Мадона обмисля да се омъжи отново

Певицата получила предложение от танцьора Брахим Заибат
4 мар 2012 14:30,
50
Мадона обмисля да се омъжи отново
Мадона напът пак да се омъжи. Снимка: Reuters

Някога тя каза, че по-скоро би се хвърлила под влак, отколкото да се омъжи отново, но сега Мадона обмисля предложението за женитба на младия си приятел, съобщи в. "Мейл  он сънди".

Танцьорът Брахим Заибат е направил предложение на 53-годишната певица в центъра за Кабала в Ню Йорк преди три седмици. Два пъти разведената Мадона му е отговорила, че й трябва време, за да си помисли.

"Мадона е много щастлива с Брахим, макар и приятелите й да не са сигурни, че й се омъжва”, каза неназован източник. Въпреки това Мадона много се страхува да не остане сама. Това за нея е основен въпрос. Харесва й да има млад мъж в живота й, който я кара да се чувства млада.", добавя източникът.

Повод за думите "никога повече" беше шумният развод на Мадона с Гай Ричи през 2008 г. Неотдавна тя сякаш призна в телевизионно предаване, че вече не е толкова категорична.

"Всяко момиче иска рицар с блестяща броня да му вземе ума. Дори и да сме обиграни, образовани, интелигентни, еволюирали човешки същества, ни харесва да си мислим тайно, че ще се появи идеалният мъж, ще ни се подкосят краката и той ще ни отведе далече към залеза и след това ще живеем щастливо”, казва Мадона.

Отношенията на певицата с Брахим станаха сериозни, когато той я запозна с майка си Патрисия Видал - мюсюлманка, която живее във Франция. Тя призна, че се притеснява от 29-годишната разлика във възрастта им, съобщава БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още по темата: Мадонабрак
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Още един *** : )...
32
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
хм,решила да потроши някой долар
31
1
 
2
 
! Отговори
Томас преди 12 години
46Не е лошо първо да четеш преди да пишеш - не съм писал религия - а древно сатанинско учение - каквото си е кабала - магии и други гадости. Или иначе казано лъжа целяща да отклони хората от истината. Това с "големия" взрив са тъпотии - това с едната светлина също - каквото и да правят хората не могат сами нищо да направят за да изкупят греховете си. Това може да стане само чрез жертвата на Исус Христос.
30
0
 
1
 
! Отговори
дo 32 преди 12 години
Кабалата не е религия, последователите ѝ изповядват юдаизъм, християнство, будизъм и други религии. Кабалата е учение, смятано за мистично, като основната идея е, че всеки човек е свързан с Бог и че трябва да работи върху различни аспекти на своята душа за да постигне хармония. Кабалата учи, че преди Големия взрив всички човешки души са били едно цяло, една светлина. След Големият взрив, единната енергия се разделя и се появява вселената и материалния свят. Всеки човек се стреми да се свърже обратно със светлината.
29
0
 
1
 
! Отговори
ха така преди 12 години
Айде бе, а аз си мислех, че ще се жени!
28
0
 
2
 
! Отговори
Gacko преди 12 години
Poznavam Brahim lichno i oshte ot lqtoto na 2011 znaeh che se zaigravat s Madonna. Toi e breakdancer ot edna frenska grupa, koqto se naricha \Pokemon\.
27
0
 
3
 
! Отговори
f.u.c.k.u.p. преди 12 години
Стига писахте глупости и клюки ..........
26
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бе то и аз обмислям да се оженя, ама жена ми не ми позволява.:)
25
3
 
11
 
! Отговори
силвия преди 12 години
Да ,колкото и да сме обиграни, образовани, самостоятелни, осигурени, всяка една от нас иска да бъде Обичана. И да Обича. Никоя жена не иска да бъде сама. Даже старите моми сигурно искат някой до тях. Какво лошо има в това?
24
3
 
4
 
! Отговори
софиянец преди 12 години
да мре в кафево малката ***...
23
2
 
6
 
! Отговори
вили преди 12 години
няма лошо-човек винаги трябва да бъде щастлив каквото и да му струва тава!
22
0
 
24
 
! Отговори
ined преди 12 години
Стара коза млад *** лющеше...
21
2
 
12
 
! Отговори
Томас преди 12 години
въобще не ме интересува тая - противна ми е с поведението си и ми е още по-гнусна -някой видя ли "центъра за кабала" - някой знае ли какво е кабала - древно сатанинско учение - поредната гадост от певиците баламосващи хората.
20
7
 
18
 
! Отговори
Помия преди 12 години
Еврейката мадона ще се ожени за ***-***.
19
8
 
13
 
! Отговори
4oko преди 12 години
За неосведомените съ-форумници искам да отбележа,че "танцьора" Брахим Заибат 24г/на снимката в дясно/ е *** от мюсюлмански пройзход , който помпи мадона *** и вагинално от доста време.И да добавя ,че парите на "певицата" не са от пеене ,а от проституиране.
18
6
 
14
 
! Отговори
чичо Тиквичка преди 12 години
За стара вълчица - младо агънце! И на тази парцалеса какво й знае катеричката...
17
0
 
9
 
! Отговори
An_nA преди 12 години
Супер му е фамилията на пича :D
16
2
 
9
 
! Отговори
80 преди 12 години
Тя на 80-той на 50!
15
0
 
4
 
! Отговори
женитба преди 12 години
Исках да кажа като стане на 60, а той- на 50.А Танцьорката, която плащаше издръжка на мъжа си беше Дженифър Лопес!!
14
3
 
9
 
! Отговори
женитба преди 12 години
На него сигурно му е изгодно да има брак с Мадона( при развод ще "лапне" парички както оня танцьор взе пари от Бионсе)И защо и е на Мадона брак??? Сама си вкарва гол- да плаща, защото е по-богата.И си мисли, че като стане на 60, този африканец на 50 ще стои до нея да я ГЛЕДА?????