Защо не можете да си намерите идеална половинка?

Качествени мъже има, проблемът вероятно е във вас!
4 юни 2016 21:30, Екип на Tialoto.bg
0
Защо не можете да си намерите идеална половинка?
Снимка: outnow.ch

Не са останали качествени мъже? Момичета, определено пропускате нещо! Много жени постоянно се оплакват, че години наред търсят своята половинка, но така и не я намират. По думите им читавите мъже вече са изчезнали и те са обречени на самота.

Всъщност свестни и достойни представители на мъжкия пол има, но вероятно ги пропускате, ако сте се припознали в описаната по-горе група. Каква е причината да не можете да откриете своята половинка, въпреки дългогодишното старание и отдаденост на тази „кауза”?

Отговор дава експертът по връзките Хелън Кетчър, която има свой консултантски бизнес в Ню Йорк. Според нея причините са две и те не са за подценяване:

1. Жените са се фокусирали върху намирането на г-н Перфектен и не искат да направят никакъв компромис с представата си за него

Много дами са се опарили от предишни връзки, попадайки на г-н Погрешен и затова са прекалено внимателни в избора си на следващ партньор. В резултат на това те са обсебени от идеята да търсят г-н Напълно Перфектен, с когото да създадат семейство. В главата си имат лист с качества, които той трябва да притежава и дори да срещнат мъж, който има наподобява тяхната представа, автоматично го отхвърлят, защото не покрива всичките им критерии.
В обсега им със сигурност попадат свестни и добри мъже, но те не са г-н Перфектен.

2. С всяка провалена връзка критериите се покачват

С напредването на възрастта и най-вече на опита (попадането на погрешни мъже) жените стават все по-взискателни. Списъкът с качествата на мъжа-мечта се увеличава и на практика става неизпълним. Перфектни хора няма! Всеки от нас притежава поне едно качество, което не се нрави на срещуположния пол, примирете се или работете върху това да променяте недостатъците си.

Има ли шанс при това положение да си намерите половинка четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Описание:
Файл:
Име:
E-mail:
Възраст:
 
Въведете показания код * 
 






0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари