Пребиха актьора Стив Бушеми в Ню Йорк

Нападателят засега остава неизвестен
13 май 2024 07:08, Александър Попов
33
Пребиха актьора Стив Бушеми в Ню Йорк
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Американският актьор Стив Бушеми е бил приет в болница в Ню Йорк, след като е бил нападнат от неизвестен мъж, съобщава в. The New York Post.

"Стив Бушеми беше нападнат в центъра на Манхатън, той стана поредната жертва на случаен акт на насилие в града", заяви говорителят на актьора пред изданието.

Той също така отбеляза, че Бушеми "е добре и оценява всички добри пожелания, въпреки че е невероятно тъжен, че това му се е случило, докато се е разхождал по улиците на Ню Йорк".

Нападателят на Бушеми е избягал и полицията го издирва.

Според изданието това не е първият подобен случай на безпричинно нападение над известни хора в Ню Йорк. По-рано актьорът Майкъл Стулбарг е бил ударен по главата с камък, докато тичал.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още по темата: Стив Бушеми
Още от Звезди
Лени Кравиц засрами младите мъже с фитнес рутината си
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
СТИВ,ПРИЯТЕЛЮ СВАЛИ МИ ИЗБИРАТЕЛНОТО ОДОБРЕНИЕ - САМО ОКОЛО 40%, ОСТАНАЛИТЕ НЕ МЕ РАЗБРАХА КАКТО НЕ ТЕ РАЗБРАХА ТЕБЕ!...
27
0
 
0
 
! Отговори
AAA преди 1 седмица
Най-точния пич в дупката Холивуд.
26
1
 
2
 
! Отговори
Иван преди 1 седмица
Е да си наеме охрана, за какво са му тези милиони.
25
0
 
2
 
! Отговори
Трезвеник мистик преди 1 седмица
До пияница мистик... с тая мижава статистика дето я вадиш не можеш впечатли някой който е чел криминалната статистика за Ню Йорк или Сиатъл или Филаделфия с цели квартали населени с наркомани /Кенсингтън Авеню/ или Атланта с НАД 600 % ПО ВИСОКО НИВО НА ПРЕСТЪПНОСТ в сравнение със средната за САЩ. Погледай който и да е американски ТВ канал за това какво се случва в Ню Йорк. Хората открито се бунтуват. Социалните служби в града са пред колапс. Болниците също... и Москва ще ти се види като рай.
24
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До пияница мистик - И Арбат ли е вече опасен район? Боже, опази!
23
0
 
3
 
! Отговори
стив не е боксьор преди 1 седмица
а един удър не е пребиване . В окото е гадно да те плеснат . И подуване . Лека телесна . Имаше протести срещу газа войната . гневни хора . да търсят сред американските палестинчета . Мисля че не е мексиканец .
22
0
 
10
 
! Отговори
По същество преди 1 седмица
Какъв цвят е била мамуната, дето го е нападнала?
21
2
 
4
 
! Отговори
Роко преди 1 седмица
Тоя нали винаги играеше кофти роли.Набил го е някой, който не е спал няколко месеца гледайки поредния филм на ужасите с него.
20
5
 
3
 
! Отговори
пияница мистик преди 1 седмица
До Нане === Свинарю, *** посред нощ в някой квартал на Москва и простo се разходи и ако се прибереш жив, пускай тото. Късметлия си :) Според Министерството на вътрешните работи и анализите на недвижими имоти най-криминално активните райони на Москва са Чертаново, Голяново, Измайлово, Конково, Кузминки, Вихино, Арбат, Тропарьово-Никулино, Тверски и Текстилшчики. Чертаново има съмнителната чест да бъде лидер в тази класация. Всеки ден се регистрират до 20 тежки престъпления.
19
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
тея американци всичките са побъркани....
18
9
 
3
 
! Отговори
Нане преди 1 седмица
Малко са го били.... Ко стаа у краварника, ве краваромучалки... ===)))
17
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Да беше влязал в ролята си на психопат и да се отърве
16
0
 
8
 
! Отговори
Ром"с преди 1 седмица
Нещо не схващаш нещата ..."палачинката" се обръща и твоето "Америка ис дъ бест, Гот блес ю" няма да действа ,щото нещата няма да зависят от американците ...а и нещата в САЩ не са таквиз както бяха до 80 -те години на миналият век ...)) А не става да не ги мислим, ,че и нас ще удари това "земетресение" в САЩ ...ИСТОРИЯТА ЗНАЕШ ..че когато се развалВА Римската империя ,ТО В ЕВРОПА настъпва...)
15
0
 
18
 
! Отговори
Ню Йорк... Ню Йорк.. преди 1 седмица
И още по-интересни неща стават в Ню Йорк, особено след като градът беше обявен за град-убежище и над 4 хиляди мигранта пристигат всеки ден от мексиканската граница. Тексас беше пред бунт след като миналата година мигрантския наплив нарастна до ДВА МИЛИОНА И СЕДЕМСТОТИН ХИЛЯДИ за стравнение в последната година на Тръмп са били 400 хил. за цялата година. А тази година се очаква да надхвърлят ТРИ милиона. Гледайте който и да е от нюйоркските тв канали да видите какво ГЕТО е станал градът...
14
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Романе, тях не ги мисли, като излезе президента и каже :Америка ис дъ бест, Гот блес ю" и тълпата забравя да недоволства, защото който го прави значи е против Америка.
13
5
 
14
 
! Отговори
Ром"с преди 1 седмица
Това е само върха на айсберга в САЩ,а на нас не ни показват целият "айсберш" ,да не говори и за тоз "под водата" който не е е за пресата ..САЩ е пред гражданска война или трябва да спечели войната в Украйна ,това е лошият сценарии ,а по-добрият е ,че ще изгуби влиянието си в света като диктатор .... . Най-силното и най-слабото "оръжие" на САЩ е ....хартишката тъй нарачена $ ,която се произвежда в неограничени количества и необезпечена.... А САЩ във Украйна не трябва да губи "голямата игра" ...
12
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Сигурно е било тъмно и са го помислили за вампир
11
2
 
6
 
! Отговори
Щерю преди 1 седмица
- А-а, няма повече да се разхождам по улиците на Ню Йорк! - Не! Отказвам се...
10
32
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Тоя в толкова противен, че и аз бих го пребил.
9
18
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
В Масква щяха до го хвърлят от някой балкон.