4 цвята, които привличат късмета и парите

Вижте кои са
5
4 цвята, които привличат късмета и парите
Снимка: Istock

Цветовете край нас определено се отразяват на настроенията ни, затова е важно да ги избираме мъдро. А освен това има багри, за които в някои култури се смята, че помагат да привлечем потока на пари, да имаме успех в работата. Въпреки че печеленето на пари зависи главно от нашите усилия и умения, късметът също е важен. Ако сте любопитни кои 4 цвята привличат парите, вижте повече в галерията ни.

Жълто

Жълтото е цветът, който наистина разкрива креативността във всеки от нас, събужда положителната енергия, нагласа, подобрява настроението. Жълтият цвят е особено подходящ за спортно облекло, тъй като по този начин ние се чувстваме изпълнени с енергия за спорт. Но от друга страна, това е цвят, за който се смята, че привлича просперитета в живота, късмета, успехите в работата и печеленето на пари. Не пропускайте да го добавите по някакъв начин в живота си, ако все още не сте.

Червено

За хората, носещи червения цвят се смята, че имат самочувствие и духовна сила, уверени са в това, което правят. В китайската култура този цвят е приеман за цвят на изобилието и богатството. Но с червеното не бива да се прекалява, тъй като напряга психиката. Можем да го добавим деликатно в дома или офиса си под формата на чаши за кафе, малък детайл в декорацията. Във визията – под формата на червило, красив тоалет, маникюр, аксесоар, портфейл.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
3
 
! Отговори
Гражданин преди 1 година
Ама че глупости!!!
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
НАЙ-МНОГО ПАРИ ПРИВЛИЧА КОБАЛТОВО СИНЬО С ПУРПУРНИЯТ ЕЛЕГАНС НА ОРИНДЖА!...
2
2
 
13
 
! Отговори
Българин преди 1 година
До тук ни докара управлението на ПП ... да търсим пари в цветовете.
1
1
 
4
 
! Отговори
Хахахахахахахахахаха преди 1 година
Почти е сигурно, че цветовете не "привличат" нищо. По-скоро хората, които харесват тези цвето имат определена нагласа към живота и са съпътствани от положителни събития :) Хубаво е един и същи "журналист" да не развбира от толкова богата гама теми ;)