Според зодиите: Грешките, с които съсипахте връзката си

Кои ваши "качества" накараха гаджето да ви зареже?
15 окт 2016 18:30, Теодора Драгоева
19
Според зодиите: Грешките, с които съсипахте връзката си
Снимка: outnow.ch

Разделите никога не са лесни и винаги след човек си задава много въпроси, част от които остават без отговор. Например: "Можеше ли да избегна раздялата?" и "Чия беше вината?".

Ако се съмнявате в себе си, винаги можете да се обърнете към астрологията.

Макар и да не е точна наука, астрологията все пак е почитана традиция за обяснение на човешкото поведение.
Повечето хора се обръщат към нея за да си обяснят своите недостатъци или да разгадаят личностните черти на близките си хора.

Ако в момента сте необвързан, помислете върху грешките, които сте допуснали в последната си връзка, за да не ги повтаряте и занапред.

Ето и кои са вашите "качества", които най-вероятно са съсипали последната ви връзка:

Овен
Вие сте непредвидими, нетърпеливи, френетични, енергични и взискателни. Тези черти могат да повлияят и зле на отношенията ви с другите хора, особено ако те са с по-спокоен темперамент. Хората от този огнен знак често реагират незряло или твърде прибързано на различните ситуации, а освен това не са особено толерантни като нрав.

Телец
Телците са невероятно упорити и твърдоглави, и винаги държат на своята собствена позиция или пък са в опозиция, което понякога не е лесно за понасяне. Освен това те не обичат промените и почти никога не се извиняват за поведението си, именно защото не са склони да си признават грешките.

Близнаци
В хората от тази зодия наистина живеят две личности. Близнаците са непостоянни, безотговорни и никога не са наясно с това, което искат от живота и от връзката си. Те са склонни към големи промени в настроението и често обичат да спретват неочаквани изненади на половинката си, които не винаги са особено приятни.

Рак
Вие сте чувствителни, сантиментални и много предпазливи. Вероятно сте задушавали екс гаджето си с внимание, именно защото ви е било страх да не го изгубите. Вие жадувате за сигурност и понякога просто не знаете как да си отпуснете душата, да се забавлявате или да се наслаждавате на живота, което ви превръща в скучен човек.

Лъв
Тъжната истина за представителите на зодия Лъв е, че те не искат да бъдат обичани, а очакват да бъдат обожавани от половинката си. Те имат твърде високи очаквания към своя партньор, като това той да ги обсипва с внимание, да ги поставя на първо място в живота си, да ги глези, да пренебрегне всичко друго заради тях. Този нарцисизъм е проблем за хората от този знак.

Още по темата четете в Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
3
 
! Отговори
Шамполион преди 7 години
До Анонимен 9Ти па си ного убаф!
12
0
 
3
 
! Отговори
Мозъчен тръст преди 7 години
До Анонимен 6Титан на мисълта! Неслучайно си на това работно място запазено за природно надарени гении, надскочили времето си.
11
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ша. Ти реча аз на теби. Ша. Маж е наказан. Ша. Да не биде. Ша. С таз жина. Ша. Урок. Ша. Да пази и цени. Ша. Дорде. Ша. Що има. Ша.
10
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Главчи МъдрийШа. Ти реча аз на теби. Ша. Тоз м а ж. Ша. Многи. Ша риве. Ша за таз жина. Ш а. Той. Ш а. Негово сърце. Ша. Скърби. Ша. От любов. Ша. По жената. Ша. Таз жина. Ша. Многи. Ша оскърбени от маж. Ш а.
9
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
О.рална любов, ама то при тоя правопис на днешните млади, Шамполион трябва да се произнася по всеки един такъв текст.
8
3
 
6
 
! Отговори
Ч.ках други кОври преди 7 години
Многоооо......
7
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аааа, изтриха 5 и пак не разбрах какъв беше скритият му смисъл!
6
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А бе какво означава това, което е написано в коментар 5 ?Не за първи път качва такъв "коментар". Да не е някакъв код, предназначен само за един определен човек?!
5
5
 
2
 
! Отговори
До Главчо Мъдрий преди 7 години
Какво значи ур...а л.б.в?
4
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
коя зодия е на дебеланките и мързеланките ... които стават едни лоени топки
3
4
 
12
 
! Отговори
Главчо Мъдрий преди 7 години
Хойкахте като невиждАли наляво-надясно и не искахте да правите ур...а л.б.в на партньора си и си съсипахте връзката си. А сега, стойте си сами и тренирайте мускулите на дланите като не оценявате навреме.
2
5
 
15
 
! Отговори
Не е вярно преди 7 години
Стрелецът не обичал да е обвързан, но точно това е човекът, който ми предложи брак на втория месец от запознанството ни, а после си призна, че го е решил много по-рано. Той беше този от нас двамата, който беше по-толерантният, упорстваше връзката ни да е сериозна и да прерасне в брак.Везни, Риби и Водолей - умни и хубави момчета, които обаче бяха егоисти тежка категория. И като си помисля само, че с всеки един от тях можеше да се оженим, сега тръпки ме побиват. Щеше да е не брак, а наказание.
1
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сериозно как не ви писна да пишите глупости?