Знаци, че мъжът до вас е несигурен в себе си

Несигурните мъже са нестабилни, склонни са да избухват от нищо
27 фев 2016 23:00, Михаела Лазарова
158
Знаци, че мъжът до вас е несигурен в себе си
Снимка: photl

Мъжете невинаги са толкова сигурни в себе си, колкото изглеждат. Има някои признаци, които издават дали вашият приятел е несигурен не само в чувствата ви, но и в самия себе си. Кои са те?

Често ви пита за разни неща

Несигурните хора често искат мнението на другите. Ако мъжът ви непрекъснато ви пита дали все още го обичате, дали одобрявате външния му вид, дали трябва да купи нещо от магазина, дали се справя добре с дадена задача, определено изпитва огромна несигурност в себе си.

Сравнява себе си с другите

Когато човек не одобрява себе си, той винаги търси сравнение с околните. Мисълта, че някой е по-добър от теб, причинява комплекси, които се проявяват в даден момент. Несигурността, че някой друг се справя по-добре от тях или изглежда по-добре от тях, кара такива мъже да реагират по негативен начин, да се смущават, да се срамуват или да се затварят в себе си.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


158
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
1
 
0
 
! Отговори
Жена преди 8 години
76, знайко, ще бъда сериозна с теб. Датата нищо не ми говори. Отново имам усещането, че ме бъркаш с някоя друга жена, която ти си познавал в реалния си живот и която, поради не знам какви причини, си въобразил, че съм аз. Защо не напишеш за коя ме мислиш, да ти отговоря и да ти потвърдя, че не съм тази жена и да се успокоиш. Изключително ми е неприятно някой да вижда в мен човек, който не съм. Не е хубаво да го правиш. За теб. Просто не е добре. Ако имаш нужда да споделиш своя история - да.
67
1
 
1
 
! Отговори
Неа преди 8 години
Есперименти със себе си и с другите , правят само децата . В този ред на мисли е невъзможно да ме привлече такъв човек , че да ме нарани . Зрелите хора могат да предположат какво ще ги нарани , какво ще нарани другия човек и т.н . Само дето с опита се губи чистотата , ха ..
66
1
 
0
 
! Отговори
Жена преди 8 години
75, ама има едни хора, които нямат желание да узнаят какво е любовта, защото знаят какво е. В този смисъл, за да не изглежда така все едно си имаш някакви предварителни точки, които да отмяташ, за да се убедиш, че си я намерил любовта, ще напиша само, че ако знаеш какво е любовта, ти си способен да обичаш всеки. Всеки.Без изключение. Това обаче,което е полезно за душата ти на този етап, определя КОЙ от тези всички ще избереш да бъде проявление и образ на любовта,от която да се учиш в този живот.
65
1
 
0
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
До НеаАко тръгнеш да си правиш експерименти със себе си с настройката "искам да узная какво е любовта" ще попаднеш първо на най-лошите хора които ще се възползват от теб и тогава ще познаеш не любовта а болката. Чисти хора има и хора с вяра има, човек трябва да внимава кого си избира защото нещата свързани със сърцето са твърде важни за да се оставят на експерименти.
64
1
 
4
 
! Отговори
Неа преди 8 години
По добре живей с настройката ": Искам да узная какво е любовта ." Без да имаш предварително точна дефиниция и на всеки реакцията да сравняваш с нея . Чисти хора са само светците . Това е желание само на много , ама ужасно много наранени хора , но шанса да срещнеш такъв човек , който да отговори на всичките ти условия е равен почти на 0 .
63
1
 
1
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
До ЖенаРазбирам те, но ако някой мъж е влюбен в една жена за него е невъзможно да мисли за други жени, той е погълнат от нежни чувства към любимата си и вниманието му е насочено само към нея. Ако той си прави други планове значи не е бил влюбен в нея. А иначе сърдечните рани породени от несподелена любов са най-тежките, затова е и много важно ума да те пази и да се влюбваш само в добри, мили и чисти хора. Така човек се предпазва от големи разочарования и може да е щастлив.
62
1
 
1
 
! Отговори
до 68 брегов преди 8 години
това се нарича синхронизация , не само да не попаднеш на лоша жена примерно , но и с перфектната партньорка доста често се налага подобни синхронизации.Или обраното от женска гледна точка лош партньор и перфектен.
61
1
 
3
 
! Отговори
Неа до 69 преди 8 години
В случая говориш за ***, с извинение .
60
1
 
2
 
! Отговори
Жена преди 8 години
...понеже сърцата на двамата обичащи се са свързани и те си комуникират по начин извън начинът, по който общуват умовете човешки(с мисли, думи, говор, четене), та въпросното натиснато сърце почва да "более" и това болеене автоматично се предава на зарязаната жена, тоест на сърцето й, което поема болката,която се изпраща към ума й,който произвежда негативни мисли, които се връщат към нейното сърце и се превръщат в негативни чувства до момента, в който тя,с ума си, не пререже веригата и каже край.
59
1
 
2
 
! Отговори
Жена преди 8 години
66, много хубаво. Обаче често се получава следната ситуация. Двама се обичат, разбирай сърцата им си говорят едно на друго по един и същи начин. Обаче единият, да речем мъжът(може и жената, все тая) почва да мисли и измисля, че тази е грозна, т-ъпа и не стаа за майка на децата му. Съответно умът му намира някоя, която е хубава, умна и стаа за майка на децата му и той с целият си ум почва да убеждава и сърцето си, че това е така. Получава се натиск върху сърцето.. Понеже сърцата на двамата...
58
1
 
1
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
До 67Сърцето трябва да води а умът трябва да те пази да не попаднеш в капан с лош човек. И двете е добре да вървят заедно.
57
1
 
1
 
! Отговори
до 59 брегов преди 8 години
Хората се доверяваме на сърцата си и ако ума и сърцето мислят еднакво всичко ни е наред, и не ни притеснява нищо.Ако слушаме ума не сърцето си ,въпреки че си мислим че правим правилните неща нищо не е наред.Ако слушаме сърцето не ума , след първата несполука започваме да се упрекваме.и в двата случая правим грешки.Затова трябва да се стремим да синхронизираме сърцето и ума , няма друг начин.
56
1
 
0
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
До ЖенаДа тук си права, когато от сърцето тече любов човек трябва да го следва. В сърцето са изворите на живота, въпроса е човек да не се поддава на лошите чувства и така от сърцето да тече само положителни емоции.
55
1
 
1
 
! Отговори
Неа преди 8 години
След гаден ден имам желание само да го гушкам. Без да се обяснявам какво е станало , кой ми е крив и кой прав . Защото излиза че и този дето ми е крив има значение . Ха !Получава се верижна реакция . Не съм от хората които си го изкарват на някой каквото и да се е случило през деня . По скоро гледам максимално градивната на ситуацията , ако няма такова продължавам от 0 .
54
1
 
0
 
! Отговори
Жена преди 8 години
59, аз пък си мисля, че ако трябва да сравнявам сърцето и ума по лукавство, умът е доста по-лукав. Примерно, ти може да усещаш със сърцето си, че обичаш някого, защото примерно като е до теб чисто физически и блокираш, а сърцето ти забива силно. Това елементарно определение, но давам го на такова ниско ниво. Така. Обичаш го този човек, защото така казва сърцето, обаче умът ти казва, че неееее: не е красив, не е богат, не е умен, не е...абеее НЕ Е!. И лукавият ти ум те обрича на нещастие.
53
1
 
0
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
До ЖенаВ сърцето се зараждат двойствени чувства, от него излизат и добри и лоши помисли. От него тече като поток и любовта, но и негативизъм. Добре е човека да контролира тези чувства. Когато от сърцето тече положителни емоции и любов всичко е прекрасно.
52
1
 
2
 
! Отговори
до неа 57 преди 8 години
Браво колкото по добра самооценка имаш собственото аз толкова повече случая такива може да изтърпи човек, и това го прави по търпелив.Но прекаленото повторения не е добре за самооценката.Макар че ми хареса определение че човек с добра самооценка е просто човек в настоящето, с такова определение примера които дадох не е уместен.Но въпроса е след гаден ден да се задържим в настоящето.
51
1
 
0
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
До 56 ЖенаВнимавай твърде много да се доверяваш на сърцето да не те подведе. Човек трябва да разсъждава и с ума си.Пророк Йеремия 17:9-10 "Лукаво е човешкото сърце повече от всичко и съвсем е покварено; кой ще го узнае?Аз, Господ, прониквам в сърцето и изпитвам вътрешностите, за да въздам всекиму според пътя му и според плодовете на делата му."
50
1
 
0
 
! Отговори
Жена преди 8 години
54, то и аз се смях, докато го пишех, основно защото си представих себе си в ситуацията, а после и една камара хора, които правят Уау упражнението в някой парк. Просто имам доста развито въображение. А и все пак трябва да учим незнайко да изгражда търпение в себе си.
49
1
 
0
 
! Отговори
Неа до 44 преди 8 години
Никак няма да се отрази на самочувствието ми , но може да се отрази на настроението ми . Но при всички положения ако аз съм в настроение , а той не , ще се опитам да му помогна .