Мадона скъса дружбата с Деми, става приятелка на Ащън

Певицата вдигна парти, на което се появи Кътчър
Обновена: 27 фев 2013 17:34 | 27 фев 2013 16:40,
14
Мадона скъса дружбата с Деми, става приятелка на Ащън
Мадона, Снимка: Reuters

Мадона изостави своята стара парти-приятелка Деми Мур и дори не я покани на партито си след наградите „Оскар" тази година. Вместо това на купона на Мардж се вихреше Ащън Къчър - мъжът, който разби сърцето и психиката на звездата от „Ангелите на Чарли".

През 2011 г. Мадона и Деми заедно вдигнаха страхотно парти след най-чаканото събитие в света на киното. Година по-късно Мур предаде щафетата на своята приятелка, тъй като по времето на "Оскар"-ите тя бе в клиника и лекуваше нервния си срив и депресия след раздялата със съпруга си.

През 2013 г. брюнетката отново не бе на линия, този път целенасочено от страна на попкралицата, твърдят нейни близки пред RadarOnline.

"Мадона обожава компанията на Ащън. Той е забавен и открито флиртува с нея. Освен това смята, че между него и Деми той е човекът с перспективи в кариерата. Ако трябва да избира страна, определено ще бъде тази на Ащън", разкри източник пред медията.

По план Мардж и Деми наемат имението на мениджъра на певицата Гай Осеъри. Когато този път вместо Деми на вратата се появил Ащън, всички гости се втренчили в него.

„Беше шокиращо, защото в миналото тя правеше партита заедно с Деми. Мадона никога не е коментирала раздялата на приятелката си с Кътчър, но очевидно е на негова страна. Тя се забавляваше много в компанията му и танцува с него", допълни още източникът.

На партито на попзвездата са били още Джон Траволта, Брадли Купър, Даниел Дей-Луис, Чанинг Тейтъм, Ан Хатауей, Райън Гослинг и Ева Мендес, Джак Никълсън, Салма Хайек. Джордж Клуни и Леонардо Ди Каприо.

Кътчър се разведе с Мур през декември миналата година – точно 12 месеца след като се разделиха. Те бяха женени 6 години.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
вече да си слага качулка - като пуситата
12
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
илюминатска ***
11
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пред опитите да пее и танцува на тази жена предпочитам Азис.Поне може и да пее, и да танцува.Това прехвалено бабе/да ми простят нашите баби/ за нищо не става.Още повече ,когато е предала приятелката си за единия флирт.Че той младежът ако е искал "дъртачка"е щял да си остане при Деми.Тя поне след пластичните операции мяза на нещо.Е преди депресията де.А на Мадона явно само вълшебна пръчка може да й помогне ама още ня са я изобретили.Едва ли има по-голямо наказание от присиствие на нейн кинцерт.
10
6
 
9
 
! Отговори
патриот преди 11 години
Добре я съдят в Русия, а протестираха срущу нея в Полша! Дай Боже тая развратна баба да я съдят навсякъде!
9
6
 
10
 
! Отговори
Алов преди 11 години
Още някой и друга годинка и тази на снимката ще заприлича на *** съсухрен.
8
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До АнонименAMI NE RAZBRAH KATO SUM SI MALKO TUP,HAHAHAHA.
7
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Номер 5, какво не разбра? Разделиха се през декември 2011, разведоха се през декември 2012, бракът им е продължил 6 години.
6
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
сега да се извини и на камерън диаз
5
3
 
3
 
! Отговори
CHARLI преди 11 години
Кътчър се разведе с Мур през декември миналата година точно 12 месеца след като се разделиха. Те бяха женени 6 години......??????
4
2
 
7
 
! Отговори
До № 1 преди 11 години
С голямо чудо....затова му се лепят бабите да ги продухва...
3
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Жълто, по-жълто, най-жълто, Днес бг
2
4
 
4
 
! Отговори
Анани преди 11 години
Че кой не харесва сополивци?!?!!? :)
1
2
 
20
 
! Отговори
фен преди 11 години
Чудо голямо!

Спонсорирани публикации