Красотата на Кандис се криела в спокойствието й

Няколко съвета за отличен вид от ангела на Victoria's Secret
Обновена: 19 дек 2011 13:17 | 19 дек 2011 13:17,
34
Красотата на Кандис се криела в спокойствието й
Снимка: Victoria's Secret

В крайна сметка и ангелите на Victoria's Secret са хора. И въпреки че сме свикнали да ги възприемате като едни идеализирани, изчистени от несъвършенства и почти нереални създания, те всъщност трябва да полагат същите грижи за външния си вид и формата си като всички обикновени дами. И ако си мислите, че тайните им за красота се заключават в някакви свръх скъпи и луксозни процедури, грешите.

Ето, например, една от най-обожествяваните жени последно време, моделът Кандис Суонепол споделя, че красотата се крие в спокойствието. Тя си има няколко прости трика за красота, които реши да разкрие за всички онези, които искат да започнат нов бюти режим. Ето каква е тайната на Кандис за....

Красива и блестяща кожа

Красивата кожа е нещо изключително важно за един модел. По въпроса Кандис казва: „Мия обилно лицето си възможно най-бързо след като свърша работа, защото ми се налага да нося тежък грим всеки ден. Много е важно да поддържате кожата на лицето си чиста. Няма нищо лошо в това да си слагате някакъв ежедневен макиаж, който да изкарва на показ най-добрите ви черти, но е много, много важно да го отмивате добре".

Кандис е модел на бельо и естествено, трябва да поддържа кожата на цялото си тяло перфектна. Тя споделя: „Непрекъснато овлажнявам кожата си. И гледам да я ексфоалирам всеки ден. Това я обновява." Суонепол открива още, че е голям фен на различните растителни масла и използва именно такива, за да поддържа кожата си гладка, мека и еластична.

Красотата идва отвътре

Кандис винаги изглежда като веща изкусителка на фотосесиите, които прави. Самата тя обаче признава, че изобщо не може да се похвали с някакви вещи познания, стане ли въпрос за съблазняване на мъже. Ангелът обаче е уверен в едно – красотата идва с увереността. Според нея, за да изглеждаш красиво в дрехите си, трябва преди всичко да си уверен.

„Някои дрехи те карат да се чувстваш силна жена. Ако искаш да изглеждаш отлично, когато носиш бельо или бански (тогава когато тялото ти е на показ), е много важно да се съсредоточиш над доброто си самочувствие и да се почувстваш красива отвътре. В същото време, гледай да избираш дрехите си правилно, съобразени с формата на тялото ти. Така ще се чувстваш сигурна в себе си".

Тренировъчният й режим...

„Имам си личен инструктор и се старая да тренирам поне три пъти седмично. Преди време започнах да тренирам и балет. Танците са изключително важи за кондицията и координацията на тялото и за красивата стойка."

Ами, общо взето това е. Ако наистина това са нещата, които Кандис Суонепол прави, за да изглежда така, както в новата й сесия за банските костюми на Victoria's Secret

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Няма нищо лошо в това да си слагате някакъв ежедневен макиаж, който да изкарва на показ най-добрите ви черти, но е много, много важно да го отмивате добре". -- тоест, най-важното е да отбягвате грима, преди да ви е поникнало трето око
30
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
иначе за спокойствието е вярно
29
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
перфектно тяло, ама малко фейса и най-вече погледа
28
7
 
12
 
! Отговори
Боби преди 12 години
Чак пък красива...............
27
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ша я лашкам а накрая ша и мяткам спермолина на убавата кожа. Да става още по убава.
26
2
 
4
 
! Отговори
gost преди 12 години
i zashto mi iztrihte komentara? Moje bi za6toto vi obezmisli cqlata statiq?
25
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
най обичам Канди и червените бански.
24
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тя тая май доста грозна. Пред блока мога да видя 5 по-хубави.
23
2
 
10
 
! Отговори
Чочко преди 12 години
Ни мъ кьефи във фейса....другуту мъ кефи...
22
4
 
5
 
! Отговори
aieee преди 12 години
daite travestititi daite travesitiiiii
21
4
 
15
 
! Отговори
Мъж! преди 12 години
Е, не е чак толкова красива! Не, че е грозна, ама при положение, че ЕДИНСТВЕНАТА И' РАБОТА Е ДА ИЗГЛЕЖДА КАТО КУКЛА "БАРБИ" МОЖЕШЕ ДА СЕ СПРАВИ И ДОСТА ПО-ДОБРЕ! Лично на мен не ми харесва като за модел, чиято ЕДИНСТВЕНА РАБОТА Е ДА БЪДЕ КРАСИВА! ВИЖ, АКО БЕШЕ НЯКОЯ ОБИКНОВЕНА ЖЕНА ТОГАВА ДА!
20
4
 
21
 
! Отговори
Язе преди 12 години
Стига с т'ва ох котьо ве :D Изтърка се, дайте нещо ново xD
19
20
 
12
 
! Отговори
Дедо Ви Пич преди 12 години
Стахотна жена.........мечта. Дет'са вика - да и миеш ***..., да и пиеш водата
18
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе хубава, ама това й е работата по цял ден, да бъде хубава. Ако работи нещо друго, което й отнема цялото време, едва ли ще намира кога да прави процедури, да тренира и т.н.
17
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Красота!
16
3
 
58
 
! Отговори
българка до 13днес.б преди 12 години
Каква новина ????- да чуя че ще има коледни премии, че и аз да "хвърля" 249 лева за подаръци...- да чуя ,че ще има безплатни подаръци за децата, подарък от милиардерите, дето окрадаха България- да чуя, че майка ми, която е пенсиониран лекар, ще взема пенсия по-голяма от тази на един ***, който не е работил...Ей такива работи...май само мечтая....
15
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А най голямата и тайна е между краката ,и от това колко често е посещавано - определя настроението и
14
4
 
8
 
! Отговори
До 8 преди 12 години
Аууууу, г-це /г-жо/, Вие да не сте онази шармантна и загадъчна дама, която напоследък редовно пише първия коментар под ежедневната статия "Денят в снимки". Ако сте Вие, поздравявам Ви! Успяхте да направите впечатление и да породите дискусии относно това, коя всъщност сте Вие. Освен това, редовно ни развеселявате, а това никак не е лесно достижимо в днешните трудни времена. Желая Ви успех!
13
8
 
31
 
! Отговори
автотенекеджия преди 12 години
Ооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооох, котьоооооооооооооооооооооооо...
12
4
 
9
 
! Отговори
dnes.bg преди 12 години
до българкаА каква новина желаете за обикновените хора, за да се почуствате удоволетворена? Дайте пример.