Заради тази! Максим заряза Албена

Фигуристът отмени сватбата, защото има нова изгора, партньорката му в шоуто "Ледников период" Татяна Арндголц
9 сеп 2008 11:00,
215

Албена Денкова и Максим Стависки се разделиха.

Двойката са отменили планираната за октомври сватба по време на телевизионното шоу “Ледников период”.

А само преди година Албена призна, че мечтае за красива сватба с Максим.

Тогава българката блесна в руското шоу, заедно с Игор Верник. Сега е ред на Максим да  покаже на какво е способен с партньорката си Татяна Арндголц.

 


Всеки ден Максим и Татяна прекарвали по няколко часа заедно, твърди "Московский комсомолец".

Двамата очевидно изкарват много приятно срещите си. Треньорите на двойката нееднократно забелязвали ласките на Максим - легнал в коленете на Таня, последвано от прегръдка и целувка.

След тренировките двамата си тръгват с кола, нищо че Максим има забрана да шофира след тежката катастрофа, която причини у нас.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


215
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
134
0
 
0
 
! Отговори
joro преди 15 години
vie mislite kato star komunist- kak mojete da za6titite edin UBIEC ami ako be6e va6ata da6terq taka postradala pak li 6tqhte da go za6titite?
133
0
 
0
 
! Отговори
Maestro преди 15 години
Да, Максим е виновен. Но колко други хора, които редовно карат пияни, които правят какви ли не други незаконни неща, се измъкват по начина, по който и Максим го направи? Много! Дали с пари, дали с връзки, да се те чули някой да е осъден тежко? А Максим е направил много за тази държава в спортен аспект. Защо той да не може да бъде оправдан, а другите престъпници да могат? Когато АБСОЛЮТНО всеки пиян шофьор получи от 20 години нагоре, БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ, независимо от положението си, тогава, ще съм съгласен Максим да получи 20-30-40 ако ще и повече години. Но докато разни *** се измъкват по същия начин и то за много по-тежки и умишлени престъпления, няма да кажа лоша дума за него и да го плюя, забравяйки какво е постигнал. НЕ ГО ОПРАВДАВАМ и съм ЗА да си получи справедливото наказание, което му се размина. Съжалявам за загиналите и за Мануела и искрено се надявам да се оправи. НО не винете Максим, за това, че му се размина. Винете държавата и системата. Не го плюйте, защото не знаете кога вие ще се качите пияни и дали и на вас няма да ви се случи подобна или недай боже по-тежка трагедия. Надявам се да не се случи на никого това.
132
0
 
0
 
! Отговори
6efa преди 15 години
evala maksime da se ojeni6 i mnogo deca da si ima6 no da vnimava6 s kolata za6toto na6ta durjava vednuj pro6tava posle ve4e 6e te pognat qko...
131
0
 
0
 
! Отговори
fkljfklj преди 15 години
леле тоя не го е срам му и копеленцето грозно. онова момиче не прилича на нищо след катастрофата. ония ден я даваха по твто. ужас. а тия двамцата за сватба мислят. *** и грозна държава и *** народ с наченки на олигофрения. да са гътнем дано.
130
0
 
0
 
! Отговори
Julie преди 15 години
Точно това се и очакваше от Максим!Избяга си в Русия, а наште гламави управници нека му дават условни присъди!Отиде си в родината и си живее като цар,кара си кола,заряза Албена и всичко е ок!Как дори му позволиха да напусне България!
129
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Стависки е обикновен престъпник. Нашето разкапано и разядено отгоре до долу "правосъдие" разбира се го пусна. Но нашето "правосъдие" се отнася по този начин с всички истински престъпници. По затворите са кокошкарите, задигнали неща за смешни левчета. Истинските крадци и шофьорите, убили човек защото са карали насвяткани като руснаци - те разбира се са отвън. Но това прави ли ги по-малко престъпници? Това, че един крадец или убиец не е затвора не го прави по-малко крадец или убиец - прави го просто крадец или убиец избегнал правосъдието. Засега...
128
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
"Албено, Албено, що не го отказа от чашката навреме"хехехе, още не се е родила на света жена, която да може да откаже един руснак от водката. Който и да е руснак.
127
0
 
0
 
! Отговори
rose преди 15 години
Глупости. Това е шоу, Албена участва също с друг партньор. Но не значи, че е зарязала Максим или пък той нея.
126
0
 
0
 
! Отговори
eli преди 15 години
Сигурно не й е леко на Албена и в момента светът й е сринат,но смятам,че е за добро.Съжаляващ или не,осъден или не,Максим е убиец,при това доста нагъл и арогантен.Не й трябва да се нагърбва с неговата карма и цял живот да му носи проблемите.Всеки по пътя си,надявам се и тя да срещне точния мъж.Желая й късмет.
125
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Абе тпй я лъга, лъга защото Денкова е българска гражданка, да избегне затвора. размина му се и я хвъли на ***. Типично. То СССР(Русия) ни лъга 45г. братство, дружба. И после си обраха крушите за нула време и ни оставиха в калта. И сега вече се перчат колко петрол имали колко пари имали. Руска му работа.
124
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
A? Заряза лия пияния руски мужик!
123
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
awe taq tatqna e 100 pyti po-qka ot albena, super sladurana e, mnogo powe4e mu podxojda
122
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Напълно съм съгласна с теб,вярно е ,че повечто хора разсъждават много смешно,веднъж му се възхищават,та чак до небесата го възхваляват,а после щом се случи нещо,срещу което никой не е застрахован,започват яко да плюят и обиждат,ама какво да се прави,всички тези неща идват само от едни силно ограничени хора,гледайте си вашите проблеми,а не се чудете само кой да съдите
121
0
 
0
 
! Отговори
анонимна преди 15 години
В света хората непрекъснато се събират и разделят-какво толкова се е случило? И двамата имат нови партньори,най-напред,струва ми се, Албена,Маским беше следствен.Толкова папарашки истории ни се поднасят за известни личности,депутати,министри,та чак и за президенти-това с двамата спортисти ми се струва част от обикновеното ежедневие.В раздялата никога само единият не е виновен-вината е обща.Иначе бяха страхотни като дует!!!Но мъдри хора са казали,че всеки следващ момент не е наш,съдбата е жестока.Кой би оспорвал това???
120
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Голямо чудо станало, това се случва по света всеки ден! Като не е Максим, та в България няма ли други мъже? Така че все ще се намери кой да я опъне нашта Албенка!
119
0
 
0
 
! Отговори
Anonimen преди 15 години
край на нещо, което можеше да бъде толкова хубаво.Те ни радваха.Те ни вдъхновяваха.Те бяха примир за децата ни.Сега остана само погнуса и съжаление.Дано поне Албена продължава да бъде повод за гордост.
118
0
 
0
 
! Отговори
ПРОРОК преди 15 години
ХОРОСКОПА НА МАКСИМ ПОКАЗВА, ЧЕ КЪНКА ЩЕ ПРЕРЕЖЕ ГЪРЛОТО МУ НА ЛЕДА. АМИН , ДАЙ БОЖЕ!АЛБЕНА,за едно жълто тенеке на гърдите,като всяка брюнетка и тя...
117
0
 
0
 
! Отговори
Mauser преди 15 години
Наща държа ко беше истинска държа щеше сега да поиска съдействие от Русия да върнат Ставийски в БГ и да бъден съден за това че нарушава условната си присъда , с това че е напуснал страната и е отишал в друга .По закон когато си подсадим или имаш някаква присъда няма право да напускаш странат.А тоз баламурник отишал в Русия да си развява байряка и да спи с разни уличници , и най-важното отново да шофира и убива седнал пиян зад волана.Ай сега да го върнат и да го тикнат зад решетките да го късат всеки ден пед*ла грозен .
116
0
 
0
 
! Отговори
Anonimen преди 15 години
или руска еврейка наистина е по-хубава от наша Албена, пък и по-млада. И сигурно не му навява тежки спомени за трудното издигане по стълбицата на успеха и за шеметното каране по слънчевото ни Черноморие.Албено, Албено, що не го отказа от чашката навреме:)))))))))))))))
115
0
 
0
 
! Отговори
АЗ преди 15 години
Абе да му го нахакам аз на тоя *** МАКСИМ - явно няма никва слава и прави всичко за да впечетли и аз не знам кого си, струва ми се, че всичко вече е жив сценарий - като се почне от катастрофата и се стигне до УЖ провалената сватба, абе лайнярино ди да духаш бе, вън от БГ, *** мръсен!

Спонсорирани публикации