Знаменитостите с най-странни хобита

Звездите винаги крият в себе си доза ексцентризъм
14 дек 2012 09:42,
19
Знаменитостите с най-странни хобита
Мила Кунис е маниак на тема видеоигри. Снимка: Reuters

Всеки човек се нуждае от хоби. Хобитата са здравословен начин за прекарване на приятно времето си, което провокира човешката страст и креативност.

Освен това са добър начин да си починем от реалността поне за малко. За някои хора писането е хоби, за други - риболовът, за трети - колекционирането на някакви предмети.

Известните личности не са по-различни от нас, а в действителност може би имат дори по-голяма нужда от хобита от всеки друг. В края на краищата те са безумно богати и имат много свободно време, но са подложени на сериозен стрес заради своята популярност.

Тоест трябва да измислят начин как да харчат парите си и как да запълват тези свободни периоди. Отдавана се знае, че Брад Пит събира метални скулптури, Боно се опитва да допринесе повече за световния мир и да сложи край на глада, а Хю Хефнър колекционира красиви и глупави блондинки.

Предлагаме ви списък с най-интересните и неочаквани хобитата на някои от най-популярните личности в Холивуд. Ще се изумите от страстта, с която Уил Смит и Том Круз се дуелират в компанията на Дейвид Бекъм или пък на обсебването на Сюзън Сарандън на тема тенис на маса.

Другите интересни неща, ще научите в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
7
 
! Отговори
Де винкел де преди 11 години
А пък бедните имат едно любимо хоби-отвреме-навреме да правят богатите с една глава по-ниски.На площада пред Бастилията
11
0
 
9
 
! Отговори
гочо преди 11 години
Българина има хоби след работа да отиде на друга работа ,защото докато богатите се чудят как да си харчат парите той се чуди как да ги изкарва.Ама какво да се прави всеки с дертовете си и на богатите не им е лесно как се харчат толкова много пари.
10
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
хазарите се опитват да налагат еталолони и за сексапил и красота - без резултат , както се вийда на снимката - жалкото еврейче, което би по сексапил всички - смех!
9
0
 
5
 
! Отговори
Glezen преди 11 години
Az sega kolekzioniram magniti ot vsihcki mesta na koito hodia. Niakoi priateli kato patuvat sasto gi molia poniakoga da mi donesat, imam magnitcheta ot zelia sviat! Razbira se znam che vsichki vsastnost idvat ot Kitai... ;)
8
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ЯСНО КАТО ИМАШ ПАРИ СИ ПОДЛОЖЕН НА СТРЕС АДЕ СЕГА КАЖЕТЕ КАТО НЯМАШ ПАРИ НА КВО СИ ПОДЛОЖЕН И КВО ХОБИ ДА СИ НАМЕРЯ Е.АСИ МАЛОУМНАТА СТАТИЯ
7
1
 
11
 
! Отговори
МИЛА КУНИС преди 11 години
И ОБИЧА ВИДЕОИГРИ!!! НЕ МОЖЕ ДА Е ТОЛКОВА ДОБРО!
6
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кажете кви игри джитка Мила Кунили.г.с че не ми се ходи в тялото
5
4
 
11
 
! Отговори
ПАТОШИК ПРИЗЪН БРЕЙК преди 11 години
УДАРИХ си ся след дискотеката снощи една здрава ЧКИА АФТАР ПАРТИ понеже ватре нищо не лупнах и сухото сварши а имаше доста само по бикини останали и сутринта като друснах крушата и по спомен на видяното снощи си мазнах и си изкарах 6 ТОЧКИ БАЦЕ
4
0
 
35
 
! Отговори
баба Кунка преди 11 години
Много странни хобита, направо да се чудиш как им е хрумнало. Виж ако колекционираха дъждовни или трупни червеи щеше да е в реда на нещата. Ако знаете аз колко много и различни неща колекционирам ши ви падне шапката. Например имам много щипки, ама не от раци, ами за простиране. И аз ги колекционирам защото ми е хоби да простирам в свободното си време, най-обичам посред зима докато ми посинеят ръцете. И други неща колекционирам, но няма да ги напиша че да не ми завидите.
3
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хобито е изключително полезна и интелигентна дейност. Най-важното е да се научиш от него да правиш пари. Като младо момче, от 69-та до 76г. и аз колекционирах мадами. Правех го безразборно, но се оказа след време, че тия връзки са ми доста полезни. Имах протекции в съда, в милицията, дори в Кореком. Но от ония години мина време и ми остана филателията, моделизмите и скромната сбирка от стари предмети.
2
1
 
10
 
! Отговори
Дон Цицон преди 11 години
Да живее Хю Хефнър , чудесна колекция е събрал !
1
5
 
7
 
! Отговори
ined преди 11 години
Направо съм шокиран от хобито на Бийбъра, 100% бях сигурен че колекционира използвани за разширяването му на афроотверстието презервативи.

Спонсорирани публикации