Кои са най-надценяваните неща в повечето взаимоотношения

Не всичко е толкова розово, колкото ни се иска да бъде
Обновена: 12 ное 2016 20:03 | 12 ное 2016 20:01, Теодора Драгоева
2
Кои са най-надценяваните неща в повечето взаимоотношения
Снимка: outnow.ch

Повечето хора са склонни да мечтаят за приказни изживявания, особено в любовен план. Именно за това ние сме склонни да преувеличаваме значението на някои преживявания в отношенията ни с партньора, поставяйки ги излишно на пиедестал.

Тези преживявания във връзката ни често не са чак толкова вълнуващи и необикновени, колкото се опитваме да ги изкараме.

Ето и кои са 6-те най-надценявани неща в повечето взаимоотношения:

1. Първата целувка
Често първата целувка с любимия/любимата не е чак толкова вълнуваща, колкото ни се ще да я изкараме. В началото, когато двама души все още не се познават добре и не са свикнали един с друг, целувката им може да е странна на вкус и миризма, и да не е като от приказките.

2. Първите няколко срещи
Много често първите няколко срещи на една двойка са неудобни, не особено вълнуващи или направо провал. Възможно е на първите ви срещи да сте се виждали в кварталното кафене и да сте водили скучни или съвсем банални разговори, но в последствие да разберете, че това е човекът, с когото искате да прекарате живота си.

3. Първата нощ заедно
Първата нощ заедно е наистина много надценявана. Подобно на първата целувка и тя често е неудобно изживяване за партньорите. Свързана е сс трудно сваляне на сутиена, със заплитане на пръстите и краката, с нежелано изпотяване и т.н. Цялата концепция за митичното, супер романтично изживяване на първата любовна нощ е запазена марка само за филмите.

Още по темата четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Описание:
Файл:
Име:
E-mail:
Възраст:
 
Въведете показания код * 
 






2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Някои жени са романтични обичат със сутиен. През ***. Аве.. Що трябва сте класика не разбирам? ---Прави ми впечатление, че двойките не си говорят за секс. Кое им харесва и кое не чак, толкова. Какво ги прави "жарки" и какво ги отекчава. Искам да обърна внимание на това. Липсата на изразяване на емоции и споделяне води до крах. В първата любовна среща. Прекомерното желание към партньорката е възможно да се превърне в дълбоки разочерование. От притеснение, не споделяне липса на израз на чувства
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Взаимотношения между приятели стига да не са двулични пред теб едно зад теб друго е що стъпил накриво или не си гледал работата и друг му виновен по тоя повод искам да си питам моите бивши приятели аз що съм ви крив щото съм се държал свестно да грешката ми е огромна била щото съм уважавал всички ви до един а сега се питам защо съм го правил а мили мои