Дейвид и Виктория Бекъм имат момиче

Малката Харпър Севън се роди в неделя в Лос Анджелис
Обновена: 12 юли 2011 14:40 | 11 юли 2011 07:00,
59
Дейвид и Виктория Бекъм имат момиче
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Дейвид и Виктория Бекъм станаха родители на момиченце. Бебето се появи на бял свят в  болница в Лос Анджелис в неделя в7,55 часа местно време.

Новината съобщи Дейвид Бекъм на своята facebook страница.

Момиченцето се казва Харпър Севън и тежи 3,4 килограма. Говорител на звездната двойка съобщи, че бебето се е родило „здраво и щастливо“.

„Виктория се справя изключително добре и нейните братя (синовете на семейство Бекъм – б.р.) са възхитени, че имат сестричка“, пише таткото.

Дейвид и Виктория Бекъм имат три момчета – 12-годишния Бруклин, 8-годишния Ромео и Круз на 6 години.

Семейството винаги е казвало, че иска момиче, но преди да забременее за четвърти път Виктория бе заявила, че се е примирила с мисълта, че няма да има дъщеря.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
6
 
9
 
! Отговори
хахахахах преди 12 години
браво на хората да им е живо и здраво и всички там пожелания , нокакво е това име е хора - Харпър Севън хахах аххаха аххахавсе едно да си кръстиш детето Велосираптор 8 то и някои от другите им деца имат такива имена - Бруклин маи беше едното момче да го бяха правили в меден рудник в бургас да го кръстят така :Д :Д :Дкак се казваш е пич ? меден рудник :Д Д::Д:Д::Д:Д
38
7
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
браво ,на Виктория !Браво, не се претеснява,че ще си развали фигурата и ще напълнее.Един добър пример за нашите звезди,които все нещо ги спира за да раждат деца .
37
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Оф още малко и ше се изтърва от вълнение...нещо видео от самото раждане нема ли да има ? Пъпната връв нема ли да я продават на милиметър на търг ?
36
7
 
3
 
! Отговори
taka se radvam преди 12 години
za porednia hibrid: futbolist-chalgadjiika. Otivam da si napravia edna...zakuska po sluchaia. Da i e chestito novoto chalgalistche, da si go chuvat sus shastie.
35
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ами нека сравниме раждаемостта през годините на социализма и сегашните години. Спорът е излишен, когато има факти.
34
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Предполагам, че ти си и 22 и 33. 22 не е демократ, а неудачник в живота, озлобен срещу всички и всичко.
33
1
 
15
 
! Отговори
Да живее соца! преди 12 години
До 31.Прав(а) си!Я ги виж ***! В едностайна колиба живеят, а още на 36 г. има вече 12 деца! Майката на тези деца е от семейство, което пък има 17 деца! И никога не са работили,не знаят що е заплата!Обаче аз си мисля,че и *** са разглезени! Я ги виж маймунките - нито жилища имат,нито някой им дава социални помощи,а всяка година си цвъкат маймунчета! На нас какво ни пречи и ние да си подскачаме по клоните на дърветата и да се плодим?Зарежи го тоя/тая от пост.22!Демократи с претенции!
32
2
 
9
 
! Отговори
moni преди 12 години
Razgele!Dobre,4e rodi,4e ve4e si mislih,4e skoro az shte vzema da rodq pokrai tezi vajni "***".No sega shte se zapo4ne- Victoria prodade pravata za purvite snimki na bebeto samo na edi koi si, Bebeto na viktoriq ima koliki,Bebeto na Viktoria ima novo zub4e, Bruklin,Romeo i Cruiz se spravqt dobre v otglejdaneto , David :Nqma po-shtastliv ot men , Viktoria - Mai4instvoto me nakara da preosmislq jivota si i tova me ambicira da napravq nova kolekcia.... SHTE POVURNA!
31
8
 
5
 
! Отговори
до 22 преди 12 години
Що не се гръмнеш бе?! Сигурно никоя или никой не са те искали, та системата ти виновна. Ама познавам и други такива като тебе.
30
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Може да са фенове на Чарли Харпър,обърнал седем бърбъна...хихихи
29
12
 
15
 
! Отговори
Разстроен преди 12 години
Ох, прочетох заглавието, развълнувах се и ми се доака.
28
1
 
19
 
! Отговори
Веско преди 12 години
Браво :) Така се прави ! Момиченцата са яката работа :)
27
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Чудех се защо ми е толкова несимпатична г-жа Бекъм и се сетих - тя не се усмихва,вечно е нацупена.Дано дъщеря й не прилича на нея и вземе и външност,и талант,и чар от баща си.И да се надяваме да не реши да става певица,че майка й е по-зле и от нашенките Николетка и Лиланка.
26
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
В англия има доста известни хора, които се пазят от публични изяви, а бизнеса на бекумови е точно публичните изяви. Всичко което правят се показва и разказва най-подробно на пресата от самите тях и така печелят от реклами и интервюта повече отколкото от футбол. Тази публичност си е тяхна стратегия и много хора в англия ги презират заради това.
25
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Що да пишат за проблемите на българите? Нали от месеци ни съобщават периодично коя футболна съпруга е бременна, как върви бременността й или коя фолк-фурия с кого е легнала снощи и с кого - миналата седмица?
24
3
 
5
 
! Отговори
аз преди 12 години
Да, името е очарователно, наистина:)))) Да им е живо и здраво, харесвам ги като семейство!
23
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да им е живо и здраво момиченцето! Но що за име, Арфистка Седем /Harper Seven/? Е, тяхна си работа!
22
9
 
15
 
! Отговори
Ура! Голяма новина! преди 12 години
Но кога ще започнат периодично да пишат:- Колко са здравите българи, които през последните 66 години са искали да имат деца, но не са ги създали поради мизерни заплати /или липса на каквито и да е доходи/ или поради факта, че делят една стая или в най-добрия случай - една гарсониера - с още няколко членове на семействата си?- Колко българи не създадоха потомство осъзнавайки безправието си през онези 45 год. /"Няма да раждам роби!"/?Или не са правени такива проучвания? Тогава, чалга до дупка!
21
10
 
13
 
! Отговори
Пич преди 12 години
Колко непело изглеждаха тия двамата сред гостите на сватбата. Изобщо не бяха на мястото си. Явно дрехите и парите не могат да прикрият годините с пропуснато възпитание, стил, култура и т.н.
20
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Къде ги носи това момиче тия бебета, та то е кожа и кости.