Албена Денкова чака дете, няма да прави планове за него

Всичко се проваляло за миг, споделя фигуристката
Обновена: 7 окт 2010 16:26 | 7 окт 2010 16:19,
54
Албена Денкова чака дете, няма да прави планове за него
Снимка: Story

Двукратната световна шампионка на България по фигурно пързаляне Албена Денкова разкрива как се чувства, очаквайки първото си дете.

Тя е бременна в шестия месец. Заедно с Максим от 10 години мечтаели за дете.

Албена откровено говори пред списание Story за това колко сили и смелост са необходими, за да се бориш за честта на любимия мъж в такъв съдбовен момент, уповавайки се единствено на любовта.

Тя е категорична, че няма да прави планове за бъдещето за детето си. След толкова години тренировки, размисли за бъдещи успехи на леда, тя е осъзнала, че всичко може да се провали за миг вследствие на нелепа случайност.

Кралицата на леда споделя още, че не е решила дори къде ще роди детето си, и разкрива, че вземането на решения в последния момент е заложено в характера й. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
0
 
0
 
! Отговори
Рени преди 13 години
*** - тоя и куче не заслужава да има.
52
1
 
3
 
! Отговори
мейс преди 13 години
Пожелавам на всичките гнусни орисници, които вещаят черни прокоби за смърт, да им се случи това, което самите те вещаят на другите. А на Албена и Максим, пожелавам само щастие оттук нататък.
51
0
 
2
 
! Отговори
четвъртък преди 13 години
Подкрепям номер 30 НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ВЪРВИ СРЕЩУ СЪДБАТА
50
8
 
2
 
! Отговори
Орисница преди 13 години
Пожелавам и да роди здраво, право дете, да го отгледа голямо и да му се радва и тъкмо тогава....да го сгази пиян баровец с джипа си.
49
1
 
5
 
! Отговори
ех,любов,любов преди 13 години
Албена изглежда мило и скромно момиче.Харесвам я.Не зная тази чувствителна душа как ще живее с тези призраци от миналото.Без вина -виновна.Любовта и е взела ума.
48
2
 
2
 
! Отговори
jan преди 13 години
Настроенията не са срещу нея, а срещу алкохолика-убиец, отървал се от справедливо наказание с протекцията на политически сили. Но, онзи отгоре вижда всичко ......
47
3
 
5
 
! Отговори
viviann преди 13 години
Albena,ot men mnogo lubov,iskam da si shtastliva maika,na tatkoto pogelavam mnogoda bude silen,Yspex.nyama vesher v ,koyato da ne vi gledam otnovo i otnovo na you-tube.OBISHAM VI!!!!!!!!Huoston Texas
46
1
 
9
 
! Отговори
29 преди 13 години
тя реши да остане в България... Шапка й свалям и желая всичко хубаво на нея, бебето и семейството й!
45
3
 
8
 
! Отговори
29 преди 13 години
Това не е истина - мислех си, че ще ги видя тия грозни глупости, написани отдолу под новината и пак не исках да повярвам... Но са там...Хора, тази жена ли участва в катастрофа? Тя ли ви изяде киселото мляко с вилица? И да, има право да се снима за сп. "Стори". Защото благодарение на къртовския си труд е станала двукратна световна шампионка по фигурно пързаляне, а не е спала с чичко Паричко и не е кредитна милионерка! И въпреки цялата помия, която се изля върху нея -
44
1
 
4
 
! Отговори
Правилно преди 13 години
ДО 30 : АБСОЛЮТНО СИ ПРАВДа им е живо и здраво детето и много щастие. На тия дето много знаят - да се поинтересуват по колко плащат ЗАСТРАХОВАТЕЛНИТЕ КОМПАНИИ при смъртен случай - някъде около десет хиляди лева. ДА Е КОМЕНТИРАНО ТОВА ОТ "МИЛИТЕ" НИ УПРАВНИЦИ И ОТ "БЕЗПРИСТРАСНИТЕ" МЕДИИ. САМО, ЧЕ С БАШ МУТРИТЕ В ДЪРЖАВАТА НИКОЙ НЕ СЕ ЗАНИМАВА ,НИТО НЕЩО ОГЛАСЯВА.
43
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Леко бременеене, Албенче! Ние сме с вас!! :)
42
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Щастливо майчинство за Албена! Истинска жена! В трудния момент за мъжа й тя остана до него.
41
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
разликата е, че нормалните пианици-убийци обикновено лежат в затвора
40
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
suvsem sly4aino za edin mig se napiva6 i se ka4va6 na djipa nali?!
39
1
 
8
 
! Отговори
до 23 преди 13 години
Ти какво разбираш под "нормална държава"?Нали именно в "нормалните държави" "парица е царица" както казва Бай ***.Чувал ли си за случая О. Джей Симпсън?А за случая Дюпон?Това са два от случаите за които се сещам.При първия доказан убиец беше пуснат на свобода поради "липса на доказателства" (е, по късно Бог го наказа).При втория доказан убиец беше изкаран невменяем, за да не лежи в затвора.Общото е, че и двамата бяха много богати."Нормалните" държави въобще не са толкоз нормални колкото някои смятат.
38
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Пореден трик за смекчаване вината обстоятелства .Големи тарикати бе.Напомнят на сагата,, Вальо топлото,, преди години с бременната си жена.
37
14
 
3
 
! Отговори
Rakela преди 13 години
Мхмм и аз бих и пръснал.
36
12
 
5
 
! Отговори
Amenhotep преди 13 години
Газим Ставийски е бременен!
35
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
само не разбирам, защо когато някой е неграмотен и не може да напише статия с необходимия словоред, защо ти си толкова кух, че можеш да я разбереш дори така написана
34
7
 
1
 
! Отговори
аналитик преди 13 години
До 31 А ти някъде в статията да виждаш да пише, че детето е от Максим? Само пише, че 10 !!!! години са мечтали за дете, и че сега Албена е бременна. Сам си прави изводите.