Някои от филмите ми не струват, призна си Ащън

Актьорът се превръща от безхаберен хлапак в амбициозен и сериозен мъж
Обновена: 19 фев 2013 14:18 | 19 фев 2013 14:17,
0
Някои от филмите ми не струват, призна си Ащън
Снимка: сп. Esquire

Ащън Къчър позира като актьор от старото поколение в Холивуд. Той го прави за корицата на новия брой на списание Esquire (март/2013). Звездата от сериала „Двама мъже и половина" позира, облечен в спретнати костюми като на един от кадрите пуши цигара между небостъргачите в Ню Йорк.

В изданието симпатичният актьор говори най-вече за ролята си на покойния създател на Аpple Стив Джобс, който той пресъздава в нов биографичен филм.

Екранният шегаджия мълчи категорично по темата за връзката си със своята колежка и приятелка от години - Мила Кунис, както и за развода си с Деми Мур.

Ето и повече от интервюто с 35-годишния мистър Къчър:

За филмовите си провали:

"Знам точно какви филми съм направил и съм наясно, че някои от тях не струват изобщо. Слава Богу, че имам приятели, които ми казват истината в очите, без да се страхуват. Не вярвам на бокс офис класациите, а на тяхното мнение, защото то е независимо."

За хазартната си натура:

"Аз бях нещо като негласен ръководител на най-големия и незаконен синдикат за спортни залагания в Америка. Само за четири седмици през ръцете ми минаха 750 хиляди долара от залагания, но накрая ни хванаха. Беше доста забавно. Моето извинение беше, че съм един тъп актьор с пари, който обича футбол".

Какво мисли за Стив Джобс:

"Този човек е бил едновременно абсолютно необикновен и много обикновен в много аспекти от живота си. Той е живял с идеята не как да живее в този свят, а по-скоро как да го изгради и промени. Той е вярвал, че може да създаде нещо свое, което другите хора да могат да използват. Филмът за Стив Джобс е филм за хората, които търсят цел в живота."

Вижте снимките на чаровника Ащън в галерията а Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации