Как да бъдем приятелки със свекървата?

Свекървата не е чак такова страшилище, ако подходите към нея по подходящия начин
14 авг 2016 22:22, Михаела Лазарова
11
Как да бъдем приятелки със свекървата?
Снимка: outnow.ch

Майката на вашия любим – вашата бъдеща свекърва, може да бъде едновременно враг и пречка, заплаха и старшина, и накрая да ви обяви война.

Не и ако я спечелите на своя страна. Свекървата не е чак такова страшилище, ако подходите към нея по подходящия начин.

Кои са важните неща, за които трябва да поговорите с нея преди да вземете съдбоносно решение за следваща стъпка в живота ви като двойка? Какво е добре да ѝ кажете, за да сте наясно с правилата на играта от самото начало?

„Има ли нещо, което трябва да знам?“

Майките познават децата си най-добре. Ако имате някакви съмнения относно вашия любим, поговорете с майка му. Разберете от нея как е добре да подхождате в трудни ситуации, ако още не сте го разбрали.

Поискайте нейния съвет. Покажете ѝ, че нейното мнение е важно за вас. Но още ѝ покажете, че не трябва да го натрапва прекалено много.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
2
 
3
 
! Отговори
мно'о лесно преди 7 години
купувате й един силиконов палавник и ще ви погледне с други очи
8
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За интелигентните хора спор "снаха - свекърва" не съществува, защото от самосебеси се разбира, че всяка има свое място, което не нарушава "терититорията" на другата.
7
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Що тази разведена с две деца, к, во и хареса..? М, да и един ден, тези деца ще ти пазаруват, а чуждата жена, къде го е отнасяла по няколко пъти на ден, ще ти прави, топла супа. Така, че е хубаво да се зачита и уважава, преди всичко личния избор на сина. Това е неговата Жена, той ще живее с нея.
6
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 3Плюе по снахата до време. Като остарее и болежките си кажат, тежката дума. И не може и вода да си над лее. Много се променят. Започват по друг начин да гледат на нея. Зависи. Тя снахата, ако си е принципно уважителна и нея ще я уважават. Това е до възпитание.
5
1
 
6
 
! Отговори
Златното правило преди 7 години
Често се случва на сватба, присъстващите майтапчии да питат булката дали знае как е най-добре да гледа свекърва си. Тя ги пита Как?, а те й отговарят Ами, през ключалката!
4
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това е велико:"От както хванах свекърва ми да ми души, дъното на дънките, спрях да комуникирам с тази жена., въобще".
3
0
 
1
 
! Отговори
Майтапчия преди 7 години
Тия отношения са като Студената война-неизбежен конфликт между несъвместими институции.Накрая печели снахата,ама когато сама е станала свекърва.
2
0
 
9
 
! Отговори
От 1 преди 7 години
В коментар 1 исках да напиша особено ако съпругът е м/у/х/льо, но последната дума я замениха със звездички. Не знам, за неприлична ли я считат?Защо към правилата за ползване на сайта не добавят и списък на думите, които не са нецензурни, но са забранени за употреба тук?
1
0
 
11
 
! Отговори
Всичко зависи от преди 7 години
качествата на характера и на снахата, и на свекървата.Зависи и от възпитанието им.Могат да се разбират много добре, да се уважават и с времето дори да се заобичат като близки роднини.Най-лошо е, когато са израснали в различни социални среди, имат различно ниво на образование и различни типове възпитание, а на всичко отгоре свекървата хем е агресивна, хем не одобрява снахата, която пък иска да се наложи и да командва и мъжа си, и свекървата. Тогава става ад, особено ако съпругът е ***!