Най-сериозните недостатъци на всяка зодия

Всеки един от 12-те зодиакални знака си има две основни слабости
7
Най-сериозните недостатъци на всяка зодия
Снимка: Vogue

Всяка зодия си има своите качества, позитивни личностни черти, но и негативни характеристики. Ако знаете какви са най-големите ви слабости, имате шанс да работите върху себе си и до някаква степен да изкорените тези свои кусури, които иначе ще ви пречат цял живот по един или друг начин.

Според известният американски астролог Линда Гудман всеки от зодиакалните знаци си има две основни слабости. Прочетете кои са вашите:

Овен: Нетактичен и егоцентричен
Овенът е бебето на Зодиака, което вечно се опасява, някой да не постъпи несправедливо с него. Хората от тази зодия винаги изразяват открито своето мнение, но често след това съжаляват за липсата си на всякаква дипломация. Хората от този знак се научават на скромност и смирение само след много мрачни неуспехи и житейски уроци. Освен това Овенът слага винаги своите нужди на първо място, което често е изпитание за близките му.

Телец: Изключително твърдоглав и дебелокож
Истината е, че Телецът е упорит човек, който действително може да бъде непоклатим по отношение на своите мнение и позиция за нещата. Освен това хората от тази зодия са толкова стабилни, че нищо не може да смути тяхното спокойствие. Може огън да избухне до тях и те да не се помръднат, ако не желаят да го направят. Понякога хората мислят Телците за мързеливи, но те по-скоро са егоисти, които обичат да живеят в мир и спокойствие и не искат никой да ги закача за нищо.

Близнаци: Нетърпелив и непредвидим
Тези хора са непредвидими, нетърпеливи и неточни, когато става въпрос за среща. Типичните Близнаци мразят всякакъв вид рутина, която ги кара да се чувстват като птица в клетка с подрязани криле. Те не обичат монотонното ежедневие, то ги кара да бъдат по-мрачни и навъсени. Типичният човек зодия Близнаци винаги пристига със закъснение на срещите си, не защото е забравил часа, а защото някакви интересни неща по пътя му са отклонили вниманието му.

Рак: Твърде предпазлив и голям песимист
Хората от зодия Рак могат да се удавят в океана на своите страхове. Освен това те са големи песимисти и винаги са готови да развалят красивите и вълнуващи преживявания със своите вътрешни опасения с негативен нюанс. Тези хора често са в кисело настроение и са склонни към хомофобия (мразят света и всички хора), особено ако животът ги е разочаровал по някакъв начин. Те мразят рисковете.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Скорпионите са мрачни субекти, много черногледи и крайни песимисти, но то не е от лошотия а от крайна взискателност Много точни са като хора в отношенията не мисля че са отмъстителни но са злопаметниЗагубиш ли веднъж доверието им края връщане нямаДоста добре си правят сметка на парите но не от стиснатост а от страх от бедностСклонни са на войнишки лишения и страдания без да се оплакват, но малко хора могат да им партнират и да понесат това. Свръх дисциплинирани са също
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Според мен най-гадната задия е жена Везни, макар доста от нещата да се отнасят и за мъжа 1. Те са много ама много мързеливи2. Критични до степен на арогантност спрямо другите, нулево критични към себе си!3. Живеят паразитно на гърба на другите и са много пресметливи.4. Склонни са на много ласкателства към човека, върху който са избрали да паразитират.5. Главната им роля е на жертва и особено влизат в нея, когато усетят, че са разгадани лошите им помисли6. Болен здрав носи- лисицата е Везни
7
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Рак това е толкова са толкова слънчеви хора добронамерени.
6
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абсолютно грешно за близнаците
5
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Има една книга на Линда Гудман "Слънчевите знаци на зодиака". Много хубаво е написана: с добронамерено чувство за хумор . Всеки ще се хареса. За всяка зодия има по 6 раздела: Как да разпознаем съответната зодия, мъжът, жената, детето, началникът и служителят. Чете се много леко и приятно.
4
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 3. Аз съм зодия скорпион,но не съм нито *** и ограничен,а и не се виждам като кофти гадинка!Е ако някой се е подиграл с Вас и слагате всички под общ знаменател,то тогава си помислете вие какви сте?
3
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За Скорпиона си е така. Много са кофти, гадинки. Вечно се подиграват с околните. *** и ограничени. Несериозни.
2
1
 
8
 
! Отговори
аз преди 7 години
ами сложи си кирилица...балсъмва в неграмотните...за рак, т.е. за мен е вярно.
1
11
 
4
 
! Отговори
ttp преди 7 години
Pluvai,pluvai,ribke!Prekrasni i dobri hora,obichaino nerazbrani...Suzhalyavam,no nyamam kirilica