Какви са поверията, ако птица влети в дома ви?

Истинската любов е на хоризонта
10
Какви са поверията, ако птица влети в дома ви?
Снимка: Istock

Птиците са навсякъде край нас, през цялата година, през всеки сезон. Свикнали сме с тях и често не ги забелязваме. Какво символизират те? В различните култури птиците символизират плодородие, защита, свобода, трансформация, щастие, мъдрост, сила, смърт. Случвало ли ви се е съвсем неочаквано в дома ви да влети птица? Тъй като подобен гост не е очакван, появата му може да предизвика различни емоции и реакции в нас.

Но как се тълкува такова посещение? Вижте някои тълкувания.

Хубави неща се връщат в живота ви

Според някои вярвания, ако видите птица да влита в дома ви, това може да се приеме като знак за настъпващи късмет и просперитет, така че бъдете отворени за промени в личния и професионалния си живот. Възможно е да получите мечтаната работа например. Важно е обаче да не се оставяме само на очакването, а да продължаваме да си поставяме цели и да ги следваме.

Ангели пазители

Много хора вярват, че да видите бяла или ярко оцветена птица да влита в дома ви е знак за божествена защита. Ако сте стресирани, разтревожени или претоварени, вашите ангели пазители може да изпратят птица като послание да останете силни.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от Свободно време.
Кои са знаците, че той ви смята за единствената?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
3
 
! Отговори
0077 преди 3 седмици
Представете си СВЕТА без птици !
7
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Някъде към средата на 80-те през лятото се прибирах от Приморско.В село Ново Паничарево за първи и единствен път през живота си видях бяла лястовица.Летеше с няколко други обикновенни лястовици.Тогава бях изпаднал в един от най-трудните момени през живота ми.Като атеист само се зарадвах на птичката но не вярвах че това ще ме изкара от положението в което се намирах.Оправих се едва когато настъпиха промени в световен мащаб.Когато комунизма си отиде и настъпи промяната наречена Демокрация.
6
2
 
5
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 седмици
При мен няма как да влети, защото на прозорците си имам комарници и мрежата е от тънка, стоманена тел, а не от пластмасова корда. Трябва да влети някой сокол скитник или орел :))))))))) А такова проскубано врабче като това на снимката - абсурд! :)))
5
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Случвало ли ви се е съвсем неочаквано в дома ви да влети птица? Не, но ми се е случвало в дома ми да влети млекопитаещо - прилеп.
4
0
 
7
 
! Отговори
Извода е, че преди 3 седмици
трябва да си смените комарника, щом е влетяла цяла птица, то комарите ще ви раздупчат като шевна машина! :D
3
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
веднага в тавата с ориз :)))
2
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Как ше влети като е заключено :)))
1
2
 
2
 
! Отговори
Т преди 3 седмици
Ако видя орел да лети отляво и да ловува какво беше римското поверие? За малко го видях, чак когато беше ниско заради слънцето?