Най-мразените секс пози от жените

Секс поза "Лотос"
48
Най-мразените секс пози от жените
Снимка: pexels

Сексът е преживяване, което би трябвало да е зашеметяващо и вълнуващо, изпълнено с разтърсващи емоции. Различните секс пози са начинът да получите всичко, цялата наслада на света. Да, ама не!

Жените мразят някои секс пози, защото причиняват повече неудобство, дори болка, вместо наслада.

Някои жени споделят анонимно за най-омразните си секс пози, с което вероятно мнозина биха се съгласили.

Обърната ездачка

„Не мога да опиша колко се отвращавам от тази поза. Вагината ми се извива в противоестествена посока, която не носи нищо друго освен болка. Няма начин да получа оргазъм при това положение. Освен това момчетата винаги искат да си играя с тестисите им, докато сме в тази поза. Не стига, че ме боли, ами и да се фокусирам върху тях – няма как да стане!“, Г.О. 31

„Не мога да хвана ритъма в тази поза. Получава се някакво безцелно тресене. Пък и съм напълняла откакто се преместихме да живеем заедно. Мразя да зяпа огромния ми задник.“, Г.К. 26

Ездачката

„Ездачката е толкова скучна и изтощителна. Вместо да получа оргазъм, аз се изпотявам. Пък и партньорът ми рядко се грижи за онова, от което имам нужда, когато сме в тази поза, защото зяпа гърдите ми“, Д.Т. 24

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 8А ти наясно ли си колко мъже и се наслаждават!? Само че е заета с него инак този огромен *** ще бъде здраво ибан.Просто някои мъже си умират по тучни жени!И това и чакат.
8
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"...и съм напълняла откакто се преместихме да живеем заедно. Мразя да зяпа огромния ми ***."===Аха, типично за жена, която е хванала мъж и вече не чувства нужда да се поддържа. Ами направи нещо за огромния си ***, иначе той просто ще си намери друг *** да помпа.
7
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
че веждите какво ти пречат на иването?вежди могат да се срешат, да се оскубятно крив нос и девела *** не могат да се оправятна крива ракета космоса и пречи
6
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жените са си такива всеотдайни.Особено ако си пада много по мъжа и той я привлича до лудост.Как да му откаже? Жените много неща не харесват,но името на любовта се жертват на партньора си.
5
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Оставете позите ми като погледнах статията в другия сайт и там долу в ляво се загледах и ОУУУУ УЖАС,някоя си София Хаджипантели от Кипър-модел,хахахахахахаха егати веждака по един пръст дебели,сключени и извити като гайтани пффффхахахахаха,идете и вижте!!
4
4
 
11
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 6 години
Благодаря, светна ми пред очите, Михаелче. И баба ви Ташунковица не харесва тези две пози. Пък аз я бях помислил за извратенячка.
3
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Факт! Жените не харесват ездачка,но мъжете умират за тази поза. Как да му откаже,като знае че му е хубавото.Някои жени си умират да доставят удоволствие на мъжа.
2
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Минко да каже за мандолината
1
4
 
16
 
! Отговори
Дрън дрън преди 6 години
Всичко е много субективно.Повечето хора, и мъже, и жени, харесват втората и четвъртата поза.