10 признака, че партньорът, с когото се срещате, не си струва

Използва секса като оръжие
12 фев 2023 09:18, Михаела Лазарова
62
10 признака, че партньорът, с когото се срещате, не си струва
Снимка: Istock

Едно от най-големите предизвикателства във връзките е да уцелите точния човек. Щеше да е много хубаво, ако можете предварително да знаете що за човек е партньорът, с когото се срещате. Това би ви спестило много болка и разочарования, както и изгубено време в надежда, че този път ще се получи.

6 знака, че той само ви използва

Започвате да излизате с някого, а постепенно осъзнавате, че той е пълен загубеняк и не си струва. Никой не иска да бъде сам, затова се опитвате да отминавате някои неща, които не ви харесват, оправдавате го, но се появяват още и още сигнали, че трябва да прекратите тази връзка.

Кои са 10-те признака, че партньорът, с когото се срещате, е загубеняк и не си струва?

1. Той иска дете без някакво стабилно основание.

Някои мъже искат деца от жените, в които са влюбени без особена причина. Любовта замъглява съзнанието и преценката им и ги кара да действат импулсивно. Едно от най-характерните импулсивни мъжки желания е създаването на дете. Но ако това не е подплатено със стабилни аргументи, може да се окаже, че накрая ще имате две деца накуп, за които да се грижите и едното определено няма да е новородено.

2. Той трябва да прави всичко с вас.

Един от най-характерните признаци на мъжът загубеняк е неспособността му да действа сам, да взима решения сам и да проявява добра преценка. Ако на него му се налага постоянно да се допитва до вас или иска да прави всичко заедно с вас, това подсказва за емоционална нестабилност.

14 признака, че той ви прави на глупачка

3. Нуждае се от внимание.

Вашият партньор може да не си струва като мъж, ако постоянно се нуждае от внимание. Може да се окаже, че си имате работа с човек, който няма самочувствие или изпитва зависимост към вас, която се проявява в невъзможност да взима решения сам или да прави нещо сам.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Прочетох някъде, че Джералд Форд бил казал "Ако имаш само 5 цента, колкото струва една лимонада, *** да я изпиеш заедно с богатите!" Нашият народ пък казва "Ако се завъртиш около богатия все ще закачиш нещо от златото му. Завъртиш ли се около бедния, само някоя от въшките му ще закачиш" Значи изводът е, че ако си около преуспелите и те ти служат за пример, има шанс и ти да напреднеш. Какво лошо има в големите амбиции?
31
2
 
4
 
! Отговори
Хаха преди 1 година
До Безсмислена статия Сигурно се шегуваш, но все пак обяснявам: има се предвид, че едното от двете деца ще е мъжът, защото авторът на статията приема, че той е несамостоятелен и неспособен да оцелее сам също като дете.
30
1
 
8
 
! Отговори
Мъжът да иска дете преди 1 година
от мен, да споделя всичко, което възнамерява да направи и да държи да чуе и моето мнение. Това лошо ли е? Ако настоява да му обръщам внимание, това да не би да е нередно? След като е избрал мен сред всички останали жени, значи е в правото си да очаква да бъде постоянен обект на вниманието ми. Ако не е лигльо, не виждам какво лошо има в това, което изброих. В случай, че двойката все още няма финансова стабилност, може просто да се обсъдят нещата и да се реши след колко време да станат родители.
29
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
По-често жените използват похвата "секс като разменна монета".
28
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Десет признака, че партньорката ви за нищо не става: 1. Не може да плете. 2. Не прави дудуци или е много смотана в тази дисциплина. 3. ...
27
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Странно, жената описва поведението на повечето жени.
26
1
 
13
 
! Отговори
Безсмислена статия преди 1 година
"3. Нуждае се от внимание." Всеки се нуждае от внимание, жените също. Т.е. мъжът трябва да е някакъв самодостатъчен тeмepyт, на когото не му пука от нищо. Е, и тогава няма да го харесвате.
25
1
 
9
 
! Отговори
Безсмислена статия преди 1 година
"2. Той трябва да прави всичко с вас." Ако не се допитва до вас, ще е драма, че не уважава мнението ви, нали? А ако една жена не може да направи нищо без мъжа си, това е в реда на нещата, нали?
24
2
 
12
 
! Отговори
Безсмислена статия преди 1 година
"1. Той иска дете без някакво стабилно основание." Трябва да имате основание, за да имате деца? Размножаването е естествена човешка нужда, това е кодирано в гените на растенията, животните и човека. И отделно, "ако това не е подплатено със стабилни аргументи, може да се окаже, че накрая ще имате две деца накуп, за които да се грижите и едното определено няма да е новородено" - ако някой може да ми обясни значението на това изречение. Как едното няма да е новородено?!?!?!
23
1
 
11
 
! Отговори
Майна преди 1 година
Като чуят ,че нямам собствено жилище и спират да отговарят ....страшна работа са днешните жени ,много трудно откриват истинския мъж-богатия
22
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Трудът - усилията които полага
21
8
 
5
 
! Отговори
Бай Илийчо преди 1 година
Няма пари ! *** работник на еднъ заплата и тя не не могу голема ! Няма кола, ниту жилище,дживее при мама и тате ! Харесал ви е от сте засукана и глеаа саму как дъ ви дигне краката ! Бегайте от таквиз!
20
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Грешката е в глагола хващам.
19
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Така беше, от всекиго според възможностите, на всекиго според труда.
18
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Преди време се хванах с една ненормалница, която ту ревеше, ту се смееше. Накрая се оказа, че все още се трещи с бившия си и се върна при него, защото имаше повече кинти от мене. После пък с един познат се хвана. Дето се вика и намерих приятели, защото беше само куче. Пазете се от психопатки, които иначе са много еманципирани, а всъщност са едни ш-и-б-ани готованки.
17
2
 
9
 
! Отговори
Чик чок преди 1 година
До АнонименВсички го забелязахме, без жените. Те когато нещо не им изнася, не го виждат.
16
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ъъъъ... Някой забеляза ли, че в тази статия са описали типичното поведение на повечето жени?!? Значи не си струва да се срещат хората с тях?
15
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Като цяло българките са меркантилни създания. Любовта им се основава на това колко ти е дебел портфейла !
14
5
 
18
 
! Отговори
Чик чок преди 1 година
До МарияА ти какво ще предложиш срещу всичко това, което изискваш? Една миризлива шОнда? Не , мерси! Както казах, един ден ще се озовеш в резулатата. Пък ако, янкой глЮпак вземе, че изглупее, ми да си му честита тогава! Няма да е задълго де.
13
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всяко нещо има мярка