Как реагират зодиакалните знаци при раздяла?

От Лъв и Овен чайкате драма, а от Телец огромна упоритост
9 юли 2016 18:07, Екип на Tialoto.bg
5
Как реагират зодиакалните знаци при раздяла?
Снимка: outnow.ch

Приключването на една връзка е неприятна работа и изисква тактичност и внимателност. Особено ако срещу себе си имате представители на определени зодиакални знаци. Всяка зодия има своите особености и е добре да знаете как да подходите, ако искате да се измъкнете от тези отношения цели и непокътнати.

Овен – Може да получите юмрук в лицето, все пак си имате работа с рогато животно.

Телец – Те са упорити, така че едва ли лесно ще ви позволят да се измъкнете от ръцете им. Но веднъж решат ли го, връщане назад няма.

Близнаци – Те са напълно непредвидими и може да полудеят или пък да стегнат куфара и да заминат на почивка, сякаш нищо не е станало.

Рак – Много емоционални, но и прикрити, когато поискат.  Вероятно ще се държат, сякаш всичко е наред, но вътрешно ще се надяват да страдате и д си платите за стореното.

Лъв – Горделиви до безкрай, те ще си тръгнат с високо вдигната глава, но после се пригответе да срещнете гнева им – нарязани гуми, подпалена къща и т.н.

Още по темата четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: Овензодиираздяла
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Лили, веднъж изгониш ли раците покажеш ли им безразличие. Липса на любов и чувства никога повече няма да чуеш за тях. И връщане назад няма при тях. Изключително напредничави амбициозни. Последните хора които обсебват са те. Просто изчезват от живота ти завинаги.
3
0
 
0
 
! Отговори
боц ! преди 7 години
Не само се мяркаш, а и старата песен на нов глас Ката ден по няколко пъти. Като ти си нямаш другарче в игрите - ето ти игрички с бодлички, да живнеш малко, че съвсем си се одупил.
2
1
 
2
 
! Отговори
лили преди 7 години
Това за Лъва изобщо не е вярно! Чак такава отмъстителност......: ) Аз съм Лъв и при раздяла много страдам (ако съм влюбена) но никога няма да помисля да отмъщавам и нещо такова..... Лъвовете са много големи идеалисти, авантюристи и са над нещата. Но ако един Лъв вече не изпитва чувства, никой не може да го задържи, по-скоро той е в позицията да изоставя. Ако някой пък "напусне " Лъва то ще е, защото лъвът вече е показал безразличие, т.е отдавна е дал картбланш за раздялата. Раците на мен са ми ахилесовата пета, ау, не мога да се оправям с тези своенравни и обсебващи същества!: )
1
1
 
4
 
! Отговори
Козирогиня преди 7 години
Няма да чуе повече за мен ли?Възможно е, но ще ми усети рогцата, дори хич да не се мяркам пред очите му!