Какво ни носи транзитът на Марс във Водолей?

Това е отличен период за иновации и изобретения
13 фев 2024 09:36, Михаела Лазарова
5
Какво ни носи транзитът на Марс във Водолей?
Снимка: Istock

 На 13 февруари огненият Марс преминава във въздушния Водолей. Така ще се задържи до 22 март 2024 година. През този период ще е характерно това, че ще бъдем водени от общото благо и желанието да сме в полза на другите. Стремежът да се създават решения е силен и с Марс, който осигурява стимул и упоритост, този транзит е отлична енергия за всеки, който се опитва да промени живота си.

Разбира се, както при всеки транзит, тази енергия също може да има недостатъци. Според астрологията, зодиакалният знак Водолей е силно независим и доста емоционално дистанциран, така че понякога, когато Марс е във Водолей, това може да доведе до увеличаване на изолацията и самотата, особено за хора, които така или иначе не са особено общителни.

Също така, енергията на този транзит може и да е малко депресираща, защото, за да намерим решения, първо трябва да разберем мащаба на проблема, без значение дали е в глобален смисъл или в личния ни живот. Въпреки това, Марс във Водолей като цяло ще ни носи позитиви.

Това е отличен период за иновации и изобретения, да достигнем първи позиции в лични проекти. Ще имаме желанието да правим нещата според собствените си условия. Марс във Водолей не иска разрешение от никого и също не спазва много често правилата, което на моменти може да ни направи бунтари и безразсъдни.

Транзитът на Марс може да бъде много енергизиращ, вдъхновяващ и продуктивен. Въпреки това, ако напредъкът не се случва толкова бързо, колкото бихме искали, то тогава е възможно да станем по-саркастични, конфликтни, да ни налегнат негативни мисли.

Какво да очакват отделните зодиакални знаци с Марс във Водолей?

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
баба Пена преди 2 месеца
Носи, носи, а по понякога като прекалиш с боба и цела нощ си у офиса превит на две и разсъждаваш за зодиаклните знаци и си викаш - абе защо ми беше да ям люти чушки с боб от оня ден
3
1
 
1
 
! Отговори
Цъ преди 2 месеца
Носи разрушения там, където са си ги изработили. С една дума - разрушителна карма, за доброто на човечеството като цяло.
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Hodi sinebi bastata I mama nebrasi mozak papa ***öki ot polska prosihod
1
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Сакрализираха ми се чакрите и ми трансцедентираха вътрешните енергиЙ, благодаря Ви !