10 въпроса, които да си зададете, преди любовна раздяла

Представям ли си партньора ми като баща на децата ми?
26 юни 2021 23:00, Михаела Лазарова
22
10 въпроса, които да си зададете, преди любовна раздяла
Снимка: istock

Когато се стигне до раздяла, решението невинаги е лесно. В някои случаи се иска смелост, в други сериозно обмисляне на плюсовете и минусите на връзката, чувствата, проблемите. Когато сте имали сериозна продължителна връзка, нещата са още по-трудни. За да сте сигурни дали да прекратите връзката си е най-добре да си отговорите на някои въпроси, преди да вземете решение как да действате.

1. Някой или нещо влияе ли на решението ми?

Ако обмисляте сериозно да скъсате с партньора си, трябва да сте сигурни, че вие взимате това решение сами, а не под натиск на чуждо мнение. Хората около вас могат да имат мнение относно връзката ви, но е важно вие самите да вземете решението си, а не да се влияете от чуждия опит. Въпреки че мнението на близки и приятели е важен фактор за взимане на решения, важни сте вие и чувствата ви.

2. Имаме ли общи ценности?

Ако с вашия партньор се различавате коренно в разбиранията си за живота, особено по най-важните въпроси, касаещи ценностите, важни за двамата, тогава това би било проблем в някакъв етап от връзката. Ако мислите, че ценностите са незначителен фактор, върху който можете да постигнете консенсус или да промените мнението си, вероятно се лъжете. За да сте сигурни трябва да проведете сериозен искрен разговор на тази тема.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още по темата: флиртлюбовинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И не слушайте какво говорят останалите. Между мен и брат ми колеги и познати непрекъснато се опитват да вклинят интриги. Какво остава за други отношения.
5
1
 
2
 
! Отговори
и за това докладваха преди 2 години
Слушайте музика:) Така ще върнете всички мили спомени.
4
1
 
1
 
! Отговори
Мн важен въпрос преди 2 години
Дали съм купила достатъчно алкохол и нови батерии???
3
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да тук правят тестове на врасли а не усещат че точно това дразни човека и прави на вапреки и заради хора и идеоти или които ида е щте развалят отношенията заради тестовете и поде ее да не бях тествала вай вай тестисите Неков мишка
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Идете на някое изпитано свято място и ще получите прозрение.
1
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лева раздяла кви пет лева със когото сме решили отдавна сме го направили нема смисъл от уговорки а когото обичаме всеки ден си говорим един човек истриес ли го от сърцето си по нелва причинна другото е нож лаф и обичам мацката от бг и повече не ме занимавайте със вашите простотии имате си други затова че напред не на зад