По какво да разберете, че той прави любов с вас, а не просто секс?

Само един истински влюбен мъж може да ви допусне да го видите уязвим
19 апр 2017 23:00, Михаела Лазарова
12
По какво да разберете, че той прави любов с вас, а не просто секс?
Снимка: outnow.ch

Има съществена разлика между секса и любовта. Много хора обаче не могат да разграничат двете понятия и ги бъркат. Мъжете се плашат от любовта. Често дори само мисълта за любов и задълбочаване на отношенията потиска либидото на мъжа.

От друга страна обаче, попадне ли в плена на любовта, мъжът е готов на всичко за своята жена. По какво да разберете, че той прави любов с вас, а не просто секс?

Проста формула е: Когато мъжът е влюбен и прави любов, той е готов да дава, да защитава, да цени любимата си жена такава, каквато е.

Жените обичат да получават, да бъдат закриляни и да се чувстват обичани и ценени. Сексът без чувства е просто забавление, взаимно удоволствие. Той е нещо, което идва и си отива. При любовта чувствата остават. Те остават силни и не избледняват бързо.

Любовта означава да правите нещо заедно в екип, нещо, което не бихте правили, ако разчитахте само на секса.
За разлика от това при секса е лесно – можете да го правите по всяко време, когато си поискате и както си поискате. След това всеки се заема с личните си ангажименти и желания.

Влюбеният мъж обаче вече има друг подход. Той прави всичко в името на своята любима половинка. Не само това – той го прави заради нея, въпреки своя дискомфорт.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: секслюбоввръзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Hora mnogo ste prosti.Tupi tupi che vdlubnati
4
2
 
22
 
! Отговори
Мъж преди 7 години
Хаха, ЗАБЕЛЕЖЕТЕ - "Жените обичат да получават, да бъдат закриляни и да се чувстват обичани и ценени."Абе жени, а мъжете не обичат ли да се чувстват обичани и ценени??? Повечето от вас обичат само да получават! И благодарение на това което ви е между краката , го използвате с наивните мъже да получавате! Ама като попаднете на когото трябва, тогава и вие го разбирате! Иначе има една сръбска поговорка.- " Е.еш и хвърляш, ово е живот, ово е стандарт..." Айде сега хейтвайте ме!
3
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бях ***, но вече не и живота ми вече стана приказка. Формулата е проста и тя е да не позволявате да се влюбите. Усетите ли, че хлътвате прекратявате всякакви контакти с жената. Дори да се влюбите си повтаряйте, че това е временно и не си струва да си разсипвате живота за нищо!
2
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Има си жени за любов,има си за секс има си и жени за дома! Разделяйте и владейте!
1
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Общо взето вярно. Такива *** сме че правим и неща който не искаме.