Тризначките от Биг Брадър 3 ще учат „вишу“

Авторките на въпроса "Дека са ти пръстеньите? " ще стават висшистки. Ти да видиш...
2 авг 2007 16:51,
130
Тризначките от Биг Брадър 3 ще учат „вишу“
Тризначките ще стават студентки. Снимка: Булфото
Трите благоевградчанки, които миналата година втрещиха цяла България с изцепките си в Биг Брадър 3, пак напомниха за себе си.

След като се проявиха в цялата си колоритност, не млъкнаха нито за миг и накрая показаха възможно най-нисък коефициент на интелигентност, една от сестрите – Любов, взе че стана победителка и грабна нескромните 200 000 лева.

По-богати и възможно на най-високата стълбичка на славата, трите се опитаха да убедят цяла България, че никой не може да им стъпи на малкия пръст – нито по ум, нито по известност. Разбира се, никой, освен те самите, не повярва.

Явно все още замаяни от триминутната си слава, преди броени дни сестрите побързали да дадат официално изявление за вестник "Монитор", в което обяснили надълго и нашироко бъдещите си професионални планове.

Колкото и странно да стои думата "професионален" до имената на Вяра, Надежда и Любов.

Сестрите си имат една заветна мечта, която още в риалити шоуто споделиха с цяла България – да учат „вишу“. Година след участието си, те не са се отказали.

„Кандидатствахме. И то на четири места. Едно от тях е благоевградският университет “Неофит Рилски”. Още обаче не сме приети. Сега чакаме класирането”, обяснява Надежда.

Трите кандидатствали с български език и литература, което само по себе си е достатъчно комичен факт, имайки предвид безумния език, който използваха в Къщата, а и извън нея след финала на Биг Брадър.

Въпреки неуспеха си, блондинките са сигурни, че „тая година няма как да не стане“.

И предпочитали туризъм, вече не искали да стават PR-ки. Айде да видим.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


130
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
0
 
0
 
! Отговори
istina преди 16 години
Пожелавам им да спечелят още 3 пъти х 200 000, но мисля, че са СУПЕР ***.Някои хора ги защитават от чисто хуманна гледна точка,но повечето от защитниците им са също толкова ограничени.Пожелавам им да са живи и здрави ,нооооо колкото и живи и здрави да са, и колкото пъти спечелят 200 000 те винаги ще си останат ***.Това са те гротескните персонажи приятели,на такива би им се смял цял свят ....
88
0
 
0
 
! Отговори
Blah преди 16 години
Като да беше вчера когато за пръв път ги видях на главната в Благо. Ефектът беше доста поразителен- а, мацка, а още една, а- трички! Обачееее...сори, може с български език да не ги приемат в университет. Трябва да пробват с тригонометрия.
87
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
това са три обисновенни момичета , които взеха пари от една игра и сега всички злобили ще се изядат от злоба,продължаваите да показвате колко сте много
86
0
 
0
 
! Отговори
bash_majstora преди 16 години
невероятното трио ще учи "више" хахахахахахаотивам да се самоубия тихо в някой ъгъл :)
85
0
 
0
 
! Отговори
Аз преди 16 години
Не става въпрос за говоренето на диалект, и не това е определящо при мнението на хората за тризначките.Не ми казвай, че не си забелязал/а колко са ограничени от към умствен багаж, ами то е ОЧЕИЗВАДНО
84
0
 
0
 
! Отговори
swet преди 16 години
не мога да се начудя от къде събрахме толкова много злоба
83
0
 
0
 
! Отговори
Рени преди 16 години
Три главици празноглави,грабнали паричните награди,силно вярват във това,че някой вижда капка мозък в тяхната глава.Тез женици неграмотни,от към интелект съвсем самотни,"Дека са ми пръстените"- питат се сега,а "Къде ви е акъла", чуди се България!Три капки в голямото море,а вие като шамандури малкитънете в незнание!Към кой ли може глава з апомощ да обърнете,че той да е съгласен с това,от пусто в празно да наливаи всички в очакване да тръпнем,да има полза от това!НА ДОБЪР ЧАС МИЛИ СЛАДКИ ПРАЗНОГЛАВКИ!
82
0
 
0
 
! Отговори
anti преди 16 години
Болезнено *** твари!
81
0
 
0
 
! Отговори
Krasimir преди 16 години
Trugnali sa trimata glupaci ....
80
0
 
0
 
! Отговори
катерина преди 16 години
а бе N,не говорим само за диалекта им!ти само това ли мислиш,че им е проблема?не говоря и за тяхната интелектуалност и интелигентост!а многото неща събрани на едно и по-ужасното-начина по-който те го предтсавят!а бе нямам думи...без коментар..
79
0
 
0
 
! Отговори
катерина преди 16 години
вярно е,че има доста подобни на тях хора-не оспорвам!то стадо без *** няма;) Ама тия трите са дразнещи да "н"-та степен и наистина всичко около тях е трагикомедия!предложените роли във филми от по-предния пост:)))бих те назнаила за режистьор и сценарист за техния филм:)))истински ще се забавлявам
78
0
 
0
 
! Отговори
N преди 16 години
E tova se nari4a balgarska prostotia i zavist! Samo negativizmi se pi6at tuka.Kato ne gi priemat ili ne izkarat,si e tehen problem. Nikoi ne e zastrahovan ot neuspeh. Osven tova da govori6 na dialekt ne zna4i 4e si prost i tap.SAmo v evropa vseki edin ezik ima po njakolko dialekta i nikoi ne govori literaturen... taka 4e ...
77
0
 
0
 
! Отговори
Alpina преди 16 години
Че са доказано ***, с дразнещо околните самочувствие и т.н. Няма какво да се спори. То те всъщност са толкова ***, че не могат да го осъзнаят и за това са така нахакани. Ама Толкова голяма част от хората, които им се присмиват, не са далече от интелектуалното им ниво, а това вече е трагедия.
76
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
като се има предвид, че на тоя етап и прасе да запишеш във ВУЗ ще завърши, защо не ! всичко се купува, даже и дипломи.
75
0
 
0
 
! Отговори
kurosawa преди 16 години
Боже,боже,колко мъка има по този свят ,боже.Тези трите не престават да се излагат и за жалост са толкова ***,че не могат да го осъзнаят.Сигурен съм,че след като се провалят ще обвиняват завистта на другите към тях,а не собствената си простотия.Аз лично бих им препоръчал да се откажат от мераците си за висше образование и да се пренасочат към киното.Като за начало биха могли да подберат които и да е моменти от участието си в "Биг Брадър" за да се оформи един класически филм на ужасите или може би психологическа драма.Вече получиха оскарите си в живота,защо да не ги получат и в киното.Особено подходящи са за роли от типа "мъртва гола блондинка" или за масовка в някоя психиатрия.
74
0
 
0
 
! Отговори
попова преди 16 години
най вероятно са направили дарение на институтите където кандидатстват. Нали сега така е модерно да се казва. Узакониха рушветите с думата дарения. Затова вече във висшите учебни заведения ще влизат ей такива пуйки, а кадърните и бедните ще са винаги прекарани.
73
0
 
0
 
! Отговори
varnenka преди 16 години
Пази,боже!:):):::):
72
0
 
0
 
! Отговори
aaa преди 16 години
що бе хора я ги оставете на мира тия кукли.
71
0
 
0
 
! Отговори
нещо преди 16 години
Не знаех, че простотията сплотява хората, ама май нямаше едно положително мнение из коментарите.
70
0
 
0
 
! Отговори
marta преди 16 години
ako te vleznat v nqkoi universitet 6te e samo s pari