Нужен ли ви е мъж, за да бъдете щастлива?

Направете си бърз тест
Обновена: 5 юли 2016 22:06 | 5 юли 2016 22:00, Теодора Драгоева
23
Нужен ли ви е мъж, за да бъдете щастлива?
Снимка: dailymail.co.uk

Докато Тейлър Суифт демонстрира пред света еуфорията си от новата си връзка с британския актьор Том Хидълстън, психолозите взеха да разсъждават, дали тя не е от типа жени, които имат нужда от мъж в живота си, за да бъдат щастливи.

Някои представителки на нежния пол просто не могат да бъдат със статут „необвързана“, защото това ги прави тъжни и самотни.

Подобно на Тейлър, която влиза от връзка във връзка, има и много други дами, които са зависими към мъжете.
Само припомняме, че 26-годишната мис Суифт имаше 7-8 сериозни гаджета за последните няколко години, включително Хари Стайлс, Тейлър Лаутнър, Конър Кенеди, Джейк Гиленхал, Джон Майър, Джо Джонас, а с диджей Калвин Харис се раздели преди един месец, след което веднага започна да излиза с Том.

Няма как хората да не се зачудят защо поп звездата не може и/или не иска да остане сама за по-дълго време след поредната си раздяла.

Психолозите смятат, че всеки човек има нужда от почивка след края на връзката си, но има жени, които просто не могат да си представят живота си без гадже.

Направете си този бърз тест, за да видите дали и вие сте такъв тип жена, която не се чувства добре, когато си няма партньор: Отговаряйте с „ДА“ или с „НЕ“ в Тialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мисля, че съм ненатрапчива и човек, на когото може да се разчита .
14
2
 
0
 
! Отговори
Ору(нг)ел преди 7 години
Не е лошо законодателно да се урегулира положението на такива зависими и ако трябва, държавните органи, да се намесват.
13
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Преди си мислех, че без мъж не мога. Докато не попаднах на перфектния егоист и мамино синче. Който взе, че ми направи дете и след това се изнесе при мама, защото бебето му пречеше да спи и му разваляше режима. Плуване, мотаене в офиса, фитнес, на бира и после релакс. Държавата ми плащала майчинство и на майката било ражбота да се грижи за децата и домакинството. Сама си отгледах детето, но съм емоционално изтощена.След такъв мъж не съм в състояние да понеса съжителство с друг мъж.
12
5
 
0
 
! Отговори
до 16 преди 7 години
А, ти каква смяташ, че си - "горда", "силна", "независима", "взискателна"... "еманципирана", "съвременна"...
11
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ми гледам си го. На Вас какво Ви пречи? Като смятате , че съм едикаква си, значи съм направила добро, че не съм вързала някого. Поне един човек е спасен.
10
5
 
5
 
! Отговори
балама преди 7 години
Сигурно е болна нещо, щом иска да бъде все с мъже!?!Най-добре да се лекува, докато почне да й харесва с жени, или поне сама.Ако трябва принудително.Обществото не трябва да остава равнодушно пред такива упадъчни явления.
9
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Партньорството, семейството, децата... изискват отдаване, съобразяване. Ако сте безнадеждна егоистка не ви трябва мъж, не ви трябва семейство и деца, не ви трябва куче. Личностно развитие, кариера, питие, вибратор... е пък и ако имате мъже подчинени да ги тормозите... То деца има кой да отглежда - роми, ислямисти, китайци... Вий си гледайте кефа. Още повече, че скоро ще обявят хетеросексуалността за извращение.
8
7
 
7
 
! Отговори
до Момчил преди 7 години
Мъжете са по-големи клюкари от жените. Пак ни приписвате собствените си качества. Хората сме различни. Мнението Ви е като на средностатистически представител на малко населено място, където , ако не се вписваш в общия калъп, трябва да бъдеш унизен с думи. Лично аз нямам нито от животно, нито изпитвам нужда от постоянно присъствие на човек.
7
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Който /която ги сменя като тази , със сигурност не е щастлив и никога няма да е щастлив, защото си е скучен сам на себе си .
6
3
 
9
 
! Отговори
Неа преди 7 години
Принципно една от най големите радости е близостта . В този смисъл да ....
5
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Без банковата сметка на любимия е тъжно. Много тъжно
4
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нещо толерирате старите моми ли какво?
3
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Митака Хахаха.... Ти голема кака извади досега де я кри така дилбоко и яростно.. Пфу.. Глейййй го ти него.
2
4
 
9
 
! Отговори
Митака преди 7 години
С кака ми Тайлър Слуифт съм имал много тинейджърски спомени аз на 16, тя на 19 години, разбира се тя беше на монитора с изображенията, а аз на стола възхищаващ се на красотата и. И тук там някой песни. Тъкмо изгряваше като кънтри певицата.
1
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Там е работата че от как ме познават все съм с гадже.