Заради тази! Максим заряза Албена

Фигуристът отмени сватбата, защото има нова изгора, партньорката му в шоуто "Ледников период" Татяна Арндголц
9 сеп 2008 11:00,
215

Албена Денкова и Максим Стависки се разделиха.

Двойката са отменили планираната за октомври сватба по време на телевизионното шоу “Ледников период”.

А само преди година Албена призна, че мечтае за красива сватба с Максим.

Тогава българката блесна в руското шоу, заедно с Игор Верник. Сега е ред на Максим да  покаже на какво е способен с партньорката си Татяна Арндголц.

 


Всеки ден Максим и Татяна прекарвали по няколко часа заедно, твърди "Московский комсомолец".

Двамата очевидно изкарват много приятно срещите си. Треньорите на двойката нееднократно забелязвали ласките на Максим - легнал в коленете на Таня, последвано от прегръдка и целувка.

След тренировките двамата си тръгват с кола, нищо че Максим има забрана да шофира след тежката катастрофа, която причини у нас.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


215
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
114
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Животът продължава и си тече неумолимо. Какво очаквате ? Да се самобичува публично ,да се самоубие, да се завре в дън гори тилилейски ? Може да звучи грубо, но такава е човешката природа и времето лекува всички травми.Мислим си ,че мъката е непреодолима, че никога няма да се усмихваме отново , но не е така.Познавам хора,които загубиха второ дете за 20 години, ами не легнаха в гроба. Да го бяха осъдили да беше се терзал в килията.Сега е свободени никой не може да го упреква ,че иска да живее.
113
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Yvno i ti si ruska tvar,svolach i t.n.Tozi *** zaslujava da ne izleze ot centralniy i da mu prasnat ruskata halka, kakto i na teb!
112
0
 
0
 
! Отговори
Хасан преди 15 години
Да дойде при мен, ще му лепна СПИН без вазелин :P
111
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Казват: "пие като руснак" или в краен случай: "пие като казак". Няма какво да го увъртаме - ако един руснак не си ляга и не става с водката - значи просто не е руснак. Това може да звучи малко пресилено, но също така в него има мнооого голяма доза истина.Такъв човек даже да е талантлив, дори да е умен и т.н., няма начин да не се провали рано или късно заради алкохола. Както и стана с Максим.
110
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
*** М Р Ъ С Е Н !!!!!
109
0
 
0
 
! Отговори
Polite Dissenter преди 15 години
Мда, ще бойкотирам Ледена Епоха, след като пияният безотговорник се върна в Матушка Рус и пак разпери крилца. Трябваше да се откаже от публичен живот.
108
0
 
0
 
! Отговори
Bau преди 15 години
Той като нее в БГ също нарушава гаранцията си ,нали позакон ако си подсъдим или имаш присъда някаква нямаш право да напускаш страната .Ко му пука на него ще даде още някои лев .
107
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Той е лишен от право да управлява автомобил в България, а не по света. Отнета му е българската шофьорска книжка, а не руската.Тук въпроса е повече морален, ако изобщо такъв въпрос може да се отнесе към Максим Ставийски.
106
0
 
0
 
! Отговори
ПЕРАТИВНО СКУЧЕН преди 15 години
ЗНАЕХ СИ, ЧЕ ГОЛЯМ *** ТОЗИ ЛИГЛЬО
105
0
 
0
 
! Отговори
Садо Радо преди 15 години
Е този *** като се качва на кола, не нарушава ли гаранцията си?Това видео да го пуснат в съда на поредното дело и да го тикнат при *** в затвора, да му лъснат ауспуха до блясък... *** нещастен...
104
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
... ами е дошъл в малката и окаляна България?
103
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Като е голяма звезда Максим що не се състезава за някоя голяма държава?
102
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ти па много разбираш. Навсякъде след тяхно представление изказват суперлативи за Денкова и за Максим поотделно. В една танцова двойка звезди няма - те са едно общо и така се печелят медалите - като се оценява композицията изпълнена от двамата, а не само от единия. Като си *** и кух поне се не излагай пред хората. Трай си, за да не изглеждаш глупав.
101
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
71? ти май от фигурно пьрзаляне не разбираш. благодарение на Максим, Денкова стана световен шампион. Много сьжалявам, но това е истината, тя Денкова си е наше момиче, но Максим е звездата.
100
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Muzikata mai e tazi watch?v=HzeMbN90Pz8&feature=relatedNapravo se razplakah kato go gledah tova video.mislq 4e ako tozi be6e istinski myj trqbva6e dobrovonlo da poiska arest i da poleji malko. Taka 6te6e da se otsrami pone malko i mnogo ot nas 6tqhme da mu prostim.Sega 6te nosi tozi sram cql jivot.Za men nqma zna4enie ot kakyv prosizhod e.Vajno e 4e e "4ovek" bez harakter No i hora koito podkrepiha agent goce nqma kak da imat harakter osven edin prodajen harakter!
99
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
при сьздалите се обстоятелства, какьв ще бьде живота на Максим в БГ ? ще бьде АД. по-добре момчето поне да се опита да не мисли за това, и да страда от малтретиране в нашата страна, под лошите погледи на хората..така че Албена ако иска да е с него, трябва да отиде при него.
98
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 15 години
как не вие срам да наричате Максим-руска *** и други глупости. Те/Албена и Максим/ са най сладката двойка. Те са звезди и герои. Аз заради тях обикнах този спорт. Целият народ ви обича. Много сте сладки и двамата. Дано не е вярно за раздялата им.
97
0
 
0
 
! Отговори
Веско преди 15 години
тъжно ми става като прочета тази новина.. няма справедливост на този свят. този *** не заслужава някой да се интерсува от него повече
96
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
може и без коментар, но...тук един написа, че може на всеки шофьор да му се случи подобно нещо... Така е. Само че, тук работа става както с футбола, ако ли бият -викаме и ги целуваме, проиграят ли - плюем по тях до повръщане.В този случай е същото. Зарад любовта си към тази жена , се превърна на доведен зет, прослави страната ни...но случи се нещо лошо и го изядоха с му и то само заради това, че е руснак... Правилно е направил, че е изчезнал от тук, жени има много ,,, а да живееш някъде и да те плюят на националното ниво - просто не е приемливо за един мъж... Знам какво пиша , защото работя на запад и постоянно някой се опитва да ти подскаже, че не си като тях...
95
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Да ви го набия и на двамата!