Дензъл Уошингтън: Не знам как да бъда знаменитост

Актьорът е на корицата на сп. GQ, където отново показва скромност и класа
Обновена: 20 сеп 2012 12:08 | 20 сеп 2012 12:08,
26
Дензъл Уошингтън: Не знам как да бъда знаменитост
Снимка: сп. GQ

Дензъл Уошингтън за пореден път показва класата си! Този път не като актьор, а като мъж от корицата на сп. GQ. В тъмносив костюм, тъмнокожият актьор от „Тренировъчен ден" е елегантен и мъжествен. В изказа си 57-годишният актьор винаги е бил премерен и е проявявал излишна скромност. Дензъл бяга от скандалите и набляга на добрите сюжети. А ето и какво той разкрива повече за себе си:

За това кой го вдъхновява: „Има една сцена в „Кръстникът 2". Де Ниро поглежда назад. Не съм имитирал никой колега, но няма нищо лошо да се учиш от другите".

За това с кой актьор би искал да работи един ден: „С всички тези, чието име завършва на "о" - Де Ниро, Пачино. Умирам да ги гледам. Връщайки се към въпроса от кого бих се учил, ще спомена и Лорънс Оливие".

За това, че е наблюдаван като светска личност: „Синди Поатие ми каза преди години: „Ако те гледат безплатно през седмицата, защо да не платят през уикенда да те видят отново само защото знаят кой си. Ако минеш през щанда със списания в супермаркета и всички те разпознават и знаят неща за живота ти, в това няма никаква мистерия". Моята работа е да бъда добър актьор, не знам как да бъда знаменитост".

За ролите, които съжалява, че е отказал: „Седем" и „Майкъл Клейтън". Сюжетът на втория филм бе един от най-добрите, които бях чел напоследък. Но се притесних, че режисьорът е новак, и сгреших. Лентата се получи страхотно".

За Уитни Хюстън: „Уитни беше мой човек и се справяше добре в началото. Но най-трудната част е пристрастяването... Наркотиците я завлядяха, бяха ужасни. Не можеш да бъдеш, както преди. Никой не може да ги победи. Гледам Сам Джаксън, когото познавам повече от тридесет години. Той стигна до дъното. После се върна назад и когато се изчисти, не погледна към миналото. Но сега не може да си позволи дори една бира, за да не се стигне пак до онзи труден момент".

Вижте един от най-добрите актьори на Холивуд в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
20
 
! Отговори
2pac преди 11 години
НАЙ-ДОБРИЯ!!!!
23
0
 
23
 
! Отговори
Жени преди 11 години
Изключително присъствие! Класа, финес и изисканост... Браво!
22
0
 
23
 
! Отговори
Tiry преди 11 години
Любимият ми актьор! Просто е невероятен. Имам чувството, че може да изиграе всичко. Всеки негов филм е удоволствие да гледаш. Тренировъчен ден ( с Оскар за гл.роля за Дензъл), Мъж под прицел, Ален прилив (С Дж.Хекман), Книгата на Илай , са наистина страхотни. Любимият ми , обаче, е Американски гангстер. Препоръчвам на всички които не са гледали този филм да го направят! Уникален! Няма никакви ефекти, няма изчанчени неща,просто великолепно актьорско изпълнение на Дензъл :))) Адски добро...
21
1
 
31
 
! Отговори
Баба Гица преди 11 години
Невероятен е ! Уникален, просто няма слаб филм досега !
20
2
 
36
 
! Отговори
Me преди 11 години
Страхотен!!! Разтърсващи истории, в които той просто живее, не играе роля...Дава смисъл на думи като чест, достойнство, порядъчност. Обичам го!
19
1
 
26
 
! Отговори
йо-йо преди 11 години
Fallen беше готин филм с него, не толкова комерсиален. Също хубав негов стар филм беше For Queen & Country, където беше войник завърнал се след Фолклендската одисея на Англичаните...Мо' Better Blues беше също забавен филм. Лично на мен ми харесва много като актьор. Има доста хубави роли!
18
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Eдин от най-добрите! Обичам го!
17
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Треноривъчен ден, Мъж под прицел, Манджурският кандидат, Америкаснки гангстер, Дежа Вю, Джон Кю и много други класики
16
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
к.р за коко
15
1
 
33
 
! Отговори
Koko преди 11 години
Най-добрият филм, който съм гледал с него е Манджурският кандидат. Удоволствие е да се гледа този актьор!
14
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Никой не споменава Malcolm X - един от най-добрите филми на 2000-те. В топ 3 най-малко, като номер 1 разбира се е Лабиринтът на фавна, сладван от Властелина 1-ва част
13
1
 
47
 
! Отговори
Машка преди 11 години
Една единствена дума - НЕВЕРОЯТЕН
12
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Американски гангстер... любимият ми негов филм. Дежа Вю ...
11
2
 
48
 
! Отговори
Темерутъ преди 11 години
Изключително магнетичен актьор. Актьор от ранга на Де Ниро и Морган Фрийман.
10
3
 
36
 
! Отговори
Вальо преди 11 години
Само ще спомена "Дежа вю", "Пелам", "Синя рокля". Н 9, ясно къв критик си. Блатечки на Уошингтън може само да му лъска обувките.
9
48
 
18
 
! Отговори
Кино критик преди 11 години
Актьор от ранга на Блатечки. Нищо особено!
8
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това е актьор от изключително висока класа.Доколкото разбирам от интервюто и готин човек!
7
1
 
40
 
! Отговори
Жоро преди 11 години
Уникален актьор.Винаги на ниво.Той е един от много малкото,които просто Нямат слаб филм,аз не мога да си спомня да съм гледал продукция с Дензъл,която да не е Топ!
6
4
 
46
 
! Отговори
Мон преди 11 години
"Мъж под прицел" е филмът, който съм гледал 10000 пъти и смятам да го гледам поне още толкова! И пак няма да ми омръзне! Невероятен актьор!
5
2
 
47
 
! Отговори
Анна преди 11 години
Уникален! Вдъхва респект..де да имаше повече такива актьори...ПОКЛОН!