Сигурните знаци, че сте на заден план във връзката си

Всеки заслужава да е основен приоритет за пaртньора си, а не да е заврян в ъгъла!
11 фев 2024 21:30, Теодора Драгоева
16
Сигурните знаци, че сте на заден план във връзката си
Снимка: iStock

Романтичните взаимоотношения могат да бъдат както вълнуващи, така и предизвикателни, особено в ранния си етап. Въпреки това, не всички връзки, които започваме, осигуряват растежа и удовлетворението, които желаем. Сред тях е страховитият сценарий да сме на заден план в живота на половинката си. Ако партньорът ви се държи с вас сякаш не сте сред основните му приоритети, той е токсичен за вас, а неговото поведение може да повлияе на вашето психическо и емоционално здраве.

Разпознаването на признаците на такава емоционално вредна връзка е първата стъпка към поемането на контрол върху вашето щастие и благополучие. А ето и кои са признаците, че не сте на заден план във връзката си поне в очите на вашия любим човек:

Какво значи да сте на заден план?

Това означава да не получавате пълното внимание, което заслужавате от своя партньор. Например, той проявява липса на загриженост към вас или пълна незаинтересованост към вашите нужди, интереси, хобита, занимания и др.

В отношенията на заден план единият човек е в ролята на "удобния вариант" за другия. Той обаче не е сред основните приоритети на половинката си. Тази динамика кара подценения партньор да се съмнява в собствената си стойност, сривайки самочувствието му.

А ето и кои са 15-те фини признака на връзка, в  която сте на заден план:

1. Непоследователна комуникация

Съобщенията и обажданията често от половинката ви са спорадични и непредсказуеми. Вашият партньор може да изкара дни без да се тсвърже с вас. Когато е удобно за него, тогава се появява отново, без да ви обясни липсата си. Ако го попитате какво е правил тези дни, в които не сте се виждали, той ще се направи на разсеян или ще ви се ядоса, че му задавате такива въпроси. В някои случаи този партньор може сухо да ви отговори, че просто е работил.

Цялата с татия можете да прочетете  в Тialoto.bg

Източник:  Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: комуникация
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Важното, да се обичат!
8
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Нито има принцеса, нито принц на бял кон в тоя живот, подобни статии пораждат абсолютно нереални очаквания и у двата пола за една връзка. Гледам по кафенетата разни харпии на групички гледат криво и жадно младите ергенчета, а па те горките у главата им е новата версия на кънтър страйк и к'во кой пуснал у фейсбука. После се чудете що има демографски срив...
7
0
 
3
 
! Отговори
Знаците 5 и 8 преди 2 месеца
"Липса на признание" и "Чувствате се като тайна" - щом като той не само не обявява публично връзката ви, но и се стреми да я запази в тайна, това означава че ви използва само за секс и търси друга жена. Щом я намери, веднага ще ви изостави и бъдете благодарна, ако все пак ви уведоми, че връзката ви приключва. Защото може просто да престане да ви търси и да се почувствате като вече ненужен предмет, когото са забравили да изхвърлят. Усетиш ли такова отношение, ти първа го зарежи и търси друг.
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Азиатката - Значи е мъж на място, нямаш причина да се оплакваш.
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Приятни сънища!
4
1
 
3
 
! Отговори
Не живей с илюзии преди 2 месеца
9. Рядка физическа интимност - И - 12. Чувствате се заменими -- Това са двата най-сигурни знака, че този партньор или тази партньорка си има и други паралелни връзки, сред които вие не се откроявате и не доминирате от негова(нейна) гледна точка. Това означава, че за него(нея) е почти все едно дали ще ви има или няма да ви има сред резервните партньори/партньорки за секс.
3
2
 
2
 
! Отговори
... преди 2 месеца
заден преден среден план!? Първо на първо трябва да се знае, че ако сте били 20г заедно то няма как да ви се иска да правите секс всеки ден! После като се появят децата, то плана, ако въобще е имало такъв се обърква, по някога много! Накрая като не ви харесва, то се разделяте и толкоз! Сега ако има деца то това не е толкова лесно, но това всеки сам си го решава!!!!
2
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Поза 'на заден план' е когато след това ви боли дyпитo.
1
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тук съм преди онзи с миришещите на оцет крака.