Някои факти за фертилността

Обезмаслените млечни продукти не помагат на зачеването
18 юни 2016 22:29, Михаела Лазарова
3
Някои факти за фертилността
Снимка: freeimages

В желанието си да имаме бебе пробваме какви ли не техники и съвети, за които смятаме, че биха подпомогнали зачеването. Знаем ли достатъчно за фертилността? В следващите редове ще ви запознаем с няколко факта за нея.

Жената е най-плодовита преди да настъпи овулацията ѝ.

След като яйцеклетката се отдели, на сперматозоидите им трябват от 12 до 24 часа, за да достигнат до нея и евентуално да я оплодят. Всъщност сперматозоидите могат да останат функционални в продължение на дни. Ето защо е важно да правите секс не само по време на овулация, но дни преди настъпването ѝ.

Тесните панталони са най-големият враг на сперматозоидите.

Тясното бельо и тесните панталони, впити или дори само по-стегнати, до някаква степен са и причина за повишаване на температурата в тестисите. Това може да намали произвеждането на сперматозоиди.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
4
 
3
 
! Отговори
Armagedon преди 7 години
Ако жена ви забременее , още преди да сте си свалили панталона , това не е голяма трагедия. Детето ви няма да има само вашата кръвна група но ще носи вашето име. Ако обаче детето ви след време ви каже че в къщи са само мама,мама и то е малка трагедия. Малко по-голяма ще е ако каже на комшията ви, че живее с татко и татко в съседният апартамент. По голяма е трагедията когато в бяло семейство се роди черно дете. А най-голяма е когато в черно семейство се роди бяло дете.
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това, че маслеността на млечните продукти имат някакво влияние върху фертилността е ПЪЛНА глупост. Ще ме извинява авторката.