Най-големите грешки на разведените самотни майки

Заради тях те могат да си останат самотни завинаги
16 сеп 2016 22:19, Теодора Драгоева
74
Най-големите грешки на разведените самотни майки
Снимка: outnow.ch

Много самотни майки осъзнават, че животът им е предизвикателство и че ще им бъде много по-лесно, ако си имат партньор.
В същото време, след като веднъж се адаптират към живота си сами с детето/децата, след развода си, те не правят много, за да променят ситуацията.
Тези жени започват да се страхуват от нови запознанства и действат малко неадекватно в това отношение.

Ето и кои са най-големите им грешки, които могат да станат причина да си останат самотни завинаги:

1. Изчакват твърде дълго преди да започнат да излизат на срещи отново

Не е лесно за една разведена жена, минала през голяма лична драма, да започне отново да мисли за любов. Но ако тя изчака прекалено дълго време, може и да започне да се чувства твърде удобно със статута си на необвързана жена и никога повече да не се включи отново в света на запознанствата. Така тя рискува да не открие човек, с когото да сподели живота си, а след като отгледа децата си, да остане съвсем сама.

2. Започват да излизат на срещи твърде скоро след развода

Друга голяма грешка на самотните майки, които доскоро са имали дългосрочни моногамни отношения, е изведнъж да се почувстват като отвързани. Ако една жена не е готова да се ангажира с нова връзка, тя не трябва да излиза по срещи с различни мъже, защото има голям шанс да се разочарова от всички тях и да изгуби времето и надеждите си. Ако сте самотна майка, разведена наскоро, изчакайте известно време докато срещнете наистина подходящ мъж и едва тогава приемете покана за среща.

Още по темата четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Що си мислите, че Жените бленуват за мръсните ви *** и миризливите чорапи? За свинщината, след пиянски запой с колеги, волеизлеянията за поредната бройка? За бидоните с храна, които трябва да сготви, всекиден след тежък 10 часов, работен ден? За секса, след, като децата заспят? За личното пространство, което е отнето в грижа за деца, къща, мъж и ходене на работа? ---Лъжете се мъже, някои жени са се отървали. В знак на признателност не получават и едно цвете.Една почивка, море, планина чужбина
43
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
42, Ако той беше избрал някое друго девойче, твойто девойче щеше отново да остане обидено.
42
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жените се праскат с различни, защото всички мъже го правят по различен, начин.
41
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И какво? Харесват се и какво като тя е по-възрастна от мъжа? Това си е тяхно решение, а не на родителите или някой друг.*На над 30 години вече не е момче, не е и младеж, а мъж.
40
2
 
9
 
! Отговори
Случай от Перник преди 7 години
Прилично семейство с хубава голяма къща има син - симпатично, едро, здраво момче с добра работа и стабилни доходи. И те не обърнаха отначало внимание на това, че синът им си хвана за любовница по-възрастна от него, разведена, с две деца. Това продължи години. Неотдавна родителите му купиха скъпа кола и почнаха с намеци, че му е време да се жени, вече навърши 30 г. Той като изтресе Аз вече съм я избрал, техните откачиха. Онази е на 40 г., дали все още може да ражда? Синът не отстъпва, иска я!
39
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Редакторке, истината боли, и за това си ме изтрила. Има доста по-агресивни думи, от това което аз бях написал. Успех в търсенето на мъж.
38
0
 
7
 
! Отговори
До 44 преди 7 години
От това, което си написала разбрах че, младежът е ползвал разведената за секс, но когато тя му намекнала, че не иска да бъде само секс-кукла, той нещо започнал да бие отбой.
37
3
 
11
 
! Отговори
Има и друг вариант преди 7 години
Ако каката не успее да се докопа до солиден мъж, започва всякакви маневри, за да се омъжи за момчето, което е ползвала за секс. Особено пък ако то е единствен син и е горе-долу осигурен. Лично познавам една вдовица, която е луднала заради подобна история. Но и тя си е виновна, защото години наред не обръщаше внимание на това, че синът й редовно нощува при разведена, която е с почти 8 г. по-възрастна от него. Иначе той си излизаше с младежки компании. Сега разведената го притиска за брак.
36
0
 
5
 
! Отговори
До 41 и 42 преди 7 години
Ти ли си срамежливото девойче ....
35
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако ставаше въпрос само за еднократен секс нямаше да е толкова скандално. Жалко е само заради девойчето, което ще си тръгне от купона обидено заради това, че друга е била предпочетена. Ако младежът истински е харесал това девойче, има начини да се извини и да поправи грешката.Но в много от подобните случаи се става друго. Такива каки, докато си търсят съпруг, ще ползват такова младо момче като секс играчка, а той няма да си дава сметка, че така отминават най-хубавите му години.
34
4
 
18
 
! Отговори
НеТърсятСамоПортфейл преди 7 години
Неколкократно ми се случи да видя с очите си как подобни жени се присламчват към хубави млади момчета. Много е тягостно. Виждаш как припламва искра - ергенчето си е харесало момиче от компанията, което също показва, че го харесва, но някоя кака, 4, 5, 6 г. по-възрастна от тях - или разведена, или самотна майка, буквално му се навира в ръцете съвсем явно показвайки, че й се иска секс.Девойчето е още неопитно и срамежливо, каката е нагла, младежът - лаком за секс. Каката постига своето.
33
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
мой приятел остана самотен татко, понеже жена му почина млада от рак. човекът има хубава професия и е обезпечен, грижи се за детето си постоянно. бедна ви е фантазията как реагират всички жени, които му се умилкват, когато разберат за детето; за тях той е като прокажен. а най-отвратителните изстъпления идваха точно от 'самотни майки', които са си правили тънки сметки за ходещ портфейл. едната направо му се разкрещя как нейното й стига и как нямала да гледа дете с генна обремененост.
32
3
 
20
 
! Отговори
от опит преди 7 години
за последните 4 години 8 пъти се сблъсквах с подобни 'майки'. едната почти предизвика сбиване с бившия й, понеже в изблик на простотия му обясни, че вече детето си има друг баща. 3 други от втория ден открито заявиха, че не им остават пари за тях! една обясняваше как си изпускала възрастовия срок и родила заради 'биологичния материал' от бившия си. последната беше родила на 16г., живееше й се и направо ми 'връчи' възпитанието на тинейджърката си, която пък се опита да спи с мен. никога повече!
31
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много искам да не прозвучи като заяждане, но няма как да смекча фактите. Разведените самотни майки са направили много грешни стъпки в живота и това ги предразполага за нови такива. Първо те са харесали грешния човек и са си затворили очите за неговите недостатъци. Второ омъжили са се за него въпреки предупрежденията на приятелите си. Опитали са се за запазят брака си с деца и т.н. и т.н.
30
5
 
8
 
! Отговори
Ваня преди 7 години
Къде остава прошката, милостта, молитвата за един друг, да измием мръсните крака на другият, както Христос е правил, смирението и радостта, покаянието като сгрешим?Гордостта, егоизма, нарцизма, себецентричността са владеещи в обществото и в човешките взаимоотношения.Чалката, която вечно пее за "любов", клюкарси сайтове като файсебоок и предавания като биг брадър, турски сериали с драма, филми с насилия и изнасилвания и т.н. и т.н.Мислите, че това не ВЛИЯЕ НА ЖЕНИТЕ?ЛЪЖЕТЕ СЕ!
29
10
 
14
 
! Отговори
Vanya преди 7 години
Ами вие мъжете сте лидери и вие трябва да сте главата, а не опашката.Брака е институция създадена от Бога, не от човека.Там трябва да сте трима- мъжа, жената и Христос.Като махнете Христос от уравнението виждаме какви са резултатите- 50% разводи.Словото казва, че главата на всяка жена е мъжа и, а на мъжа Христос, а на Христос-Бог отец.Затова сте на този хал, защото си правите нещо собствено ваше.Вече и за кучето си може да се ожениш, и за компютъра си, и за човек от същият полКъде е Бог?
28
2
 
10
 
! Отговори
Истината преди 7 години
Хора всякакви и правила тук няма. В единия случай е по един начин, в другия по коренно различен начин. Първото нещо, което трябва да направи една такава самотна майка е да реши какво иска да прави с живота си и след това да реализира решението си. Ако не го направи, започва да спазва някакви измислени правила като тези, оставя се на течението и си проваля живота.
27
2
 
24
 
! Отговори
Рогат преди 7 години
Моята като ми набучи рогата и посочих вратата. Като се видя разведена с две деца се върна с 300 в завоя ама ...
26
26
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма свестни и възпитани мъже.Такова животно (буквално) не съществува ! Тези глупости от Библията сте си ги измислили вие мъжете.Истината е, че *** е дошла от Космоса,т.е. извънземнаи е имала връзка с човекоподобната *** наречена мъж,която се е "облагородила" до днешния мъж.Този експеримент е вече към своя край: "жените били глупави" -всъщност Нищше доста на сериозно се е взел! Скоро жените ще престанат са раждат от мъже и играта свършва.Жените ще се клонират от собствен генетичен материал.
25
25
 
30
 
! Отговори
Вергил преди 7 години
На такива им викат крава с теле.В повечето случаи си остават сами или вземат някой ***.Кой нормален мъж ще се хване да гледа чуждо дете?Само проблеми ще има.Като му направи забележка онова отговаря, че не му е никакъв. Само проблеми.Толкова моми има-трябва да си луд да се хванеш с жена с дете.