5 причини да сте необвързани

Липсва ви увереност, не сте се разделили с миналото...
Обновена: 20 авг 2019 20:52 | 20 авг 2019 20:47, Михаела Лазарова
29
5 причини да сте необвързани
Снимка: Istock

В живота всеки се нуждае от любов и половинка до себе си. Както с всичко останало, така и в любовта има приливи и отливи. Понякога се случва твърде дълго да сме необвързани, а това поражда въпроса „Защо?“. Възможно е да не виждаме някои пречки, които ни отделят от възможността да сме по-щастливи. Ако се питате защо все още сте необвързани, вижте няколко възможни причини.

Пренареждате се

Всеки има периоди, в които иска да пренареди мислите и приоритетите си. Да инвестира време в кариерата си, да посещава курсове, обучения. Но понякога този период може да се проточи, а с него расте и нашият егоизъм. Започваме да се чувстваме добре с това, че нямаме сериозен партньор до себе си. И когато все пак се появи някой, ние сме забравили, че връзката се основава на взаимни компромиси, емпатия. Накрая оказва се, нашата егоистична страна ни е попречила да намерим или задържим любовта в живота си.

Не сте се разделили с миналото

Кога бе последната ви връзка? Ако все още пазите снимки на бившата си половинка, следите я във всички социални мрежи, разпитвате какво се случва около нея, значи не сте приключили с миналото. Така няма да освободите място за новото.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Самото понятие обвързан/обвързана/, крие много главоболия....
7
10
 
20
 
! Отговори
Стрелец преди 4 години
С тоя дивашки феминизъм навсякъде по всички медии,вече на никой не му дреме какво мислят жени,феминисти ,транс-*** и техните покровители-политиците.
6
8
 
16
 
! Отговори
фори преди 4 години
Че за какво им е на мъжете да се обвързват с феминистки.Крадете отвсякъде заедно с политиците,защото сте в един отбор.Ама тука разигравате цирк,щото и медиите ви се водят по акъла.
5
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
снижете летвата.иначе някой разведен...или дъртак с проблеми с простатата.
4
6
 
33
 
! Отговори
дедо ви преди 4 години
Ако нямате пари,бягайте в гората и пасете кози по-добре. НИкоя жена няма да прояви интерес даже и на сила вече уви!
3
11
 
17
 
! Отговори
оопапап преди 4 години
6-та причина: просто е искаме да сме обВЪРЗАНИ. Голям праз да си вземеш белята с някой *** с криви зъби, лош дъх и бирен корем. И беден.
2
3
 
43
 
! Отговори
стефчо преди 4 години
ВЕче се обвързват само имащите. Всичко друго като семейство и отношения между хората стана компот!
1
2
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По-добре необвързани отколкото обвързани с лош човек.Един лош партньор може да ви струва много пари,моце да ви излъже,може да ви нарани дори убие.Много *** има на тоя свят не е нужно да се взема вкъщи.