Якета за есента – кои модели ще са най-актуални

Какво да носим, когато времето захладнее
15 окт 2023 21:00, Дарена Найденова
3
Якета за есента – кои модели ще са най-актуални
Снимка: iStock

Макар все още да не личи чак толкова много, есента е тук. Листата започнаха да падат, а температурите рано сутрин и късно вечер вече ни задължават да носим допълнителни връхни дрехи. Дните станаха по-къси и леко облачни, което влияе както на настроението, така и на мотивацията ни за излизане сред природата. Все пак социалният ни живот не трябва да страда, когато навън е студено, така че е добре да намерим начин да бъдем сред хората и едновременно с това да се чувстваме добре и уютно с дрехите си.

Връхните дрехи са едно от любимите ми неща, когато стане въпрос за по-студеното време. Те успяват да задържат така желаната топлина в тялото ми, като в същото време може лесно да бъдат премахнати, ако ми стане топло през деня. Блейзъри, сака, дънкови или кожени якета – всичко това присъства в есенния ми гардероб, готово за употреба. Въпреки големия избор, а може би точно затова, понякога ми е доста трудно да реша какво точно да включа във визията си за деня, което лесно може да развали настроението ми.

Ако и вие изпитвате трудности да добавите последните щрихи от тоалета си в есенния ден, ние идваме на помощ. Имаме няколко модерни якета за сезона, които е добре да включите във визията си.

Якета за есента – кои модели ще са най-популярни

Кафяви тонове
Черното може винаги да е на мода, но според модните стилисти, кафявото ще го измести от челната позиция тази есен. Причината – възраждането на модата от 2000-те години, когато на преден план бяха именно кафявите палта, кожени якета и блейзъри. Обличането на подобен цвят е лесен начин за преход от лято към есен, тъй като това е по-топъл нюанс и по-фина промяна от ярките летни цветове, отколкото ако веднага облечете черно.

Цялата статия можете да прочетете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: якета
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Щерю преди 6 месеца
* кафявият цвят
1
0
 
1
 
! Отговори
Щерю преди 6 месеца
Изключая обувките, кафевият цвят на дрехите е по- подходящ за хора в напреднала и старческа възраст...