5 знака, че той е пазител по природа

Той е ваш приятел
14 яну 2023 23:00, Михаела Лазарова
31
5 знака, че той е пазител по природа
Снимка: Istock

Когато срещнете някого е нормално в началото да носите розовите си очила, заради които той да ви се струва истински принц. Не всеки е такъв и рано или късно истинската същност на мъжа, с когото се срещате, излиза на показ. Тогава разбирате дали той е подходящ за дългосрочни и стабилни отношения, за истинска пълноценна връзка или не.

Защо привличате погрешни мъже в любовта?

Много са факторите, които правят един партньор подходящ и в повечето случаи те са свързани с индивидуални предпочитания и нужди. Но всяка жена тайно или не, мечтае да бъде закриляна. Ако търсите партньор, с когото да градите стабилни отношения, мъжете пазители са една такава порода, която не се намира често, но е много ценна.

Има някои скрити признаци, които издават мъжете пазители. Ако ги откривате в партньора си, значи той е вашият рицар.

1. Той се старае да ви прави щастлива винаги.

Пазителят ще се старае да ви прави щастлива, за да е сигурен, че сте добре. За мъже от този тип щастието на любимата жена до тях е от първостепенно значение. Той ще обича да се наслаждава на усмивката ви и ще прави всичко възможно да я вижда по-често на лицето ви.

2. Той е ваш приятел.

Има разлика между мъжете пазители и всички останали. Вашият пазител ще бъде ваш любовник, но и ваш най-добър приятел. Той знае как да съчетава тези две важни роли, защото те съвместяват както физическата, така и интимната близост, която включва и емоционалността. Интимността може да оста не на повърхностно физическо ниво, но може да навлезе по-дълбоко в душевността ви, където освен любовници сте и приятели. По това личат мъжете пазители – те са до вас във всеки смисъл.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още по темата: флиртлюбовинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Такива са обстоятелствата, така се е случило, така е прищракало нещо, но ти харесва.