Дими напусна Къщата по собствено желание

Той си тръгнал заради сериозни лични причини
9 дек 2012 13:10,
133
Дими напусна Къщата по собствено желание
Дими напусна Къщата. Снимка: Big Brother All Stars

Дими вече не е част от шоуто на Big Brother All Stars. Той напусна Къщата по собствено желание поради сериозни лични причини.

Неговата линия за гласуване вече е затворена и сумата събрана от всички sms-и изпратени за него ще бъдат дарени за благотворителност.

В понеделник застрашени от изгонване от Къщата са Лили, Стойка и тризначките Вяра, Надежда и Любов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Истината е, че Димитър е изгубил дъщеря си, нещо, което той сам съобщи малко след излизането си с близките си в социалната мрежа. Във форумите вече вървят коментари, че предаването трябва да бъде прекратено в знак на подкрепа и съпричастие към мъката на семейството. Все още не е ясно какво точно се е случило, за да се стигне до нелепото нещастие с момиченцето Деметра. Всички тъжат заедно с атрактивния реалити герой и не искат да приемат, че го е сполетяла такава беда.
59
1
 
38
 
! Отговори
Борислав преди 11 години
Сега и аз прочетох че е загубил дъщеря си.Ужасно е съчувствам му като родител.Да почива в мир ...
58
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Няколко вечери съм гледал Брадъра - ***, клюкарски формат шоу. Участниците в изолирана среда рано или късно ще проявят някоя своя лоша страна. Но нали по тоя начин се омаскаряват някои хора. Извън къщата те не биха постъпили по тоя начин. Нима целта на шоуто е да покаже лошото в хората. Не трябва ли да е обратното? И с показването на тия тризначки им се прави реклама. Такива не бива да бъдат показвани по ТВ дори да са заснети в масова сцена в която участват. От такива ли да се учат младите? Те са с неоправдано високо самочувствие, а всъщност са едни неграмотни глупачки. И други двама души - Панайот и Миро. Пацата може да е малко въздухарче, но на такъв може да се довериш - няма да те подведе. А Миро е човек от когото всичко лошо можое да очакваш. Такъв може и да те измами и да те злепостави. А в шоуто излезе, че Панайот е ***,у а Миро интелигентен. Нещо не ми е на душа това предаване.
57
2
 
2
 
! Отговори
Н преди 11 години
Нали разбрахте за какво се излагат пред цяла БГ - цената на един джип за Фънки. Сумата не е малка, вие си пишете тук.
56
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Престанете да плюете по хората - Дими е загубил една от дъщерите си. Страшно съжалявам за загубата му. Мир на праха и.
55
4
 
35
 
! Отговори
Трите ВЪН ! преди 11 години
Да изгоним триглавата ламя ! Да сложим край на това дефиле на тъпотията !
54
5
 
2
 
! Отговори
нефен на Елтън Джон преди 11 години
Тоя не ме интересува. Я дайте пак снимките на мажоретките от американските стадиони.
53
2
 
3
 
! Отговори
до н.з. преди 11 години
до н.з.Ами и за това не ги гледам. Както и много други хора не гледат това 'предаване'.Щом ти харесва да гледаш простотии - няма проблем.Всеки си избира сам какво да прави, както и всеки има право да споделя във този форум своето мнение ако не противоречи на правилата на сайта. Бъркам ли някъде?
52
6
 
0
 
! Отговори
Родна Действителност преди 11 години
Бас ловя,че Кънчев-*** парче утре вечер ще каже абсолютно същото от телевизора.Не че ми пука,ама малкото *** гледащи този цирк нямат ли право на някакво по смислено обяснение за напускането на скелета.
51
5
 
12
 
! Отговори
до 53 преди 11 години
Найден пък е такава скапана овца че нямам думи. Ти изобщо защо го споменаваш този ***??? Кефеше се на простотиите на Пацо и накрая нещо му писнаха и казва че е прекалил. Не може да се кефиш на простотии, но като ти писнат да нападаш човека който ги е направил. Значи той ти е правил шоуто, ти си гледал като сиердьия отстрани, ама като остана гладен Найден заради изцепките на Пацо...взе да не му харесва. Пълен *** е тоя Найден. Иначе кво да каже Панайот преди да излезе: "Мразя ви"?)))
50
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Едни *** гледат други ***.Едните получават пари и известност,другите пускат СМС и гледайки ги затъпяват още повече.Такива формати са ориентирани към широката публика,която е изключително проста,умствено ограничена и комплексирана от скапания си живот.Понеже са прости,нямат свястна работа и водят скапано съществуване,те се забавляват гледайки *** от къщата в Равно поле.*** лесно се управляват и манипулират от политиците.Гроздова,,чалга и биг брадър и добичето е довлно.
49
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Как харесвате тези ***?Вие луди ли сте?!
48
0
 
0
 
! Отговори
до 52 преди 11 години
И Найден каза какъв е да така ги нареди.че им каза на излизане (нали навън си оставаме приятели) мишок.....
47
3
 
17
 
! Отговори
до 45 преди 11 години
Единствеено от анаболния комплексар Боби чух че бил Пацо комплексар навън. И Бобито *** скапан знае какъв е Панайот в живота понеже с него работи или с него живее???Такъв комплексар е и тоя Боби че нямам думи. Двамата с Миро могат да се хванат и да направят сдружение за комплексарите в България. Мълча като мишка анаболния като Панайот го нареди и него...малко преди да нареди и плешивия *** Миро.
46
1
 
14
 
! Отговори
... преди 11 години
Кой нормален човек гледа тази глупост? Как е възможно да се съберат на едно място толкова *** и ограничени същества? Имам чувството, че колкото по-*** си, толкова повече успяваш в живота-съдейки по тези в къщата на ББ.
45
1
 
11
 
! Отговори
bockoo преди 11 години
Случващото се в Биг Брадър е в резултат от цялостната външна/вътрешна и политическа свързаност на политиците с обществото! Да се съберем народе и да бутнем правителството. Обявавам национален простест под наслов "Не на Биг Брадър - да на Бойко"
44
5
 
6
 
! Отговори
до 45 преди 11 години
Нали чухте каква мишка е навън Пацо,какво да го обсъждам този ***,той става само за бой,нищо друго не става от този ***...
43
0
 
4
 
! Отговори
pele преди 11 години
сега ще си го преместя в другия крачол.
42
2
 
0
 
! Отговори
н.з. преди 11 години
До защо да ги гледам?! абсолютно никой не те кара да ги гледаш.....
41
4
 
12
 
! Отговори
до 43 преди 11 години
Въпрос на ценностна система, брат ми. Аз определям за по-голям *** Миро, защото той обижда без да са го обидили за разлика от Панайот. Панайот колкото и *** и *** да е никога не обижда хора без причина- тоест без да са го обидили преди това.