10 знака, че мъжът ви е нещастен в брака ви

Възможно е да си върнете контрола над ситуацията, ако не е твърде късно
52
10 знака, че мъжът ви е нещастен в брака ви
Снимка: iStock

Ако вашият съпруг не прекарва време с вас, ако има нова мания, ако е емоционално недостъпен, не общува с вас и не иска да обсъждате бъдещето, то има вероятност той вече да не е щастлив в брака ви. Същото може да се каже и ако той е избухлив, заяжда се с вас без причина и не проявява интерес към секса.
Ако е така, най-вероятно вашата интуиция вече ви е подсказала, че нещо не е наред между вас и съпруга ви.

Ако той вече не изглежда като мъжа, за когото сте се омъжила, ако се държи странно, но не иска да каже какво не е наред, то действията говорят повече от думите.

Това е особено вярно в брака. Съпрузите, особено мъжете, изразяват чувствата си чрез действия. Много знаци могат да показват, че съпругът ви е нещастен в брака. Изучаването на тези знаци ще ви позволи да разберете какво се случва в ума и в сърцето му. Възможно е да възвърнете контрола над ситуацията, ако знаете какво да търсите и го направите достатъчно рано.

А 10-те  признака, че съпругът ви вече не е щастлив в брака ви можете да прочетете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още по темата: съпруг
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Гладна кокошка просо сънува!
8
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Щастието е относително. За един може да бъде да слухти, за друг да следи, за трети да общува. Ако не му се удава, става нещастен.
7
24
 
9
 
! Отговори
Ваня до Катя преди 1 месец
Почвай да настройваш децата срещу него ако ще се развеждаш. Аз направих грешката да не ги настройвам и сега искат да виждан баща си и трябва да им изключвам телефоните и да ги затварям в апартамента на един интимен приятел, за да не ги открие. Подготви се добре с и направи план. Всеки ден говори на децата си как баща им си е намерил ново семейство, обича други деца, чувал е как е казвал, че не иска да са се раждали. Всеки ден по малко им прави психо атаки.
6
7
 
12
 
! Отговори
Тео преди 1 месец
Теа е по-добра от Мишито! Признавам! Но всичко е индивидуално. Глупостите отдолу не ги коментирам. Понякога мъжете сме уморени от женските мрънканици. Могат да бъдат по-големи страстоубийци от жена ми, обула боксерки! Особено ако е постоянно. Направо ти иде да затръшнеш вратата зад гърба си, защото не ти се седи тук. Но знаеш, че колкото и да си уморен, колкото и да ти е писнало, и на нея не и е лесно, и е два пъти по-уморена! И какъв кекс!Тя заспива на дивана до мен, просто гледам да и помогна!
5
1
 
18
 
! Отговори
Знак номер 1 преди 1 месец
Крие се в банята да си бие чки...
4
33
 
13
 
! Отговори
До Катя преди 1 месец
Подкрепям те напълно, защото знам какво е да живееш с неамбициозен застаряващ мъж, който иска спокойна работа и нищо повече да не иска да постигне в живота. Моят е така. Инженер, 9000 лева бруто заплата и няма къде повече да расте. Казвам му, учи нещо друго и си търси работа за 15-20 хиляди лева или се хвани на втора работа или напусни и почвай бизнес да правиш. Провали ми младините. Той ми казва да съм се хванала аз на работа. Това изобщо не е мъж. Мразя го и се срамувам от него.
3
30
 
8
 
! Отговори
Катя преди 1 месец
И от какво да е нещастен? Разбирам да е висок 1.90, да е висш мениджър в корпорация, да има атлетично и мускулесто тяло, плочки на корема, да ме води на екскурзии, да има собствен имот без ипотека, да има ренти, да го правя щастлив. Ама като е среден на ръст, плешив, напълнял и се радва, че 8 хиляди лева на месец взима, заслужава само да му изневерявам и да не му пускам. Писнало ми е да му готвя, вместо всеки ден на ресторант да ме води. Решила съм развод и вече да не види децата ни.
2
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Приятни сънища!
1
5
 
5
 
! Отговори
Нури преди 1 месец
Индивидуално си и защото Хората сме различни