10 признака, че партньорът, с когото се срещате, не си струва

Използва секса като оръжие
12 фев 2023 09:18, Михаела Лазарова
62
10 признака, че партньорът, с когото се срещате, не си струва
Снимка: Istock

Едно от най-големите предизвикателства във връзките е да уцелите точния човек. Щеше да е много хубаво, ако можете предварително да знаете що за човек е партньорът, с когото се срещате. Това би ви спестило много болка и разочарования, както и изгубено време в надежда, че този път ще се получи.

6 знака, че той само ви използва

Започвате да излизате с някого, а постепенно осъзнавате, че той е пълен загубеняк и не си струва. Никой не иска да бъде сам, затова се опитвате да отминавате някои неща, които не ви харесват, оправдавате го, но се появяват още и още сигнали, че трябва да прекратите тази връзка.

Кои са 10-те признака, че партньорът, с когото се срещате, е загубеняк и не си струва?

1. Той иска дете без някакво стабилно основание.

Някои мъже искат деца от жените, в които са влюбени без особена причина. Любовта замъглява съзнанието и преценката им и ги кара да действат импулсивно. Едно от най-характерните импулсивни мъжки желания е създаването на дете. Но ако това не е подплатено със стабилни аргументи, може да се окаже, че накрая ще имате две деца накуп, за които да се грижите и едното определено няма да е новородено.

2. Той трябва да прави всичко с вас.

Един от най-характерните признаци на мъжът загубеняк е неспособността му да действа сам, да взима решения сам и да проявява добра преценка. Ако на него му се налага постоянно да се допитва до вас или иска да прави всичко заедно с вас, това подсказва за емоционална нестабилност.

14 признака, че той ви прави на глупачка

3. Нуждае се от внимание.

Вашият партньор може да не си струва като мъж, ако постоянно се нуждае от внимание. Може да се окаже, че си имате работа с човек, който няма самочувствие или изпитва зависимост към вас, която се проявява в невъзможност да взима решения сам или да прави нещо сам.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
5
 
21
 
! Отговори
Станев преди 1 година
Госпожо Михаела Лазарова,незнам дали мъжът е пълен загубеняк, предвид признаците, които сте изброила в статията си. Като представител на другия пол, мога да Ви кажа, че въз основа на съдържанието, с което сте изпълнила статията си, съм убеден, че Вие сте пълния загубеняк.
11
1
 
7
 
! Отговори
Чик чок преди 1 година
До До Чик чокНе по-просТУ от тебе, кавалистан.
10
17
 
5
 
! Отговори
До 12 преди 1 година
Истинския мъж трябва да има всичко,няма ли всичко той не е никакъв мъж !
9
5
 
24
 
! Отговори
до Мария преди 1 година
Това добре, а ти имаш ли твое жилище? Нали сте много еманципирани, или това само когато ви е угодно? независимо уж, ама да дойдете наготово
8
33
 
7
 
! Отговори
Мария преди 1 година
Няма ли сигурна работа и жилище,изобщо не излизам с такива мамини синчета ,не може на 30 години все още да няма собствено жилище!
7
2
 
36
 
! Отговори
не знам преди 1 година
На такава глупост не бях попадал отдавна. Та те половината неща се самоизключват, да купи жилище, ама да не мисли за пари. Да взима решенията сам, ама да се съобразява с теб. и.н с две думи дамата да си пуца ботокс и филъри и да се върти из мола. Да ви имам и представата за щастие, материалисти такива
6
1
 
26
 
! Отговори
Баш башлията преди 1 година
Няма собствен бизнес,няма жилище,няма кола .....ей такива дребни неща ! Не си заслужава в момента да се хабиш ,само кифли и това е
5
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако е укрофил, бягайте надалече.
4
8
 
24
 
! Отговори
Чик чок преди 1 година
Истинатаднес е само тази, че всичко живо е интересчия и използвач, егоист и гледа как да изкрънка каквото може, от когото може. Едно 90-95% е пълно с такива. Така се оказва накрая.
3
1
 
16
 
! Отговори
Чакай ме... преди 1 година
...либе, година и половина, на Стамбул да ида, да продам бяла пшеница, да зема жълти жълтици, да си дода и да се оженим.- Порасла мома, либе, не чака, нито от ден до пладнина, камо ли цяла година, година и половина...
2
7
 
28
 
! Отговори
Днешно бг семейство преди 1 година
Вече бг семействата масово са така. Мъжът бачка, осигурил жилището, две коли, гледа той децата, храни ги, подменя ги и пр, а жената гледа себе си. Въпреки това, той винаги си остава за нея един загубеняк. Пълен ***. И как няма да е така, когато той е една мишка, съгласна на всяка прищявка на жена си. Ето това не разбират днешните бг мъжлета и после само хленчат. Жените им са отнели водещата роля, а те го играят обслужващ персонал. Голяма карикатура са, но си им харесва явно.
1
9
 
13
 
! Отговори
Котка преди 1 година
11. Живее с майка си.