Любовен хороскоп за 13-19 юни 2016 г.

Рак: Готови ли сте за любовни емоции?
13 юни 2016 09:28, Михаела Лазарова
0
Любовен хороскоп за 13-19 юни 2016 г.
Снимка: freeimages

Планетата на любовта Венера в петък ще навлезе в знака на зодия Рак и ще се задържи там до 12 юли. Това означава, че представителите на зодията, както и останалите в зодиака, ще се радват на повече хармония, романтика, емоционална сигурност, а някои и на нова любов. Повече вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Ако се намирате в сериозна връзка, но все още не живеете под един покрив с половинката си, тази седмица може да вземете решение, което да ви събере в един дом. От друга страна, ако се намирате в неангажираща връзка, има шанс нещата помежду ви да се развият в нещо по-сериозно. Венера ще бъде във вашия сектор на дома и семейството, затова се възползвайте от нейната позиция.

Телец

Ще се радвате на хармония между вас и половинката. От петък до 12 юли, Венера ще ви даде своята подкрепа в комуникацията. Възможно е да вземете и важни решения свързани с финанси. Отдайте се на романтични моменти.

Близнаци

Очаквайте финансов тласък тази седмица! От петък до 12 юли, Венера ще се движи в сектора, който отговаря за увеличаване на печалбите, приходите. Ключова фигура тук може да бъде вашата половинка. Доверието между вас и любимия човек ще се повиши, а също така ще се чувствате по-ценни за него или нея от всякога.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари