Видовете мъже в сайтовете за запознанства

Не всички търсят секс или любов
21 ное 2016 23:00, Екип на Tialoto.bg
10
Видовете мъже в сайтовете за запознанства
Снимка: Reuters

Желанието ни да се влюбим ни тласка в различни посоки. Една от тях е регистрирането на профил в сайтовете за запознанства, където смятаме, че лесно бихме могли да открием сродна душа. Да, ама не!

За изненада на дамското съсловие, "романтиката" на чата рядко предлага среща с желания господин. Вместо това от каталога с личности излизат следните типажи:

1. Възбуденият гимнастик

Ясно е – той иска само секс. Заявява го директно, всъщност чатът с него започва именно с покана за сондажи на свещи. Това не е ли обидно? Все ми се струва, че една жена би искала да бъде съблазнена преди да свали дантелената бариера...

Масовият типаж в сайтовете за запознанства обаче пести времето и думите си. Той иска фантазията му да се реализира веднага, ако може на чужд терен и по възможност да е наблизо. При него няма такова чудо като опознаване. Ако изобщо такова съществува, то е озаглавено "к'во харесваш в секса" и с него се цели набързо да се влезе в такт с чуждите интимни нужди. Нещо като да наваксаш материала за изпита в крачка, в желанието си да изкараш оценка "отличен". Опитът доказва – методът рядко работи.

Възбуденият гимнастик в повечето случаи не търси обвързване. Той буквално иска да поразвее достойнството си, вместо за пореден път да завърши вечерта си в обичайния порно сайт.

2. Измамникът-прелюбодеец

Този виртуален мъж обича да се прави на разсеян. Неговата тактика е да накара някоя красива дама да "склони", след като ѝ наговори куп глупости. Реално погледнато това е някаква повредена интернет проекция на истинския флирт от баровете, само че тук нито виждате лице, нито имате реални впечатления за човека отсреща.

Измамникът-прелюбодеец има навика да създава мистика около образа си, с което цели да провокира интереса на нежния пол. В чата с него деликатно се прокрадват силуетите на уж големите му финансови възможности – коли, пари, имоти и пр., с които цели да създаде впечатление за стабилност. Той задължително е градско момче, нищо че в даден момент ще се зачуди къде точно се намира кварталът, в който живеете.

Всичко това в комбинация с порочните намерения на измамника-прелюбодеец е опаковано в приятен целофан от галантен изказ и примамливо отношение. Крайният резултат обаче е катастрофален: истината лъсва и следва голямото разочарование.

3. Любезният млад господин

Ако смятате, че максимата "Намери си кака да те отрака" се е изгубила във времето, много грешите. В сайтовете за запознанства броди един не толкова масов, но срещан типаж – млад мъж във възрастов диапазон 24-30 години, който иска да почерпи мъдрост от ябълката на познанието.

Що се касае до секса, именно в този сюжет един млад мъж получава възможност да разбере реално как се случват нещата под любовния чаршаф. В това по-освободено от етика полово общуване всичко е секс. Съществува обаче една шантава нотка на доминираност откъм опит. Този, който знае как се прави, режисира спектакъла, а невежите слушат и изпълняват.

От образа на любезния млад господин лъха някаква лека отчаяност. Те са срамежливи и не искат много. За тях са характерни традиционните сексуални практики. Мисълта за тройки, кварти и петорки е далеч от желанията им. В общия случай ги привлича чарът на опитната и улегнала дама, която знае къде и как да пипне.

Още по темата четете в Tialoto.bg 
 


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Ivo преди 7 години
Мъж за милиони, търси жена с милиони.
8
2
 
4
 
! Отговори
|V|art!n преди 7 години
Все някои е психар, *** е, лош е, глупав, странен и т.н. Оставете ги хората да си се запознават и да се таковат. Все някой посредственик трябва да анализира и да се изтъква как той не е като оня. Никога не съм ползвал сайт за запознанства, но не виждам нищо лошо да се ползва такъв. Имам приятели които използват и подобни тъпотии, че били психопати са ми доста ***. Както и някои *** женички като започнат да генерализират мъжете на базата на *** им избори на половинки.
7
0
 
1
 
! Отговори
Някой преди 7 години
Тихо ще се къкри в течна магма
6
0
 
6
 
! Отговори
додо преди 7 години
въобще в сайтовете за запознанства е пълно с хора с проблеми в общуването... дори и след известен брой месеци чудене как такъв свестен човек е там, идва момент в който психопатиите лъсват (важи и за двата пола)
5
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Според зависи на какво попаднеш
4
1
 
14
 
! Отговори
woman hunter преди 7 години
А за типажите жени. Там е страшно положението.
3
1
 
12
 
! Отговори
red charger преди 7 години
има още един тип - малоумния комплексар, който има за цел само и само да се хареса на някоя фльорца, било то дебела, грозна, с брадавица на носа, една вежда и т.н. важно е да си нахрани повреденото его, без значение дали ще нарани някой с постъпките си. Този тип никога не се променят. Гледат много порно, но в реалния живот сексът не им е силна страна. Познавате ли такива? Аз да.
2
2
 
12
 
! Отговори
Момо преди 7 години
Михаела? Ти ли си авторът на този бисер на съвременната журналистика? Отново ли споделяш опит?
1
4
 
8
 
! Отговори
Има още един тип преди 7 години
Майка му е вече много остаряла или си е отишла от този свят и той търси някоя да я замести - да го отглежда, да го подпомага финансово.