Първо пари, после деца иска Меган Фокс

Актрисата иска да натрупа достатъчно, преди да стане майка
Обновена: 13 сеп 2011 11:52 | 13 сеп 2011 11:47,
77
Първо пари, после деца иска Меган Фокс
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Меган Фокс не желае да има деца, докато не натрупа достатъчно пари в банковата си сметка.

"Искам деца, винаги съм искала. Но съм си намислила определена сума, която искам да имам в банката, за да мога да осигуря бъдещето им", споделя актрисата, която се омъжи за актьора Браян Остин Грийн.

Макар че беше обявена за най-сексапилната жена на света от списание FHM през 2008 г., 25-годишната звезда споделя още, че не винаги се е мислела за красива.

В училище Меган изобщо не е била най-привлекателното момиче.

"Никога не съм била красавицата на училището. Носех брекети на зъбите и си боядисвах косата в оранжево. Не бях популярна", разкрива тя пред "The Hollywood Reporter".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още по темата: Меган Фокс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
3
 
5
 
! Отговори
до 17 и т.н. от 19 преди 12 години
Дай ми определение на казаното от теб "когато можеш да го гледаш" кога можеш да гледаш дете? Не трябват само пари, пари и пак пари. Трябва родителска грижа и топлина която не я продават по магазините! Имам две деца и мога да кажа, че не са лишени от жизнено важни гевезалъци, въпреки че не са ни големи доходите. Така ако всеки чака да се осигури финансово за да прави деца наистина ще стане както казва "природния човек"..какво ти гарантира, че след 2г. ще имаш сегашните си доходи, ако ме разбираш.
35
5
 
3
 
! Отговори
Кукуригу преди 12 години
"човек, но не материал"Ахъм, при повече от едно дете само матряли стават, то се видяло. Който има братя и сестри, да си знае. :-D
34
4
 
7
 
! Отговори
природен човек преди 12 години
32, виждам, че интелектуалните ви възможности не са особено големи. Къде в постовете си съм се застъпил за "правенето на чавета"? Въпросът ми беше, защо хората, които имат повече от едно дете, сякаш са почти като "***"? А същевременно хора, които едвам правят едно дете тръбят наляво и надясно, че са направили "човек"?
33
1
 
5
 
! Отговори
Кукуригу преди 12 години
Онбаши, твоите чавета колко са, уреден ли си, и защо смяташ, че послето не идва, хората не могат да се уреждат, или какво?Много си е убава рецептата.
32
7
 
5
 
! Отговори
M.U. преди 12 години
Prosta prevzeta kifla!Normalnite hora si gledat decata i s 1/100 ot tova koeto ima tq i pak uspqvat da gi napravqt hora
31
5
 
7
 
! Отговори
за 29 преди 12 години
Като искаш да правиш чавета,бегай в Индия.Нормалните хора имат планове, учат, работят.*** са хора без работа,без образование,без планове. Те живеят ден за ден.
30
1
 
6
 
! Отговори
природен човек преди 12 години
28, съгласен съм, че в момента социалната политика в Европа е ужасяваща и стимулира държание точно подобно на това, което описвате. Това е проблем, който трябва да се засегне на международно ниво, но все още не сме узрели за честно и открито говорене.
29
6
 
3
 
! Отговори
косморог преди 12 години
Добре де *** от Днес БГ, вместо брекети не може ли да напишете българската дума скоби? То като го прочете машинално това брекети, ще се сети за един специфичен род въглища за отопление! Нищо че има разминаване в една буква!
28
7
 
8
 
! Отговори
природен човек преди 12 години
27, а защо повече от едно дете винаги го свързвате с "примера на ***"?Колкото и изтъркан пример да е - баба ми е имала 4 деца, нито едно от тях не е останало необразовано, гладно или просещо като "примера на ***". Вярно е, че само баща ми е получил висше образование от тях, но тогава висшето не се е получавало толкова лесно както сега.Но не ви критикувам. Мислене като вашето ще изчезне, както и вашите гени. Самата идея, че правите едно дете и си мислите, че правите "човек" е показателна.
27
2
 
8
 
! Отговори
до 26 преди 12 години
ето друг дългосрочен план- раждаш колкото можеш,после ''нямам пари'' ало държавата дай помощи'',-на природата не й пука ,че нямаш пари да си гледаш децата ,в природата /както я цитираш/ ;) малките умират без храна,няма соц.помощи,така че кой ще оцелее -ще се види
26
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аз дете си имам, но е едно и ще го направя ЧОВЕК, а не материал! А ти по примера на *** роди 20 и ги остави на улицата да се гледат сами, но после не мрънкай, че половината са станали някакви безмозъчни.
25
10
 
5
 
! Отговори
природен човек преди 12 години
17, радостно е, че мислене като твоето ще става все по-рядко и по-рядко... просто защото хора като теб сигурно няма да имат деца или дори и да имат, ще е едно специално, образовано дете. За сметка на други групи хора, които ще направят поне 3-4. Познай в дългосрочен план чии гени ще оцелеят. Съжалявам, но нещата стоят точно така. На природата не й дреме кой прави деца "с предназначение".
24
9
 
12
 
! Отговори
ева преди 12 години
То няма лошо - да можеш да осигуриш материално бъдещото поколение......... Обаче понякога се случва така че имаш вече пари, но не можеш да имаш децаааааа....... И тогава много, ама много боли. Познавам няколко такива заможни двойки - единия мъж,богаташ, когато разбра,че не може да има деца - се побърка, разболя се от рак и почина..... Медала, както винаги, има две страни..... Има много,много неща, които не се купуват с пари.
23
8
 
9
 
! Отговори
ева преди 12 години
Тя тази вече никъде не я канят да участва и сега се тръшка...А и филмите, в които участваше до сега бяха меко казано ***, но пък и тя е доста бездарна.иначе безспорно е красива жена, ще премълчим пластичните операции :)
22
11
 
4
 
! Отговори
САДУЛ преди 12 години
Правя и деца и борчове. Ако има желаещи да ми пишат. Със заявка работя за мъжки и женски деца.Издавам и фактури.
21
7
 
18
 
! Отговори
До 19 преди 12 години
А ти какво предлагаш? Да почнем да *** чавета като Айше и после ама няма пари, не мога да ги гледам.
20
17
 
10
 
! Отговори
онбашията преди 12 години
перфектната рецепта за бездетие - първо да се уредим, пък после децата. да ама после се оказва че не идва
19
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
за да имаш деца се иска да имаш малко акъл в тиквата, имаш отговорности и т.н.като се чувства още ***,няма смисъл да прави деца,защото става като ***.правиш чаветата и после се чудиш какво да ги правиш
18
12
 
6
 
! Отговори
до 17 преди 12 години
Много си заблуден/а....няма нуужда от повече коментар!
17
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ми няма милата... в нета пише че има няма 20 милиона.За какво по напред кажете? За имения ли ,за лимузини ли,за самолети ли за бижута ли? Немотия и мизерия тц тц тц