Кои се провалят във връзките?

Близнаците са непостоянни във връзките си
22 юни 2023 21:45, Михаела Лазарова
14
Кои се провалят във връзките?
Снимка: Istock

Изграждането на връзка, която да остане задълго, дори нещо повече – да бъде хармонична, не е лека задача. Много хора се провалят в това начинание. Значение тук има и зодията. Не всички зодиакални знаци са еднакво добри във връзките. Някои се провалят отново и отново, допускайки грешки, които им пречат да изградят трайна и щастлива връзка.

Кои зодии са независими във връзките и кои не?

Кои са зодиите, които най-често се провалят във връзките?

Телец

Телците обичат семейството и дома. В много връзки обаче те се провалят, защото дават всичко от себе си, загърбвайки собствените си нужди. Прекалената всеотдайност невинаги е добър съветник в отношенията.

Телците са стремглави и уверени, когато си наумят, че трябва да спечелят нечие сърце. Изглеждат борбени и непоколебими, но всъщност притежават нежна и чувствителна душа. Те се влюбват в личността на партньорите си и това ги кара да влагат дълбоки усилия във връзките си. Често това им изиграва лоша шега, защото остават наранени.

Стрелец

Стрелците често не ги бива във връзките. Обикновено те предпочитат свободата си, обичат приключенията и мразят скуката. Това ги кара да се отдръпват от връзки, които ги карат да се чувстват потиснати. Еднообразието не им е по вкуса.

Кои зодии са най-склонни да скочат в нова връзка след раздяла

Много Стрелци предпочитат краткотрайните и неангажиращи връзки именно по тази причина. Имат навика да влизат бързо във връзки, но и също толкова бързо да излизат от тях. Когато отношенията зациклят, Стрелците започват да се чувстват потиснати. Това ги кара да търсят тръпката на друго място.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Провалят се наивните, които все още не са натрупали достатъчно любовчийски опит. Ако попаднат на използвач, на измамник или на човек, който предпочита да поддържа паралелни връзки, неопитните момичета/момчета не знаят как да постъпят и в повечето случаи преживяват тежко провала на връзката, приемат го като лична обида.
8
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Мише, а кои се провалят в секса?
7
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Аха. Няма значение що за хора сте и доколко си пасвате като хора, само датата на раждане е важна, а? Простотии.
6
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Познавам и Стрелец, който харесал неговата от пръв поглед. Твърдеше, че още при запознанството им си помислил, че би се оженил за нея. Връзката им е продължила повече от 30 г., докато той почина. Доколкото знам е бил верен и предан съпруг. Значи не винаги нещата зависят от зодията.
5
1
 
2
 
! Отговори
Ами! преди 10 месеца
Познавам един Рибок, с когото е възможно жена да има връзка, само ако е свръхтърпелива и всеопрощаваща. Този млад мъж като че ли инстинктивно търси такава, която хем да му е гадже, хем да е търпелива и способна да прости всичките му прищевки и забежки също като майка му. Случвало се е да споделя с поредното си гадже коя жена го е ухажвала, къде е отишъл с нея и какво се е случило. После добавял, че това не е било начало на сериозна връзка и не държи да продължи да се вижда с другата.
4
1
 
2
 
! Отговори
До 3 преди 10 месеца
Ако съдиш от снимката, поне 5-6 год има сигурно
3
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Михаела Лазарова - все така красива и привличаща вниманието с нестандартни гледни точки!
2
0
 
2
 
! Отговори
Бранко преди 10 месеца
Свински улички за рунтави момички с чесън и пипер сервираме у подгумер
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
А бе моме, онова дето е под поставката за прически, то и друга функция има, да знаеш.