Джони Деп дебне инкогнито на Spirit of Burgas

Още първата вечер актьорът куфял на Рrodigy
15 авг 2010 14:45,
97
Джони Деп дебне инкогнито на Spirit of Burgas
Снимка: БГНЕС

Актьорът Джони Деп е в Бургас заради фестивала Spirit of Burgas.

Той е отседнал лукс апартамент в новопостроения на плажната ивица хотел "Приморец".

"Имаме информация от хотела, че звездата е тук заради феста", коментира за Dnes.bg Весела Йорданова, шефка на отдел "Култура" в общината.

Още по темата

"Няма съмнение, че музикалният фест е причината знаменитият актьор да се озове на крачка от централния плаж на Бургас", каза пред журналисти и кметът на града Димитър Николов, като потвърди изненадващата визита на Деп в морския ни град.

"Без съмнение присъствието на звезда от такава класа е комплимент за града ни"”, допълни той.

Из града се носят слухове, че още на първата вечер Деп се бил дегизирал, смесил се с феновете и присъствал на концерта на Рrodigy.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
3
 
9
 
! Отговори
СФ преди 13 години
да не е оня дето мяза на него и живее в кв.Стефан караджа в Столицата ?!Я проверете пак...
25
5
 
18
 
! Отговори
Янка Димов преди 13 години
От Буграс отскочи и до Варна за да открие новия булевард заедно с Бойко и Йорданов,а после запали свещичка в Катедралата...Джони Деп,ама друг път....
24
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Излъган, сори за тебе. Аз съм от Б-с , все пак можете да се "утешите" с неделното дерби между Левски и Черноморец, на стадиона в Лазур. Със сигурност ще има 20 000+ !
23
3
 
8
 
! Отговори
.................... преди 13 години
Има ли го Джони Деп в Бургас, аджеба, или напротив ,само блъф....
22
4
 
16
 
! Отговори
излъган преди 13 години
Абе луди ли сте?Фестивалът е много по-слаб от миналата година. Първата вечер на Продиджи звукът беше много зле, а екраните не се виждаха. Вчера хората бяха не повече от 3000 на основната сцена, което е пълна смешка. Ама не може и да се очаква друго, след като направиха тази зверска тесла с неидването в последния момент на Евърласт. Какво като връщаха пари за билети - те повечето хора вече бяха в Бургас и си бяха платили нощувките. Сега се опитват да спасят положението в последния момент с лъжи!
21
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Браво на Spirit of Burgas, страхотна реклама си съчиниха.Някой май ни взима за балъци.
20
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
При вас информацията пак пристига с няколко дена закъснение. :D Вчера по новините казаха, че най-вероятно вече си е заминал, ама вие чак след туй сте зацепили, че въобще е бил тук. И - голямата сензация.
19
17
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И истинския Джони Деп да е какво от това?! От това може само да настръхне някоя 16 год. ученичка, ама нищо повече. Големи *** сме българите, ако тоя седи на съседната маса до мене сиг. няма даже да го отразя. Човек, като човек.
18
1
 
18
 
! Отговори
Edio преди 13 години
Нали знаеш репликата: "Всякак категоричко изразена позиция по даден въпрос всъщност е признак на неразбиране". А това твоето с растите освен на неразбиране, също е признак, че си адски задръстен. Щото аз онзи ден бях на феста, куфях яко на Prodigy, ама утре ще си ида на работа и ще продължавам да си гоня целите в живота. А ти си стой в някоя задимена кръчма и си слушай мазничката чалга докато пиеш няква менте ракия. Лай по нещата, от които не разбираш. То кучето си лае, но керванът си върви...
17
4
 
15
 
! Отговори
Delirious преди 13 години
ае верно е, аз даже му взех автограф и Кийра Найтли беше с него
16
13
 
9
 
! Отговори
ivan преди 13 години
az rabotq v hotela , tam e , nqma maitap , pazqt go ogromni 4erni gorili , daje room service mu praih :D
15
1
 
16
 
! Отговори
dedo преди 13 години
Вярно е, до мене беше
14
1
 
21
 
! Отговори
whiskey преди 13 години
Ето го Джони Деп дегизиран като Джак Спароу
13
17
 
17
 
! Отговори
B0b0 преди 13 години
Глупости, глупости стига сте писали глупости за този фестивал, посещаван от хора, които имат за цел в живота си да си направят расти, да имат татуировки и да се надрусат мазно. Джони Деп доста слабо да е дошъл в Бургас.
12
4
 
26
 
! Отговори
88 преди 13 години
А преди 2 месеца на Металика видех СТалоун и Шварценегер
11
11
 
45
 
! Отговори
Булгазлия преди 13 години
Това не е нищо! Аз съм виждал с очите си на битака в Меден Рудник заедно да си купуват тениски Adibas Азис и Мадона, а в Морската до Абсолюта на една пейка да смучат мастика с мента Бритни и Таркан.
10
0
 
19
 
! Отговори
Бургазлия преди 13 години
Тази година наистина хората са повече... в Морската градина. Не знам колко има зад загражденията, но фествален дух ивън тях създават само групички младежи, седящи на групички из тревните площи и пиещи бира. Като цяло се надявам догодина организаторите да се постарят фествала да не е само за тези зад оградата. Поне една видео стена да бяхте сложили отвън. И тоалетни , защото Морската ни градина още в събота сутринта вече смърдеше.
9
5
 
33
 
! Отговори
dodos преди 13 години
Поредния ПР на организаторите на феста-Джони Деп сякаш не се познава лично с момчетата от Продиджи и ако иска на живо ще му пеят че и той ще се включи с китарата !! как ще рискува да се смесва с тълпата да се дегезира и на последно място точно в Б-Я да дойде за това събитие!! Пък и той не идва от космоса и с частен самолет да е пак подлежи на проверка на летището и там със сигурност ще знаят дали е той или не!!Стига с този евтин ПР
8
5
 
11
 
! Отговори
Petkov преди 13 години
Mislq, che kogato prestanem s tazi nasha kompleksarshtina moje i da 'se opravim'. Kmetut i shefut na kulturata v obshtinata komentirat chastna vizita na aktior - bil toi i Johny Depp, kato 'kompliment za grada'... Interesno kakvo shte stane ako kmetovete na Paris, London i pr. trqbva da komentirat vseki edin, koito mine prez grada im...Izvinqvam se za latinicata
7
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
бони, не виждаш ли, че има официално потвърждение и дори се знае къде е отседнал? Но както и да е - и да е тука, и да не е, не се променя нещо особено :)