Кои са зодиите с най-лоша репутация?

Всяка зодия има своите плюсове и минуси
29 мар 2024 17:45, Теодора Драгоева
12
Кои са зодиите с най-лоша репутация?
Снимка: iStock

Всяка зодия има своите плюсове и минуси. Ако обаче четете много статии за астрология, вероятно сте започнали да мислите, че някои зодии имат много повече минуси, отколкото плюсове.

Когато класираме знаците от най-добрите към най-лошите за каквото и да е качество, за което се сетите, някои от тях винаги изглеждат в края на списъка и така тези зодии придобиват лоша репутация, която често не заслужават.

Защо хората винаги са толкова съмняващи се към Девата? И защо не трябва да се доверяваме на Близнаците? Или пък защо трябва да се плашим от Скорпиона? Слънчевият знак е само един компонент от пълната натална карта – той дори не е най-важната част, когато става въпрос за определяне на индивидуалните черти на личността. Не трябва да рисуваме всеки представител на една или друга зодия с една и съща широка четка.

И все пак е лесно да се закачите за отрицателните аспекти на всяка зодия и да забравите, че има много добра причина, поради която те притежават тези качества.

Животът не е и не трябва да бъде изцяло свързан с положителната енергия. Трябва да има баланс. Вглеждайки се по-отблизо във всички тънкости, които описват всеки зодиакален знак, започваме да разбираме, че това, което изглежда като по-неприятна, „кисела“ енергия, всъщност носи жизненоважни житейски умения и полезни черти.

Всичко е и субективно. В зависимост от това кой пише описанията, Близнаците (например) могат да бъдат големи клюкари или пък очарователни и любознателни личности. Дори ежедневните хороскопи могат да се тълкуват по много различни начини, така че кои сме ние, за да кажем, че един или друг знак винаги ще бъде груб, досаден или разочароващ?

Разбира се, всеки слънчев знак има някои основни качества, които описват цялостната личност, но това са много общи описания. Ако наистина искате да опознаете даден човек, погледнете неговата натална карта – или още по-добре, прекарайте известно време в разговор с него и научете за неговите истински мотивации, мечти, ценности и страхове.

А кои са 6-те зодии с най-лоша репутация, но до голяма степен – незаслужено, разберете от Тialoto.bg

Източник:  Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: зодиялоша репутация
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
"""" Нищо не е по-важно за Рака от неговия дом и семейство.""""" ----- Вярно е на 101%!!!!! 21 години съм със съпругата ми Рак! Как се съчетава Водолей и Рак според астрологията, не зная, но в нашето семейство със втори Водолей - дъщеря ми и Лъв - сина ми, въобще не е скучно! -)))
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Най привлекателната зодия е, Таралеж в Гащите!
8
1
 
4
 
! Отговори
пияница мистик преди 4 седмици
За мен най-неприятни са жените от зодиите Рак и Скорпион. Мъжете пък които са ми правили лошо впечатление са Телците
7
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Лоши 6 зодии - чи туй е половината човечество :)))
6
0
 
1
 
! Отговори
Shark преди 4 седмици
Познавам противни хора от зодии, които се считат за най-хубави и добри хора от нарочените за лоши зодии. Например познавам доста противни хора от зодия Везни и много готини Скорпиони. Най-малкото на скоприона може да се разчита, докато на везните не. Везните могат да ти обещаят нещо, но в мига, в който разберат че обещаното не е изцяло в техен интерес се отказват и въртят лопатата.
5
1
 
0
 
! Отговори
Дзъ преди 4 седмици
Не че нещо ама като чуя че някой е скорпион и бегам с 200. Даже нямам никакво желание да му изучавам слоевете
4
1
 
1
 
! Отговори
Не ги понасям преди 4 седмици
До Анонимен 3 Бъркаш, най подли, меркантилни, двулични, нарцистични и високомерни са телците. Е, със сигурност това не се отнася до всички телци, но поне тези, които аз познавам до един са такива.
3
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Козирозите са най-проттивни.
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Лоша репутация има този, който съди за другите по зодията им ;)
1
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Tова са тези зодий на който им миришат краката.