Защо родените през декември са толкова специални?

Декемврийците са енергични личности, които обичат да пътуват
Обновена: 3 дек 2016 16:27 | 3 дек 2016 16:27, Михаела Лазарова
11
Защо родените през декември са толкова специални?
Снимка: Reuters

В последния месец на годината е време да поздравим всички, които са родени през декември. Всеки от нас има поне един приятел, познат, колега, роднина, празнуващ рожден ден в 12-ия месец. Тези личности са управлявани от Юпитер и притежават много уникални качества. С какво са толкова забележителни, вижте в следващите редове.

Родени учители

Ако има някой, който е готов да ви даде важен житейски урок, да ви посъветва в трудни моменти и да ви изслуша с необходимото търпение, това са хората, родени през декември. Винаги откликват при нужда, За тях с пълна сила важи поговорката "Приятел в нужда се познава". Нещо повече – съветите им не са безполезни, а дават ясни насоки за разрешаването на проблемите.

Те са лоялни

Едва ли ще намерите някой по-честен от човек, роден в последния месец от годината. Тази личност винаги се опитва да намери истината, да извоюва справедливостта. Но понякога, докато търси правдата, завива по грешен път в живота.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
също толкова специално, колкото и другите месеци
8
0
 
3
 
! Отговори
2121 преди 7 години
Най-хубавият месец...изпълнен с надежда и очакване..които често пъти са по-приятни от случващото се.И хората родени през декември са такива:калении и очакващи хубавото,което им е отредено ..И през лятото ,разбира се!!..
7
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Месеца не влияе на мозъка. Готини хора има родени във всеки един месец, както и катили. Зодията е зодия, месеца е месец, но капацитета на човека е важен. Имам много познати овни и за мен лично тези от първа и втора декада на зодията са по кофти от трета декада, но това е от малкия кръг около мен, друг човек сигурно има друго виждане за хората около себе си родени във същия период. Хора редени в една година, месец и дата са коренно различни.
6
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименМалко във повече Вие дошла ракията!Хайде, лягайте си!
5
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз роден през януяри но също обочам да пътувам. С тази на снимката бих направил безкрайно пътешествие в света на еротичноте фантазий.
4
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Октомври, ноември, декември, януари, февруари и март са най-кофти месеците да си роден, все студ сняг или дъжд - понякога и трите :))
3
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Точно най-прецакани са родените декември, за няколко дена губят цяла една година, по добре 5-ти януари 2017 от колкото 5-ти декември 2016, за един месец си вътре в годината ! Дори и ноември може да добавим, че не е най-хубав !
2
5
 
13
 
! Отговори
ха ха преди 7 години
ХАРЕСВАМ ! и едната ми внучка и дъщеря ми и аз сме родени през декември. страхотни хора сме ние ...особено аз !
1
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Въпроса е защо се опитвате да си докарате трафик в сайтовете ви чрез меко казано глупави статии или просто ви трябват глупави читатели?