години
до 49, какви претенции да имам, след като точно след 10 минути мога да умра по незнайно каква причина? В момента, в който схванеш съвсем реално, че смъртта не е в далечината някъде си, ами е баш до теб, тотално ще ти се смени чипа. Разбира се, целта не е да те обзема страх, а да вденеш кое всъщност е важното. Да си изскочиш от недоразвитата умствена тик-ва, с която понякога се оприличаваме и я караме да ни ръководи.
44
1
 
1
 
! Отговори
Жена преди 8 години
Уточнение:За извършването на еквилибристиките от предния ми коментар не е необходимо да сте чисто гола или срещу вас да има чисто гол. Ако някой, в момента на прочитането на коментара ми, е тръгнал да се съблича, моля, да се има предвид, че това не е противопоказно за "Уаау" eфекта, но моля, не го правете на обществени места. :)))
43
1
 
1
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
До ЖенаДа, както вече ти казах ти си чудесна жена която не се влияе от мненията на простаци, това е много хубаво.
42
1
 
2
 
! Отговори
до Жена преди 8 години
Добро е ,щом успяваш браво на тебе.По принцип всеки ,които е в сегашно време живее няма проблем в самооценката, няма очаквания за бъдещето, няма претенции към миналото .Това наистина е перфектния начин .
41
1
 
2
 
! Отговори
Жена преди 8 години
Моята самооценка зависи от следното:- мигам три пъти! Виждам! Уаааау!- ставам на два крака! Стоя мирно! Правя 3 крачки! Уаааау!- дишам! Три пъти! Издишам два, на третият затварям очи, отварям ги,озъртам се и издишам! УАУ!След като извърша следните три неща всеки път, когато в заблудения ми от скука, негативни летящи в пространството мисли или небалансирани хорица наоколо мозък, схвана съвсем ясно, че съм "истинско чудо на природата" самооценката ми идва точно на място в сегашно време.
40
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
примера 44 става ако мъжът влиза в понятие близък. 2ра степен.И влиянието е високо.Ако влиза в третата степен всекидневни общуващи :влиянието върху емоцията ти няма да е никакво или незначително .
39
2
 
2
 
! Отговори
До неа преди 8 години
Нека да го кажа с пример ;Даден мъж е важен за тебе.Срещате се след тежък ден за тебе.Той те поглежда с кеф че те вижда , въпреки че на тебе ти е криво.илиТой те гледа тъпо и гадно , защото вижда че ти изглеждаш недобре.Как ще ти се отрази в двата случая на твоето чувство ,и реципрочно на твоята временна самооценка.
38
1
 
1
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
До НеаПсихологията не значи нищо за мен, ако внимателно проучиш моралния характер на хората които са я създали, етническия им произход и забъркаността им с окултизъм ще разбереш защо. Аз съм вярващ в Бога и Христа християнин.
37
1
 
3
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
До НеаА какво ще стане когато с близкия ти човек или с човека на чието мнение държиш и който представлява упора за самооценката ти изпаднете в конфликт поради липса на премереност в думите и достатъчно нежност и тактичност един към друг и си кажете тежки и жестоки думи? Фундамента на твоята самооценка ще е разтърсен и ти ще изпаднеш в негативна спирала на самосъжаление и депресия, това може да доведе и до следващи усложнения.
36
1
 
1
 
! Отговори
Неа до Брегор преди 8 години
В психологията пише че , Аз е реалната самооценка , а съвестта е свръх Аз . Там са кастрациите - Не , Не трябва , Не може и т.н . А сега де :) Иначе мнението ми допада .
35
1
 
4
 
! Отговори
Неа преди 8 години
Близък ти е някой с който примерно имаш общ интерес . Един , два ... до там . Не виждам с какво може да ми повлияе негото мнение за цялостния ми живот . Защото самооценката влияе във всяка една сфера ....
34
1
 
3
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
До НеаВярната преценка идва от съвестта ти която знае всичко за теб, а околните как могат да те познават добре, дори и най-близките ти познават само една малка част от теб. Както казваха в една реклама на филм - съзнанието е като тънък лед върху дълбоко езеро, но какво ще стане като този лед се пропука под натиск и нещата от дълбините се покажат? Близките ти не познават нещата които се крият под леда, но съвестта ти ги познава.
33
1
 
1
 
! Отговори
До НЕА преди 8 години
Близки разбирай тези на които вярваш, индивидуално е .Може в много случай да са и родителите но има и случай в които не са.Може да е съпруга ти но има и случай в които не е така.Говоря по принцип за самооценката.Но обикновено партньора(съпругата) ти да излиза от понятие близък , е глупаво само по себе си .А семейството има влияние в първата степен 1Аз защото това е въпрос на възпитание което е от семейството.
32
1
 
1
 
! Отговори
Неа преди 8 години
Това аз наричам реалистична самооценка . А коментарите на останалите са проекцията на собствените им страхове . Така че най - вярното мнение имат обективните хора , но те са твърде малко и в ежедневието са рядкост ..
31
1
 
1
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
До НеаАко самооценката ти се базира на парите, какво ще се случи когато закъсаш с парите? Ако самооценката ти се базира на мнението на околните и опитите ти да се харесваш постоянно се провалят какво ще се случи? Истинския критерий е нравствения който е вътрешен и не се влияе от външните фактори, ако ти знаеш кое е право и познаваш Божиите закони и ги изпълняваш и съвестта ти не те обвинява то твоята "къща" и твоята увереност е изградена върху камък. Тя е твърда и устойчива.
30
1
 
2
 
! Отговори
Неа преди 8 години
Съжалявам , но не мога да се съглася с изказаното твърдение , тъй като принципно човек комуникира с много хора в ежедневието си . Близките си ( тук разбирам семейство и близки роднини ) , не избира той . Избира само кои да допусне до себе си , нищо повече . Може и никой от тях да не вярва в теб и пак да успееш , защото ти самия си вярвал , че имаш качествата и можеш да развиеш уменията .
29
1
 
1
 
! Отговори
до 32 преди 8 години
Именно заради тази важност , е определящо твоето решение кого да допуснеш като най близък.Т.е. не премахваш важността на влиянието на самооценката от един човек, а избираш човека които да има положително влияние.