Женски жестове, с които ще плените мъжа

Игривостта на жената е силен трик, с който пленява мъжкото сърце
20
Женски жестове, с които ще плените мъжа
Снимка: outnow.ch

Мъжете гледат цялостно на жените. Тяхното присъствие, поведение, жестове, стойка могат да накарат коленете на мъжа да омекнат и той да забрави всичко останало, щом ви зърне.

Не мислете, че за мъжете са важни дупето, гърдите и дългите крака. Има женски жестове, с които ще плените мъжа и той няма да може да отмести поглед от вас, ако ги прилагате!

Озарете погледа му с усмивка

Никой мъж няма да устои на вашето присъствие, ако го поднесете с усмивка. Този жест, който е и своеобразен женски аксесоар, е неустоим за мъжете. Те обичат забавни жени, които имат чувство за хумор и които не се страхуват да заявят себе си с усмивка.

Ако се свивате със сериозна физиономия в някой ъгъл, никой няма да ви забележи.

Ласкайте го

Мъжете обичат да ласкаят, но обичат и да бъдат поласкавани. Това е гъдел за мъжкото самочувствие. Трябва обаче да го правите искрено, защото в противен случай се усеща и това отблъсква.

Разчупете физическата бариера

Едно леко докосване е достатъчно, за да даде сигнал на мъжа, че сте заинтересована от него. Внимавайте, за да не бъде изтълкувано погрешно. Ако докосвате мъж, към когото нямате симпатии, може да настане объркване.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
3
 
! Отговори
Скарлет преди 8 години
Пътят към сърцето на един мъж, може да е пълен с обрати, дори да го има първоначалното привличане!!!
12
2
 
3
 
! Отговори
излъган преди 8 години
Каккви са тези високопарни излияния по коментарите , очаквах ниЗки страсти и груби отношения , бляк , добре е Менмилко да каже две приказки кат 'ората
11
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Либертоносец от НПОмъжете без пари ,но с кредит се увеличиха още повече /щом си тръгнал да правиш анализи/
10
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Но познавам мъже които имат пари, преди се оплакваха че нямат пари а това жените търсят.А сега се оплакват че имат пари но не могат да се справят пак с жените.Въобще не мисля че парите решават проблемите между мъж и жена.Важни са и то много,но това е само един елемент от това.Безпаричието вреди не само на двойката а дори и на сам човек.
9
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А парите са друга тема само ще кажа че не познавам, някои да се са скарали за пари.Но ако имат някакъв проблем, за които не искат да го обсъжда с друг и стане краен конфликт.Обновено прехвърлят вината на безпаричието.Да безпаричието води до други проблеми и много двойки се карат именно за проблемите до които е довело безпаричието.Но проблемите не са решени по друг начин.Безпаричието също се отразява много негативно на мъжката психика , и това също може да доведе до проблем с самочувствието.
8
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всяка жена има различна престава за сигурност, дали един мъж може да даде сигурност на една жена едва ли .Но това което може със сигурност е да опита да направи тази сигурност.Жените имат понякога странни представи за сигурност , и понякога това което на тях им се струва сигурно всъщност е доста рисково .Така че изключително трябва да се внимава и преценява кое е точно сигурност.Защото имам чувство че оценяват само красивата сигурност ако е само сигурност не се впечатляват.
7
5
 
3
 
! Отговори
от 6 преди 8 години
Не съм някаква а мъж ,но познавам жена си и жените преди нея.И аз съм правил грешки за тълкуването на жените, и за това говоря.Просто човек трябва да си взима поука иначе лошо.
6
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ти ще дадеш ли сигурност на Жена?МНОГО ЯСНО ДА ТИ БИЕ ШУТА КАТО НЕ ГО ЗНАЕШ И НЕ ГО МОЖЕШ! А И ПАРИ ЯКО ИМАШ ВЕЧНО Е НИКОГА НЯМА ДА ТЕ НАПУСНАТ.
5
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ДО 6ТИ СИ НЯКАКВА КЪДЕТО ГИ РАЗБИРАШ.Моята приятелка е заможна но как я пускат по леда.яко ги клати и хвърля. Eдин клатен не го е повторила. Губи интерес към тях. Груби са разказват си сексуалните забежки не си плащат тока сметките, дрехите ,бензина.Кофти е зарeдил си му колата до козираката и ти бръмчи цяла нощ с нея и хаби гориво.
4
3
 
4
 
! Отговори
от 6 преди 8 години
Имаш няколко опита да я излъжеш успешно ,докато се научи как да разпознава лъжата ти.Така че не си хаби шансовете набързо.
3
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако се познавате отдавна бъди сигурен че е много наясно точно какво те възбужда и също как може да ти разбие възбудата много бързо, емоциите ти.А за гарата е малко нагло да очакваш да познае.Мъжете имаме доста по добра ориентировка от жените така че доста трябва да обясняваш къде се намира гарата. Същото разбира се отнася и когато си мислиш че си излъгал успешно жена си, само така ти си мислиш(имаш емоции грешка е да мислиш че си по добър от тях).
2
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не мисля че жените имат проблем с това ,те притежават интуиция за разчитане на емоциите доста по добра от тази на мъжете.Така че дори при грешки от този тип много бързо се учат. Направо в емоционално настроение сме си играчки за тях.
1
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пуснете му...(нали все пак трябва да се почне отнякъде... ;)