Свършиха се манекенките! Трябва булка!

Христо Сираков си търси съпруга в риалити шоу
Обновена: 12 окт 2011 17:13 | 12 окт 2011 17:12,
145
Свършиха се манекенките! Трябва булка!
Христо Сираков Снимка: ! no frame media

Бизнесменът Христо Сираков, по-известен като Ицо Стоте манекенки, ще си търси съпруга в ново риалити шоу.

Форматът „Милионер търси съпруга“ тръгва през декември по TV7.

От днес до средата на ноември всички дами, мечтаещи да спечелят сърцето на един богат и успял мъж, трябва да подготвят романтично писмо до главния герой и да опишат мотивацията си за участие и достигане до финал.

В борбата за милионера могат да участват всички желаещи дами без значение на възраст и социален статус в обществото.

„Готов съм да падна на колене и да предложа брак. На тази, която успее да грабне сърцето ми, и още по-важно – тази, която ме убеди, че не търси само парите ми“, каза Христо Сираков.

Той има син от манекенката Ирен Онтева, а сред бившите му е и ексбрадърката Зара.

„Убеден съм, че накрая на финала Христо Сираков ще предложи брак на една от участничките“, каза Емил Кошлуков, продуцент на риалити шоуто. 

Създателите на предаването заявиха, че искат да покажат света на милионера, който „въпреки всички възможности, с които разполага, често остава сам“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


145
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
0
 
3
 
! Отговори
пчелица преди 12 години
до бизнесмена: има такива жени, да знаеш, сигурно не търсиш на правилното място :) успех! (извинявам се за ти-формата, анонимността предразполага ;))
94
0
 
1
 
! Отговори
До Бизнесмен преди 12 години
Е аз бих ти отказала, ама вече съм женена и няма как да има продължение. Ако не го бях правила преди години, сега нямаше да се тормозя, че държавата не ми отпуска повече от 240лв месечно за гледане на малко дете.... Ама май..му
93
16
 
5
 
! Отговори
Бизнесмен преди 12 години
Няма жена която да не се *** за пари,когато не ми се занимава със флиртове и приказки,просто предлагам хубава сума и жената вече е готова да си легне с мен,дори и тези които се правят на трудни,като им предложа 1000 лв и се навиват,и не съм грозен,просто искам да видя дали ще срещна някога жена,която и срещу 5000лв ще ми откаже секс.
92
2
 
5
 
! Отговори
NoONE преди 12 години
има достатъчно домове за пенсионери, в които има жени на неговата възраст.... да СЕ взима в ръце и да остави всички Недорасли, Млади и .... (с извинение) *** Пуберки .... Айде у Лево Педофил *** !!! Писна ми да се местиш по всички Първи страници на новинарските емисии с тва какво си ... Обработил - по добре дай някой ЛЕВ за държавата в която живееш - снощи казаха по телевизията е Белами (Играч на УЕЛС) дава по 430 000 паунда годишно за футбола своеволно !!! Я вземи ти дай малко...
91
8
 
6
 
! Отговори
не съм кандидатка но преди 12 години
Ей...голяма злоба. Ама сте смешни...идея си нямате..Че какво като си търси съпруга по този начин? Вас какво ви бърка? Ама нямате смелост вие да търсите така- да си покажете лицата пред всички, а пишете тук с псевдоними и анонимни- големи мъже, голямо нещо- най-вероятно с празни джобове, седнаби на ракийка и салатка. Оставете човека - така е решил-така да направи...погледенете от веселата страна а не от дребнавата, мрачна, балканска!!!
90
0
 
8
 
! Отговори
999 преди 12 години
И богатите също пла-а-а-чат !
89
1
 
8
 
! Отговори
герги преди 12 години
къв е тоя аборт на природата
88
0
 
3
 
! Отговори
Няма лошо преди 12 години
Много правилно и точно, толкова к...ска държава сме станали, че вече започнаха да се гаврят с ... май няма смисъл да продължавам
87
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Толкова ли е некадърен да си намери някоя баба лика прилика?На тез години да кара хората да му търсят,егати срама!
86
0
 
3
 
! Отговори
diavolcheto преди 12 години
Tova li e nachinat tozi chovek da obarne vnimanie varhu sebe si?I tova li e nachunat da si nameri partnior v jivota?Ako si pomisli i prestane da se zanimava s jeni, koito, nito sa podhodiashti za vazrastta mu, nito daje umeiat pone da prikriat lakomiata si za materialnoto mu sastoianie, moje i da uspee. Ima edin moment v jivota na chovek, kogato triabva da se zamisli za istinskite choveshkite stoinosti i da se spre na onia partnior, koito gi pritejava.
85
0
 
8
 
! Отговори
една преди 12 години
Може и да си търси - коя да се грижи за него и да му четка егото. Защото ЕГН - то на никого не прощава! Поредната му жертва, нищо повече. Някоя да е била щастлива с него?
84
1
 
7
 
! Отговори
Гост преди 12 години
Ицо Закога ЖЕНА търсиш.Ти вече и визуално се скапа.Не помниш ли Вержи или Цена.Сега за какво ти е ?Освен да лижеш.Поне така дочух.Баровеца с Мерцедеса който учи синът си да кара кола уби човек на бул.Волгоград/покрито от баща му -пилот на Т.Живков/а след това катастрофира жестоко и загина седящия до него Ради Вълов/син на Въло Радев/.Свидетел Милена Фучеждиева/7 часа разлика/Така че да внимава бъдещата му жена когато се вози в Мерцедеса.И умната девойки при кастинга да не лапате Дървото.
83
0
 
8
 
! Отговори
bai ti baio преди 12 години
e puk tezi se nasraha!!!!
82
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Просто си дига рейтинга -прави си душевна *** така да се каже.Да се види къф мъж е.Някой наистина ли вярва че този разглезен от живота човек му е... празно.Единствената празнина е възможно да му е у мозъка.*** и тва и малко вероятно предвид колко пари има.Просто пич измисля някаква форма на съвременна публична мастурбация.
81
0
 
10
 
! Отговори
Алекс преди 12 години
Ако имат затруднения с романтичното писмо, достатъчно е да си представят, че пишат на парите му, а за мотивацията да опишат какво ще направят с финсите му и да заменят думите, парите с мъжът.
80
1
 
15
 
! Отговори
Тани преди 12 години
И аз си мислех, че е сериозен мъж, а той тръгнал да си дири булка в някакви реалити. Що за умен мъж е, аз никога не бих го погледнала точно заради това. Е, да, девойки от рода на Златките веднага ще му се лепнат, ами, че той дори не е атрактивен. А, да забравих, атрактивен е защото бил "милионер". Хич няма да си пусна тази телевизия да гледам как се излага. Всъщност колко е годишна дъщеря му, не е ли на годините на Зара?!
79
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Свършиха се манекенките! Трябва милионерка!
78
0
 
14
 
! Отговори
123 преди 12 години
Хората участващи в "реалити"форматите са мазохисти. Обичат да се резилят и зрителите да им се подиграват. А този на снимката си е направо за съжаление, човечеца.Селската визитарка Кошлуков също.
77
1
 
16
 
! Отговори
тоз и оня преди 12 години
абе кво занимавате хората с тоя мишок Сираков... Само като му видя снимката и ми е ясно.
76
2
 
12
 
! Отговори
до 79 преди 12 години
Точно така пич. Само Азис е за него ,само че след това ще следва ново риалити шоу на "студентчето" Кошлуков. Бас държа,че маса изпростели чалгаджии ще го гледат и ще го коментират! "...Българйо, за тебе те умряха...."